- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.556
Се мрднаа овие. ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
а на вториот гол и сврши на негоОргазам дожевеав Керол кога даде гол :pos2::pos2:
Не знам дали ќе му го пишат него.а на вториот гол и сврши на него![]()
Овие само кога се мотивират играат добро. Копиљаци се ти велам јас. Треба тепање па да им дојди паметот. Пред утакмица песни слушале ќе да е тоа :pos2:Супер тоа шо ги победија Сити,ама стварно не ги сфаќам играчиве.....Како може со ВБА,Вест Хем и мн други слаби клубови,како во ПЛ и ЕЛ да немаат никаква игра,а со појаќи клубови од Ливерпул оваа сезона да ги уништат!?
А баш со победи против "малите" тимови условно речено се стигнува до титула..али тоа е изгледа немаат мотив коа играат против послаби противници.Супер тоа шо ги победија Сити,ама стварно не ги сфаќам играчиве.....Како може со ВБА,Вест Хем и мн други слаби клубови,како во ПЛ и ЕЛ да немаат никаква игра,а со појаќи клубови од Ливерпул оваа сезона да ги уништат!?
Аууу како ме демантиравте...честито победата и дефнититивно се изглупирав кога ја изиграв двојка со чиста совест оваа утакмица!
Андре да го капариме за после Кралот.André Villas Boas да си седи таму кај што е да не му текнало на нас, нека учи уште од моу но кај нас да остане стариов оти нај ќејф ми прави коа ги искажува тоа емоциите како рипа како мало дете коа ќе промашат значи кралот додека не умре да не им текнало да го сменат и тимов со играчи за без пари е составен да видиме тој што ќе донесе и се кладам дека највеќе 2 утакмици ќе имаме непобедено