Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Солидна формација.Ајде да видиме како ќе се покаже

Солидна игра во последните 20 мин.Случаен гол и водиме.Џерард се избори за позиција за шут пласираше во една страна одбранбениот на Барнли и го смени правецот и таа го измами голманот за 1:0 за Ливерпул

А вториот ремек дело.Стивен Џерард за 2:0

Конечно ги видовме способностите на Аквилани и Макси.Првиот инзвонредна асистенција во празно,вториот добра реализација.3:0

Член од
28 мај 2008
Мислења
318
Поени од реакции
8
koa ke vidime vaka asistencija od LUCAS?????????????????????????? kogaaaaaaaaaaa????????????????? i do koa ke igra lucas a ne nekoj so sme go platile 20 milijoncinjaaaa?????????koa ke vidime vakva asistencija od LUCAS pak ke se prasam

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
koa ke vidime vaka asistencija od LUCAS?????????????????????????? kogaaaaaaaaaaa????????????????? i do koa ke igra lucas a ne nekoj so sme go platile 20 milijoncinjaaaa?????????koa ke vidime vakva asistencija od LUCAS pak ke se prasam
Изгледа накрај Lucas те демантираше :pos2: ...

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66

:pos2: Како да те слушна Лукас.Асистениција на Лукас,Бабел во мал офсајд за конечни 4:0

4.Тотенхем 64
5.Астон Вила 64
6.Ман. Сити 63
7.Ливерпул 62

До крај...
Тотенхем
Манчестер Сити
Болтон
Барнли

Манчестер Сити
Тотенхем
Астон Вила
Вест Хем

Ливерпул
Челзи
Хал

И покрај се мислам дека е прекасно.Теорија постоии вика следно:

Дуелот Манчестер Сити:Тотенхем да заврши нерешено
Покрај тоа треба Сити и Вила да одиграат нерешено и Тотенхем да изгуби една со Болтон или Барнли.А вооедно ние да ги тепаме и Челзи и Хал..Тешко за верување.Со напомена дека при ист број бодови Ливерпул има предност поради подобра гол разлика.Шансите 10 %

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
лелеее Стиви боранија ги стори...
тежок распоред за Ливер до крај, ако земат 4-то алал нека им е.

Член од
12 април 2010
Мислења
491
Поени од реакции
143
лелеее Стиви боранија ги стори...
тежок распоред за Ливер до крај, ако земат 4-то алал нека им е.
Хахахахах ме изнасмеа, а за ЛШ нема потреба да играме барем да освоиме Европа Лига оваа година...

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.745
Поени од реакции
12.083
kone4no onoj trupot maxi da postigne gol......i kazete mi sega.....kako izigraa aquilani i babel???? ne ja gledav ama ve citam....dobro izigrale....sepak sakam poveke informacii

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.931
Поени од реакции
8.810
kone4no onoj trupot maxi da postigne gol......i kazete mi sega.....kako izigraa aquilani i babel???? ne ja gledav ama ve citam....dobro izigrale....sepak sakam poveke informacii
и јас сакам да знам како изигра Аквилани??
честито победа

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Зашо труп Maxi, мене ми е супер играч, игра многу интелегентно секогаш е отворен доаѓа во добри ситуации за гол, само што немаше среќа баш со головите. Посебно добро комуницира со Steve G, Aquilani и Johnson по десната страна и ретко ја губи топката (за разлика од Kuyt) а тоа се виде убаво денес. Штета што неможе да игра во ЕЛ ќе ни беше од голема корист во четврток. За безпари испадна повеќе од очекуваното и брзо се вклопи во тимот.

Babel не изигра нешто посебно освен голот (кој мислам беше и во "мал" офсајд), ама барем е константна закана и во никој случај несмее одбраната да го запостави.

19 годишниот Ayala изненадувачки изигра добро иако напочетокот во првото полувреме имаше голем притисок врз него од напаѓачите на Burnley.

и јас сакам да знам како изигра Аквилани??
честито победа
Aquilani... ? Aquilani денес беше Man Of The Match, 3 асистенции (ако ја броиме и таа кога се лизна и случајно му ја намести на Steve G за вториот гол) од кои едната за 3-тиот гол беше страшна, едноставно беше насекаде по теренот. Имаше и по некоја загубена топка ама сето тоа го надополни со убава и креативна игра и добра link-up игра со Gerrard и Maxi.

BTW тука има highlights од првото полувреме и головите:
http://www.11.pl/rytm_pilki/premier_league_burnley_liverpool_0_4_video/

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.745
Поени од реакции
12.083
Зашо труп Maxi, мене ми е супер играч, игра многу интелегентно секогаш е отворен доаѓа во добри ситуации за гол, само што немаше среќа баш со головите. Посебно добро комуницира со Steve G, Aquilani и Johnson по десната страна и ретко ја губи топката (за разлика од Kuyt) а тоа се виде убаво денес. Штета што неможе да игра во ЕЛ ќе ни беше од голема корист во четврток. За безпари испадна повеќе од очекуваното и брзо се вклопи во тимот.

Babel не изигра нешто посебно освен голот (кој мислам беше и во "мал" офсајд), ама барем е константна закана и во никој случај несмее одбраната да го запостави.

19 годишниот Ayala изненадувачки изигра добро иако напочетокот во првото полувреме имаше голем притисок врз него од напаѓачите на Burnley.

Aquilani... ? Aquilani денес беше Man Of The Match, 3 асистенции (ако ја броиме и таа кога се лизна и случајно му ја намести на Steve G за вториот гол) од кои едната за 3-тиот гол беше страшна, едноставно беше насекаде по теренот. Имаше и по некоја загубена топка ама сето тоа го надополни со убава и креативна игра и добра link-up игра со Gerrard и Maxi.
dobro ne trup....mislav deka neznae da dade gol.....se iznapromasi prethodnive utakmici....a benitez i ponatamu neka go 4uva aquilani na klupa
btw da ne znaes kolku pari ima ovoj kinezot sto saka da ne kupi??? Kenneth Huang mislam se vikase.....ne mozam da najdam nikako kolkav kapital ima.....slusam sega nekoi sranja so vonbra4no dete na gerrard sto voopsto ne veruvam deka e vistina no slusam i tevez sakal da si odi od city....bi mozele da go sobereme a?????

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Нека ни е честито победата!! Вториот гол на Џерард ме потсети на неговите добри денови. :) Оптимист сум за реванш дуелот со Атлетико, само нека излезе со истиов тим Рафа.

Член од
12 април 2010
Мислења
491
Поени од реакции
143
Нека ни е честито победата!! Вториот гол на Џерард ме потсети на неговите добри денови. :) Оптимист сум за реванш дуелот со Атлетико, само нека излезе со истиов тим Рафа.
И ја сум оптимист, али со ист состав тешко да излезе... Ко прво Макси нема право на настап, ко второ што мислите зошто Лукас и Н БОТ беа на клупа денес?? па нормано да се одморат за у четврток:toe:
Грешка, Н Бот не беше ни на клупа :0

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
И ја сум оптимист, али со ист состав тешко да излезе... Ко прво Макси нема право на настап, ко второ што мислите зошто Лукас и Н БОТ беа на клупа денес?? па нормано да се одморат за у четврток:toe:
Грешка, Н Бот не беше ни на клупа :0
И плус згора на се повредата на Kuyt :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom