Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
И на неговиот фејсбук профил ( страна де ) пишал Liverpool FC
Сега не знам колку му е вистински профилов ама има премногу коментари и тоа не е само од сега туку денови наназад. Се гледа дека е обожаван :D

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
Бартон за претседател!!! :vozbud:
--- надополнето: Aug 23, 2011 1:06 PM ---
Потпретседателот на Национал рекол дека Себастијан Коатес ќе одел во Ливерпул :coffee:
Е сега како му е правилно имево не знам. Коатес, Коатез, Коутс. Котс,Коатс......
Неколкупати имам слушано и вака го изговараа неговото име....колку е точно не знам.
:confused:

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Неколкупати имам слушано и вака го изговараа неговото име....колку е точно не знам.
не е битно како се изговара, само нека дојди, па и то ќе се научи, одличен играч е ко шо гледам од видеава!!!

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Coates: "my heart is now set on a new adventure in Liverpool. Suarez tells me great things about the project it excites me"
--- надополнето: Aug 23, 2011 5:41 PM ---
А Арсенал ќе го зима Кејхил ... гласини, гласини

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Милан ептен е заинтересиран за Аквилани и ништо чудно да ви го лапнеме,само ме интересира како се покажа на пријателскиве,играше не играше и слично
поздрав

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Еј, немој да урочиш нешто, зошто ќутек ќе јадеш! :D
Ете гледам и Сити се замешале :D
Само изгледа малиов иди кај нас.
--- надополнето: Aug 23, 2011 6:15 PM ---
Милан ептен е заинтересиран за Аквилани и ништо чудно да ви го лапнеме,само ме интересира како се покажа на пријателскиве,играше не играше и слично
поздрав
Па на повеќето пријателски топ беше. Играчиште. За лапнување сигурно ќе го лапните пошто сака дечкото во Италија да игра. Инаку одличен играч само некако се повредуваше кај нас а и нема доволно сила за во Премиер. Во Сериа А мислам дека ќе експлодира и ќе си го покажи талентот
--- надополнето: Aug 23, 2011 6:18 PM ---
На англиски можи да е така ништо чудно. Ама Уругвајците исто како Шпанците и остали мислам дека горе-долу како што пишуваат така и читаат. Па според тоа би требало да е Коатес.
И Кајт како што ние си го викаме англичаниве го викаат Кујт, а правилно да ти било Каут. Значи огриналното име како што му е таму во Уругвај така и би требало да го викаме. А мислам дека е Коатес

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Само се надевам дека нема да биди пратена кола и по него ко шо беше за Адам па да го дочекаме негде во Септември :D

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
поздрав
пријателе ќе го лапнете и тоа за ситна пара шест седум милиуна башка подотовкиве ги играше и беше прилично над другите за нијанса некако сакаше да се докаже но управата наша изгледа бакшиш ќе ви го даде како што беа претходо киргијакос, јованович, (ел жар) пуштени без оштета
-нешто читнав прееска демек баерн барале замена за повредениот олич и на листата им биле нгог и бентнер хоохоохо
-белами и тој коутс (коатес) мх мх кејхил првен па после нека експериментираат

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.730
Поени од реакции
22.881
@EdwardPinon El pase de Coates a Liverpool está a punto de abrocharse. 95 por ciento
Coates transfer to Liverpool is 95% done.

This guy is an Editor of the Sports Section of Uruguays largest Newspaper.

Fee will be around £8m rising to £11m.

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
Дечки, Себастијан Коутс би требало да потпише во следните 24 часа.

skopje11

И ја би тата , ово радио!!
Член од
3 јуни 2011
Мислења
147
Поени од реакции
36
Интересни шпекулации се вртат околу Шкртел ?
го сакале Анжи . Дали Ливерпоол е спремен да го продаде за пари колку би биле доволни да се донесе неговата замена КЕЈХИЛ ???? овде намерно не го мешам КОУТС пошто тој секако доага ???

Или Дали ливерпоол е спремен да го продаде Шкртел а со тие пари да биде донесен Хазард ??? ке додадеме некој денар .

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Шо е нови членови бре......(y)

Него не знам дали сте прочитале....

Both Sebastian Coates and Sami Hyypia were born in the same day-October 7. Sammi Hyypia Height: 1.96 M, Sebastian Coates Height: 1.96. #Replacement

Kajgana Shop

На врв Bottom