Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
9 март 2010
Мислења
368
Поени од реакции
373
Insidefutbol пренесува дека Ливерпул е заинтересиран за Кристијан Телло... Иако е добар, според мене не знам колку ова е паметен потег, некако не ми е доволно докажан, вчера даде 2 гола, ама у Барса на такви пасови и јас ќе дадам 2 гола... Ама, кој сум јас да зборам. Ваше мислење?!

S

Stivie G

Гостин
Ајде едно стручно мислење од мене :pos:.
За Тељо: Дечкото е екстра играч, иднината на Барса. Пред 3-4 недели прочитав и јас дека сме заинтересирани за него. Лошото во целата оваа работа е што дури и да го купиме Барса ќе постави таква клаузула со која ќе може да го врати доколку игра добро. Иста таква клаузула има направено и за Бојан, Хефрен и Ромеу. Значи во целата оваа работи ќе излеземе само губитници, ќе го направиме Тељо уште подобар и на готово Барса пак ќе ни го земе. Затоа не сакам да дојде доколку е под овие услови.

За Џонсон:Сосема е во право, уште по натпреварот имаше направено споредба со слики каде раката на ѓуптинот е во различна положба пред да дојде Хендо и после него Суарез. На сликата каде што е Суарез се гледа дека раката му е некако поспуштена и тогаш Суарез поминува а овој да излезе "херој" потоа му ја повлече раката.
И најубаво во целата ситуација е што токму Џонсон кој е црнец прв излезе со таква изјава.

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Ќе си го зееме ќе го напраиме топ и ќе го дадеме за 100 милки .
Стерлинг тука е заднина (ако са снајде во прв тим) ... Тељо само за извор на пари нека го земат :D

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
добро ви оди математика и финансииве :)

Г

Гучи

Гостин
Liverpool: Reina, Kelly, Coates, Skrtel, Enrique, Adam, Spearing, Henderson, Bellamy, Kuyt, Suarez.
Subs: Doni, Gerrard, Carragher, Carroll, Maxi, Downing, Flanagan.

Има потенцијал составов :) идеме на победа.

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
има има потенцијал според првово полувреме

Член од
8 март 2012
Мислења
14
Поени од реакции
5
Која катастрофа ..... навистина некој играчи не заслужуваат да го носат дресот на Ливерпул .

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Која катастрофа ..... навистина некој играчи не заслужуваат да го носат дресот на Ливерпул .
Добро ни дојде (ако ти е прв акаунт)
--- надополнето: 10 март 2012 во 18:24 ---
Слабо:tapp:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.667
Поени од реакции
11.817
Еве и јас да се вратам после банот......темата за ПЛ комотно можи да се игнорира пошто е полна со куп идиоти и дволични лицемерни суштества. Дефинитивно во право се некои членови што не се ни активни долго време.
А за клубов наш - кажав милион пати. Стратег треба, не само легенда. Зошто не го вратат Пако Ајестаран во штабот? Зошто на крај краева ни Рафа не добие некоја функција во клубот?

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Еве и јас да се вратам после банот......темата за ПЛ комотно можи да се игнорира пошто е полна со куп идиоти и дволични лицемерни суштества. Дефинитивно во право се некои членови што не се ни активни долго време.
А за клубов наш - кажав милион пати. Стратег треба, не само легенда. Зошто не го вратат Пако Ајестаран во штабот? Зошто на крај краева ни Рафа не добие некоја функција во клубот?
ОуууМГ. па ти си бил побрз од брзото хахаха
у брзините да стое како нешто побрзо од брзото за брзо да стое..........

пс: кликни ако смееш

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Зошто те банирале? Иначе ни јас не ја постеувам...имав некој дискусија во темата за ЕЛ....со "топџија"...зошто сме изгубиле, па да ме реметел момакот...ама го снема брзо.
--- надополнето: 10 март 2012 во 18:40 ---
ОуууМГ. па ти си бил побрз од брзото хахаха
у брзините да стое како нешто побрзо од брзото за брзо да стое..........

пс: кликни ако смееш
Не те сфати зошто не ти го виде предходниот пост, во исто време ви беше пишан :)

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
абе под пеџа пишав кај е розата да се истури врз сите арно ама ми го нема постот и додека така оп си пишал па ти вратив со дечково од клипот арно ама работава испадна орлома
кени е крив !

Kajgana Shop

На врв Bottom