Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.978
Поени од реакции
1.406
Секоја чест, ова е тоа што го сакав од секогаш!
Едина надеж дека ќе успееме ми е Роџерс, никој друг, секоја чест човеку. :cuc:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Одлични трансфери прави Ливерпул во овој трансфер рок. Иако Ето ми е омилена 9ка, не знам искрено зошто би го земале во Ливерпул, освен ако не се сложи да игра само карлинг и фа куп. Друго Балотели и Стариџ тешко да играат заедно. Лани одеше со Суарез и Стариџ, ама Суарез е светска класа играч кој може да се снајде на секоја позиција во нападот. Сега би требало Стариџ да ја преземе улогата на Суарез од лани, затоа што тврдам дека Балотели не е способен за нешто такво.
Стерлинг сигурно има загарантирано место во први 11. Одличен тим, одлична клупа имате оваа сезона. Догодина ќе биде уште подобро ако и втора сезона по ред изборите ЛШ. Тогаш играчи како Ројс, Санчез и други што го одбиваа Ливерпул ова лето нема да мислат дека ланската сезона беше one season wonder.
Се надевам Ливерпул ќе земе ПЛ оваа сезона, ако не може Тотенхем :icon_lol:

Еве мислам дека прв пат пишувам вакво мислење во туѓ фан клуб :ROFLMAO:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
А кога ќе ми текни после утакмицата против Милан како Роџерс отсечно и уверливо рече дека Балотели 100% нема да биде трансфер цел. :ROFLMAO:

Член од
9 март 2010
Мислења
368
Поени од реакции
373
А кога ќе ми текни после утакмицата против Милан како Роџерс отсечно и уверливо рече дека Балотели 100% нема да биде трансфер цел. :ROFLMAO:
Па ко што читав сабајлево, така рекол само поради тоа што Милан барале 30 милиони...

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Па ко што читав сабајлево, така рекол само поради тоа што Милан барале 30 милиони...
И мислиш дека само заради една изјава, Милан дупло ќе ја спушти цената?

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Абе, гледаше некој вчера u21 против гејчестер??? и шо мислите за ова дете http://liverpoolfc.com/team/academy/player/sheyi-ojo, мене баш ме бендиса
Јас гледав, градба и фризура слична на Стариџ, многу брз, ама техника 0. Има потенцијал е сега колку ќе го искористи зависи од него.

Член од
9 март 2010
Мислења
368
Поени од реакции
373
И мислиш дека само заради една изјава, Милан дупло ќе ја спушти цената?
А кој рече дека ради изјавата ја симнал цената? Целиов трансфер период е добро изигран од страна на Ливерпул.. И за Морено бараа 25М па го земавме за многу помалце..

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
@Scouser88 што е ова, само за навивачите зборат :D
Lazar Markovic -

“I thought that Liverpool were the best team last season and, yes, I thought they should have been champions. Luck played a part in the outcome of the title.

“I have come here because, firstly, this is one of the best clubs in the world.

“Secondly, I am now in the best league in the world and, thirdly, Liverpool are the strongest and most superior team. That is my opinion.

“We can win the title. I feel that even with all the new players we have we are all competent and good enough.

“I have that confidence – and I play with the confidence I feel.”

Kajgana Shop

На врв Bottom