Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
За иднината на Ливерпул најдобро е Торес да неигра на Сведско.Меѓутоа тешко бидејќи тој е страшен борец и би дал се за Шпанија и да ги обединат трофеите.Доволно е тој да не се повредува и Џерард да влезе во ритам и пак сме на врвот
Операцијата која ја прави сега на коленото е токму поради тоа .... за да игра на Светското, тој самиот побарал за такво нешто што е и оправдано.

После оваква мизерна игра која никогаш не сум ја видел од кога знам за Ливерпул (дури и во времето на Улие не сме играле вака) нема што да се очекува оваа сезона. Оваа сезона може само да се надеваме дека сите ке останат здрави, прави и способни за наредната сезона.

Како и во секој пост неизбежната реченица:

Benitez OUT!!!

F

fantomX

Гостин
ташлаци имаме.....него ова вас ви одговара синко....четврток ке мора копуциве да играат да трчаат да се борат така да ке бидат изморени за в недела....
Да се надеваме, и така Ливерпул нема корист од Лига Европа и догодина, и ако нема шанси за 4то место, бар Челзи нека стани првак. :toe:

Член од
28 мај 2008
Мислења
318
Поени од реакции
8
Ja ke gi obesam ako ne izgubat od Celsi....najgolemi debili ke bidat ako go pobedat celsi....imbecili.....ke go proglasam benitez za shupak na site shuapci ....ako protiv celsi ne go stavi elzhar...lucas ...ngog....degen....insua....i tie ngovite dudici so celsi....duri treba da izgubime so sto pogoelma razlika.....za da ne ostavime nikakva sansa da mancester bide prvak!!!!

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Ja ke gi obesam ako ne izgubat od Celsi....najgolemi debili ke bidat ako go pobedat celsi....imbecili.....ke go proglasam benitez za shupak na site shuapci ....ako protiv celsi ne go stavi elzhar...lucas ...ngog....degen....insua....i tie ngovite dudici so celsi....duri treba da izgubime so sto pogoelma razlika.....za da ne ostavime nikakva sansa da mancester bide prvak!!!!
Да бе ај и нас нека не земат да играме ке си играме како што игравме цела сезона али не треба да се дозволи шо поголема разлика доста е и 0-1 да биде.

Член од
28 мај 2008
Мислења
318
Поени од реакции
8
koj kar ako si igrame kako sto igravme cela seonza toplo ladno.....nesakajki da gi tepame celsi i da mu napravime usluga na mancester??????? barem nesto pametno da napravat ovaa sezona....SAKAM PORAZ OD CELSI 0:3 nas pobeda nisto ne ni znaci....taka da...........

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
koj kar ako si igrame kako sto igravme cela seonza toplo ladno.....nesakajki da gi tepame celsi i da mu napravime usluga na mancester??????? barem nesto pametno da napravat ovaa sezona....SAKAM PORAZ OD CELSI 0:3 nas pobeda nisto ne ni znaci....taka da...........
Хаха комплекси :pos2:

Член од
28 мај 2008
Мислења
318
Поени од реакции
8
abe ..... kompleks e da se ugledas na liverpool i na fulham.....koi se edinstveni koi ja prestavuvaa anglija vo evropa najdugacko!!!! e toa e kompleks!!!!

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
abe ..... kompleks e da se ugledas na liverpool i na fulham.....koi se edinstveni koi ja prestavuvaa anglija vo evropa najdugacko!!!! e toa e kompleks!!!!
Исто и на 7 место во Премиер Лига, испаѓање од групи во Лига на Шампионим, да да

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Исто и на 7 место во Премиер Лига, испаѓање од групи во Лига на Шампионим, да да
Паа сета е океј.Сезонава ни е катастрофа.Од многу фактори.Прво би рекол цела сезона без главните играчи.И вие го осетивте тоа.Цела сезона супер и за една недела кога се повреди Руни ебавте и ЛШ и Премиер.Да беше Руни повреден колку и Торес мислам дека Јунајтед ќе беше зад Ливерпул.Спомна испаѓање во групи.хах Кога Јунајтед излегуваше од групите и тоа не трети него заковани на дното,Ливерпул освојуваше ЛШ.Друго побитно.Ако освоиме Европа лига после 20 години кога ќе се гледа историјат ќе пишува Ливерпул освојувач на Европа лигата/куп уефа нема да пишува Манчестер Јунатед ги мина групите.Океј?

bas sakam da ve iskompleksirame so edno porazce od Celsi :)))))
Како што тие мртвите можеа да изгубат дома од Сити,можеме и ние да ги дупниме.Да играа тие како што треба и да го тепаа Сити и Тотенхем сеа ќе бевме во игра за 4 то место.Така да сакам да ги скиними и да им вратиме па макар и по цена да шампион биде најкомерцијалниот тим во светот Јунајтед

Член од
28 мај 2008
Мислења
318
Поени од реакции
8
ocajno ke zalime ako gi pobedime celsi :))) ke vidite....naz vo predvid ni e samo....poraz nisto drugo....neame sansi ni za 6 mesto koe vodi vo kup na uefa.....taka da......ne gleam niedn pricnia osven da si igrame za nasata gordost....a toa e deka sme najtrofeen klub vo anglija....a ako sakame i natamu da bideme toa....treba da izgubime posteno.....od celsi.... ferski e poraz........ja mislam :)))

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
ocajno ke zalime ako gi pobedime celsi :))) ke vidite....naz vo predvid ni e samo....poraz nisto drugo....neame sansi ni za 6 mesto koe vodi vo kup na uefa.....taka da......ne gleam niedn pricnia osven da si igrame za nasata gordost....a toa e deka sme najtrofeen klub vo anglija....a ako sakame i natamu da bideme toa....treba da izgubime posteno.....od celsi.... ferski e poraz........ja mislam :)))
Епа баш ако играте за гордост, ќе играте за победа! Победа за навивачите, а не победа за Манчестер!

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Епа баш ако играте за гордост, ќе играте за победа! Победа за навивачите, а не победа за Манчестер!
Тоа се размислувања на еден фан.Таман работа тим како Ливерпул да си дозволи да игра за други тимови...

На сликата погоре уште малку брада и Сколс ќе биде ист како Чак Норис

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.745
Поени од реакции
12.082
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop