Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 мај 2010
Мислења
135
Поени од реакции
4
Ај пак да прашам:Игра овде некој фудбал??? Кажете и не туку ми глумете мивки......

--- надополнето ---

Како што кажа колегата - утакмицата утре....а би било пожелно и за она што го постирав погоре да подискутираме!!!!
колега не верувам некој да не игра од фан клубов ,али да сме фан грпа против фан група од исти град и во тој град да се игра 1 меч во друг град истите фан клбови се разбира други играчи тоа би било поинтересно и по остварливо али јас од велес да одам на пр. за струмица за еден натпревар тоа е лудост

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.669
Поени од реакции
11.826
колега не верувам некој да не игра од фан клубов ,али да сме фан грпа против фан група од исти град и во тој град да се игра 1 меч во друг град истите фан клбови се разбира други играчи тоа би било поинтересно и по остварливо али јас од велес да одам на пр. за струмица за еден натпревар тоа е лудост
Во Скопје ќе се игра......тоа е проблем...повеќето сме од 'надвор' така да тешко се собираме........сепак....ако си заинтересиран кажи.....изгледа нема да биде само еден ден што е уште полошо......јас може да дојдам еден ден да изиграм 1-2 утакмици и толку ама ќе зависам од тоа дали ќе дојдат едни другари со мене!!!! Значи ако сакаж кажи.....полека но сигурно ќе се собереме!!!!

--- надополнето ---

На профил подетално ти кажав.....провери си и кажи ми!!!!

Член од
3 јуни 2010
Мислења
93
Поени од реакции
9
Во Скопје ќе се игра......тоа е проблем...повеќето сме од 'надвор' така да тешко се собираме........сепак....ако си заинтересиран кажи.....изгледа нема да биде само еден ден што е уште полошо......јас може да дојдам еден ден да изиграм 1-2 утакмици и толку ама ќе зависам од тоа дали ќе дојдат едни другари со мене!!!! Значи ако сакаж кажи.....полека но сигурно ќе се собереме!!!!

--- надополнето ---

На профил подетално ти кажав.....провери си и кажи ми!!!!
Ајде бе ке играме фудбал, еве јас играм. Само луѓе ни треба. Јас сум дебело ЗА

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Јас ќе ве водам сакам малце да се осеќам како Бенитез. Rosemberg ТИ ЌЕ БИДЕШ МОЈОТ ЛУКАС!!!!!!!!

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.669
Поени од реакции
11.826
Јас ќе ве водам сакам малце да се осеќам како Бенитез. Rosemberg ТИ ЌЕ БИДЕШ МОЈОТ ЛУКАС!!!!!!!!
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Благодарам за честа господине Бенитез :pos2: Значи ја ќе бидам капитенот и живата легенда во тимот .......може може....а ти не играш???? Дај не заебавај за тренер ќе најдеме...има Бенитезовци и Хоџсоновци многу...играчи немаме.....ако си за кажи!!!

--- надополнето ---

Ајде бе ке играме фудбал, еве јас играм. Само луѓе ни треба. Јас сум дебело ЗА
Вака веќе може!!!! Значи тебе да те планирам во тимот!! Јбг на крај ја нема да дојдам ама ајде....барем тимот да го составам!!!!
Да му оставам добар тим на располагање на колегата погоре а не како Рафа на Хоџо :pos2:

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
:pos2::pos2: Ќе ја најдеме тактиката заедно како Хоџо и Семи Ли. Иначе ако се прави К.К. Ливерпул би играл обавезно ама за фудбал ќе прескокнам пошо освен за кладење не ме бива за друго:salut:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.669
Поени од реакции
11.826
:pos2::pos2: може може....него дај играј ионака немаме играчи.......набаре некој го бива за играње (секоја чест на исклучоци) ...ни ја не сум во форма....здебелен сум некое килце ....не сум така брз како порано а и кондиција немам....така да не си најлошиот без гајле...а и тешко да дојдам јас па ќе ни требаат играчи...ако не пак тренер биди озбилно....мора некој да ги води момците таму!!!!

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
:pos2::pos2: може може....него дај играј ионака немаме играчи.......набаре некој го бива за играње (секоја чест на исклучоци) ...ни ја не сум во форма....здебелен сум некое килце ....не сум така брз како порано а и кондиција немам....така да не си најлошиот без гајле...а и тешко да дојдам јас па ќе ни требаат играчи...ако не пак тренер биди озбилно....мора некој да ги води момците таму!!!!
Хаахахха абе јас си кажав дека не ме бива ако ептен треба да се игра ок. Иначе за тренер се пријавив. Ае нешто малце озбилно од ФБ шпекулација за составот за утре:
Reina , Johnson , Carra , Skrtel , Konchesky , Kuyt , Meireles , Lucas , Maxi , Gerrard , Torres. Искрено од мене има лајк4е тимов. Мада може е подобро место Лукас да игра ЕнГонг па да се почне со 2ца напаѓачи....

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.669
Поени од реакции
11.826
Хаахахха абе јас си кажав дека не ме бива ако ептен треба да се игра ок. Иначе за тренер се пријавив. Ае нешто малце озбилно од ФБ шпекулација за составот за утре:
Reina , Johnson , Carra , Skrtel , Konchesky , Kuyt , Meireles , Lucas , Maxi , Gerrard , Torres. Искрено од мене има лајк4е тимов. Мада може е подобро место Лукас да игра ЕнГонг па да се почне со 2ца напаѓачи....
Полека но сигурно го собираме тимот...1 ќе имаме а можно е и 2......ако нема играчи ќе играш...ако има можеш тренер!!!
А за составот ми се допаѓа!!! Конечно како што треба еден тим да состави Хоџо !!!! А за Лукас без гајле...ќе влезе Нгог во второ ако треба!!!
---------------------------------Реина---------------------
Џонсон--------------Карагер--------Шкртел---Кончески
---------------------------------Лукас------------------
----------------------Џерард----------Меирелес---------
Кајт------------------------------------------------Макси
---------------------------------Торес-------------------
Значи ни фали Кол,Агер и Аурелио!!!! Ме плаши Карагер.....проблеми ќе имаме со него ама којзнае...на вакви дерби мечеви може да се мотивира и да изигра одлично!!!!

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Торес од утре ја почнува неговата ''нова'' игра во Ливерпул...Се ми иде дека ќе ги утепа заедно со останатиот тим.Нема везе шо сум навивач на Ливерпул,ама мислам дека утрешната утакмица е наша и дека после утакмицата со Наполи,Ливерпул почна да функционира како пред 2 сезони...Почнаа скоро сите играчи да играат перфектно.И никако Лукас да се изостави од тимот..Секоја утакмица изненадува со добри пасови и долги топки,а и добро си ја врши работата као дмф.За утре имаме добар состав само шо да беше фит Агер би биле по цврсти во одбраната ама тоа е...И не заборавајте..Ранетиот лав(Ливерпул) никогаш не се закача.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.669
Поени од реакции
11.826
Торес од утре ја почнува неговата ''нова'' игра во Ливерпул...Се ми иде дека ќе ги утепа заедно со останатиот тим.Нема везе шо сум навивач на Ливерпул,ама мислам дека утрешната утакмица е наша и дека после утакмицата со Наполи,Ливерпул почна да функционира како пред 2 сезони...Почнаа скоро сите играчи да играат перфектно.И никако Лукас да се изостави од тимот..Секоја утакмица изненадува со добри пасови и долги топки,а и добро си ја врши работата као дмф.За утре имаме добар состав само шо да беше фит Агер би биле по цврсти во одбраната ама тоа е...И не заборавајте..Ранетиот лав(Ливерпул) никогаш не се закача.
Види види....чичко оптимист се врати!!!! Браво мајсторе!!!! Фалеа вакви постови овде искрено!!! Ама некако премногу оптимистички ми е ова!!!!! Премногу!!!! Бтв си ЗА во екипата???

--- надополнето ---

П.С ФутСолџер Шенкли ќе биде а не Бенитез!!! Ќе ја предводи нашата легендарна генерација :pos2::pos2:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Полека но сигурно го собираме тимот...1 ќе имаме а можно е и 2......ако нема играчи ќе играш...ако има можеш тренер!!!
А за составот ми се допаѓа!!! Конечно како што треба еден тим да состави Хоџо !!!! А за Лукас без гајле...ќе влезе Нгог во второ ако треба!!!
---------------------------------Реина---------------------
Џонсон--------------Карагер--------Шкртел---Кончески
---------------------------------Лукас------------------
----------------------Џерард----------Меирелес---------
Кајт------------------------------------------------Макси
---------------------------------Торес-------------------
Значи ни фали Кол,Агер и Аурелио!!!! Ме плаши Карагер.....проблеми ќе имаме со него ама којзнае...на вакви дерби мечеви може да се мотивира и да изигра одлично!!!!
Брат он си е стално мотивиран......али на вакви мечеви треба и повеќе од мотивација...!!!

Член од
3 јуни 2010
Мислења
93
Поени од реакции
9
Утре ке видиме што може и каква работа направил до сега Хоџсон со Ливерпул. Се мислам дека 1-0 ке си победиме, само да не ни дадат некој фушерајски гол. А инаку за ова со играњето фудбал дај тие со сериозно му се игра нека кажат да си се пријавиме се со ред како што треба.Срамота е да нема 6-7 луѓе од фан клубов на кој му се игра

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Како фан на Јуве сакам да кажам : Мислам дека го видов мацолот ...

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Абе сум за да се изиграат неколку партии фудбал...Ама нема да биде тоа тоа.Ако не се собереме сите од Ливерпул форумов џабе е.А за денес...Шо да кажам освен победа,не ни помислувам на загуба(пошо Челзи им фалат неколку клучни играчи,ко на пр. Лампарт,Есиен)иако се појаки годинава од нас...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom