Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Pepe Reina прогласен за најдобар играч на Liverpool за сезоната 2009-2010 со 75% од гласовите, исто така ја освои и 4-та златна ракавица во неговите 5 години престој во PL (само што последната ја дели со P.Cech) и постепено ги руши сите рекорди на легендарниот голман на LFC Ray Clemence. Се гордеам што го имаме човеков во тимот, права легенда е, и најверојатно наследникот на капитенската лента.

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/pepe-reveals-mixed-emotions

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Pepe Reina прогласен за најдобар играч на Liverpool за сезоната 2009-2010 со 75% од гласовите, исто така ја освои и 4-та златна ракавица во неговите 5 години престој во PL (само што последната ја дели со P.Cech) и постепено ги руши сите рекорди на легендарниот голман на LFC Ray Clemence. Се гордеам што го имаме човеков во тимот, права легенда е, и најверојатно наследникот на капитенската лента.

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/pepe-reveals-mixed-emotions
Тој е предложен од Карагер за наследник на Капитенската лента заедно со Маскерано!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
Premier League - 'Siamese stadium' in Liverpool?
Eurosport - Mon, 10 May 12:30:00 2010
Buzz Up!
Liverpool and Everton could share a revolutionary 'Siamese stadium' under new plans revealed by a business consortium.

The Merseyside rivals would effectively have separate grounds in Stanley Park connected by a central spine housing collective facilities, according to proposals released to the Liverpool Echo.
Mersey Stadia-Connex group, who are behind the idea, claim the design could save the clubs between £180m-£220m, while allowing them their own stadia.
The blueprint proposes a 60,000-seater ground for Liverpool and a 50,000 capacity for Everton, to be completed as soon as 2013. The 10-story spine includes a 300-bed hotel, hospitality facilities, 150 executive boxes and a huge underground car park.
A spokesman for the Mersey Stadia-Connex group said: "We need to reach the prospective new owners of Liverpool FC to inform them about this sensational investment opportunity.
"Most fans will understand the many advantages and financial implications. This scheme differs from all previous concepts during the last decade in that we believe it manages to achieve all the clubs' objectives."
However, an Everton spokesman sounded a sceptical note about the idea, telling the Liverpool Echo it was "unworkable, unaffordable and undeliverable".
Liverpool announced a £55 million annual loss last week and have identified a move to a larger stadium as a key requirement to improve the club's finances.
Their plans for a new ground in Stanley Park are on hold while co-owners George Gillett and Tom Hicks attempt to sell the club. Various proposals have put the stadium's capacity between 55,000 and 73,000. Anfield's current capacity is 45,362.
A club spokesman said: “We remain committed to building our new stadium in Stanley Park.”
Eurosport
Да бе...нешто друго да им текне?!!!И подобро стадионов да биде 73 000....ако е за 60 боље и да не го прават....ако биде да биде....мада идејава е интересна....а за Реина...заслужува да биде идниот капитен

--- надополнето ---

http://www.liverpoolfc.tv/news/media-watch/reds-seek-to-raise-35m-from-sales

Абе ова е некоја шега или?????

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Да бе...нешто друго да им текне?!!!И подобро стадионов да биде 73 000....ако е за 60 боље и да не го прават....ако биде да биде....мада идејава е интересна....а за Реина...заслужува да биде идниот капитен

--- надополнето ---

http://www.liverpoolfc.tv/news/media-watch/reds-seek-to-raise-35m-from-sales

Абе ова е некоја шега или?????
Неее бе па и ти... Шо читаш шпекулации уствари чекај барем да почне трансфер периодот. Па нели ти вчера постираше линк дека Bentiez повќе ќе го игра Aquilani следната сезона. :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
http://www.liverpoolfc.tv/news/media-watch/reds-beat-spurs-to-rangers-star

http://www.liverpoolfc.tv/news/media-watch/reds-plan-raid-for-argentine-alonso

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/benitez-aqua-s-adapting

Речиси е сигурен Дени Вилсон од Ренџерс
Има заинтересираност за Банега
Бенитез веројатно ке го игра Аквилани повеке наредната сезона
Ако успеете да го земете банега ќе ви биде одличен дил тоа. Само тешко да се успее. валенсија ќе го продаде Виља, најверојатно и Силва. Од подобрите сезонава ќе им останат Банега, Мата и Хоакин. И уште банега ако го продадат начисто ќе пропаднат Валенсија догодина. Ама сепак ако успеете да го купите ќе биде одлично за вас:)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
Неее бе па и ти... Шо читаш шпекулации уствари чекај барем да почне трансфер периодот. Па нели ти вчера постираше линк дека Bentiez повќе ќе го игра Aquilani следната сезона. :)
Абе од официјалната беше......ако навистина има намера да ги продаде Бабел и Аквилани ја имам подобра идеја...да го продадеме ние него а по него и Лукас Деген и Ел Жар???Бтв веројатно за 48 часа ке биде официјализиран трансферот на Wilson од Ренџерс...момчето одбило нов договор со кој би земал неделна плата од 12 000 фунти(најмногу за 1 осумнаесетгодишник) и ги одбил Спарс...значи нема да игра ЛШ само за да дојде во Ливерпул

--- надополнето ---

Ако успеете да го земете банега ќе ви биде одличен дил тоа. Само тешко да се успее. валенсија ќе го продаде Виља, најверојатно и Силва. Од подобрите сезонава ќе им останат Банега, Мата и Хоакин. И уште банега ако го продадат начисто ќе пропаднат Валенсија догодина. Ама сепак ако успеете да го купите ќе биде одлично за вас:)
И јас мислам тешко.....иако би го преферирал Мата....таков ни треба сега нас

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Абе од официјалната беше......ако навистина има намера да ги продаде Бабел и Аквилани ја имам подобра идеја...да го продадеме ние него а по него и Лукас Деген и Ел Жар???Бтв веројатно за 48 часа ке биде официјализиран трансферот на Wilson од Ренџерс...момчето одбило нов договор со кој би земал неделна плата од 12 000 фунти(најмногу за 1 осумнаесетгодишник) и ги одбил Спарс...значи нема да игра ЛШ само за да дојде во Ливерпул
Знам дека е од официјалната ама тоа се само шпекулации и извадоци од медиуми. Значи немора да значи дека е точно т.е. повеќето е само измислици од медиумите а башка и ти го пишува доле под текстот ова: This story has been reproduced from today's media. It does not necessarily represent the position of Liverpool Football Club.

А плус ова е извадок од tribalfootball.com што значи точноста е 0.0001 % :smir:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
Знам дека е од официјалната ама тоа се само шпекулации и извадоци од медиуми. Значи немора да значи дека е точно т.е. повеќето е само измислици од медиумите а башка и ти го пишува доле под текстот ова: This story has been reproduced from today's media. It does not necessarily represent the position of Liverpool Football Club. :smir:
Да да....но сепак знаејќи го Бенитез не ме чуди ова воопшто.....според мене има 70% шанси да се случи ова(јбг песимист сум) па уште и кога ке видам на официјалната пишува(иако се измислици како што знаеме) дефинитивно сум сигурен дека ќе направи Бенитез некоја глупост ако остане......а ова со Wilson би требало да е наскоро готово.....

sanos_a

www.autobusi.net/
Член од
12 декември 2008
Мислења
554
Поени од реакции
83
па добро ке биде ако за Нгог некоја будала даде 10 милиони како што го проценува Бенитез

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
па добро ке биде ако за Нгог некоја будала даде 10 милиони како што го проценува Бенитез
Штооооо????
10 милиона??
Ако даде некој толку ќе организираме забава.
Него да го земе некој па ако сака и за 10 фунти нека е

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
После нтпреварот со Hull:

Овие фановиве на Hull ко некои зомбиња по Steve G :pos2:

Грмуш

Пичкмајчин
Член од
11 октомври 2007
Мислења
1.118
Поени од реакции
90
На Ливерпул му треба нова одбрана целосно(освен Џонсон и Агер),Среден ред комплетна рекапитулација(ниеден не изигра ко што треба оваа сезона) и уште еден Торес во напад!...Не ми се иде веќе во школо зошто само ме заебаваат за тоа 7-мо место!

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom