Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се сеќаваш на муабетов во Август месец кога игравте стварно мадафакерски фудбал?Клоп ги прегоре, маме им еба, чудо ќе биде ако дадеме гол до крај на сезона што би се рекло, колку се мртви.[DOUBLEPOST=1486223966][/DOUBLEPOST]Како и да е, не заслужуваме топ4, ова е невидена брука, срамота.
Ништо не игра и тој, еден куп грешни пасој имаше.Јас мислам дека само Хендерсон игра, никој друг. Стартува, пасови, шутира...
Мене уште не ми е јасно, ако ти, јас, рандом ликови кои пратат фудбал го предвидуваа ова, како можеше он да си дозволи ваков колапс, како е можно да е толку тврдоглав?Се сеќаваш на муабетов во Август месец кога игравте стварно мадафакерски фудбал?![]()
Шо ве нема бе
Колку само е подобра средината без Чан, страшно нешто. Искинаа Хендерсон-Лалана-Џини. Посебно Џини, после асистенцијата го видовте така? ѕвер!
Кутињо уште го нема нигде, слабо..
Сеа дооооолга пауза ќе има.
Бубрег би дал за типот да дојде во Пул.Знам дека никад нема да го купиме, пошто сме неспособни и Клоп се пали на неоткриени таленти од источноевропски првенства АМА, би сакал да го собереме Раџа, многу.
Ќе откопа Клопопо некој од Таџикистан, што е новиот Раџа, па ќе видиш ти после како наместо давање бубрег, со даден исечен нокт од палец на нога ќе добиеме уште подобар играч.Бубрег би дал за типот да дојде во Пул.