Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Пеџа, нема врска колку време игра Џан, а колку Хендо. Мене во стилот на игра Џан ми е многу поблиску до Џерард, и мислам дека, тој би можел да биде неговата замена.

Мартин Шкртел по се изгледа потпишал нов договор, и го одбил Интер. @Џонтра Волта, да те вклучиме на темава, те нема некако. :D

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Џан има карактер да биде одличен играч.

:cool:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ааа Џан имал карактер, Хендерсон немал. До тоа било...

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Сите имаат карактер моментално у Ливерпул и се техничари.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Нормално, кога после секоја победа покажуваме карактер.

R

red.devil

Гостин
Хендерсон да немаше јак карактер, ќе ги збираше топките после тренинзите на Сусо и Балотели. :D

Бонус: А најблиску до капитенската лента ќе беше за време на дербито на Мерзисајд облечен како Мајти Ред (требаше да гуглам за имево на маскотата :sramezliv:). :icon_mrgr:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Смешно е да помислиш дека нема карактер :)

Тоа ти е исто ко да ми каже некој дека Лукас не е карактер, ќе си ја откорнам потколеницава и ќе се истепам до смрт. Едини играч кој бил укан на Енфилд, еј, на Енфилд, каде што играчи како Марио ебаниот Балотели се воршипуваат и им прават песни за 3 дадени гола во сезона.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Кој вели дека Хендо нема карактер?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Да не го цитирам Бодо, кога во дискусија за Џан вс Хендерсон се баца со муабет „Џан има карактер да биде голем играч“ или како и да пиша а го нема Хендерсон во муабетот.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Пеџа, нема врска колку време игра Џан, а колку Хендо. Мене во стилот на игра Џан ми е многу поблиску до Џерард, и мислам дека, тој би можел да биде неговата замена.

Мартин Шкртел по се изгледа потпишал нов договор, и го одбил Интер. @Џонтра Волта, да те вклучиме на темава, те нема некако. :D
Пеџа кои му се овие дејли шмејл шпекулации? :P Ве изногиравме 34 пати за Ковачиќ па сеа враќате со Шрктел. :icon_mrgr:
За кур ни е Шкртеу, Миранда си го купивНе. :cool:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Нормално, кога после секоја победа покажуваме карактер.
и после секој пораз.[DOUBLEPOST=1434641837][/DOUBLEPOST]
Да не го цитирам Бодо, кога во дискусија за Џан вс Хендерсон се баца со муабет „Џан има карактер да биде голем играч“ или како и да пиша а го нема Хендерсон во муабетот.
Иначе не го сфати муабетот за карактерот :D:D
Не мислев уопште на ова.[DOUBLEPOST=1434641946][/DOUBLEPOST]
Хендерсон да немаше јак карактер, ќе ги збираше топките после тренинзите на Сусо и Балотели. :D
Изгледа не си видел како Балотели му вика АБЕ БЕГАЈ ТАМО пред пенал..:):)

R

red.devil

Гостин
Изгледа не си видел како Балотели му вика АБЕ БЕГАЈ ТАМО пред пенал..:):)
Аууу гледав и видов. И ситуацијата немаше врска со немање карактер (во формата за која праиме муабет). Да беше некој друг со "карактер" како што замислуваш ќе требаше да се испотепаат кој да шутира. Овој дури презрело се справи со ситуацијата да не се направи скандал од целата таа ситуација. :)
Можеби како капитен тоа што му фали е инфлуенс и стравопочит кај соиграчите, но на прсти се бројат младите капитени што ги има тие особини.

Што мислиш ова видео доловува карактер? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom