Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 мај 2008
Мислења
318
Поени од реакции
8
Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
taaa e :))
BENITEZ E " NAJDOBAR "
mene ne mi e jasno zosto go igra lukas ako tolku go saka neka si go zede doma a ne da go oprapastuva TIMOT cccc i skoro cela utakmica go igraa MAKSI a zlaten babel sedi na klupa taaa e :))

da so molime na kiksovi na aston vila , totenhem , mancester siti drugo ne ni ostanuva

samo ne iznervirav

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Само се надевам јас дека Инсуа ќе изигра добро денес, оти Валенсија маста ќе му ја извади.
То и се случи... Тоа е тоа, со ова игра шо ја покажавме, и не заслуживме ништо повеќе. Промени се потребни, драстични промени во клубот, да се надеваме само дека ова лето ќе биди добро за нас.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.161
i lucas....... luge bozji ne go vadi i nego vadi ejjjjjjj nema sansa......site 10 ke gi izvadi.........i ima doverba deka lucas moze sam da im igra!!!!!

statistika na akvilani
http://soccernet.espn.go.com/players/stats?id=13752&cc=5739

statistika na idniot ni kapiten lucas.......
http://soccernet.espn.go.com/players/stats?id=108315&cc=5739

ja ne mozam da svatam sto ovoj covek gleda vo lucas..........

koga go gledam ova mi se pla4i....posakuvam da odam na anfield i da go strelam benitez....plemeto negovo spansko da mu e***( neka me baniraat ako sakaat)....dali ovoj e za menager....pod itno mora da si odi letovo inaku odam tamu i ke go strelam... a deka united ne se nesto mnogu pojaki ne se...

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Лукас е стандарен идиот годинава.Штотуку се отарасивме од Нгог еве ти го Кајт кој игра како урочен.Очигледно се измори од цела сезона играјќи по 90 мин и куп и првенство и ЛШ/ЕЛ.Џерард е веќе само на стара слава пошто ништо не игра.Торес дава голови но далеку е од најдобрата форма.На крај промаши чист гол.А за Рафаел веќе доста е...
Ние сме тиња но мора да се напомене и тоа дека се додека Фергусон е во Манчестер тие ќе имаат судииска помош.Да не плачиме не заслуживме да тепаме.

Сити си тепа на гости и незнам веќе шо да кажам

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Акцијата кога го постигнавме голот беше и најмоментот од нашата игра цела утакмица. А и таа акција се случи од грешка на јунајтед.
За пеналот, фаул имаше (па дури и за црвен нека е) ама пенал не беше. Си скокна Валенсија во 16никот. Паметно, и наш играч исто би направил.
Второто полувреме, препознатлива игра за Ливерпул оваа сезона т.е катастрофа. Изборот на стартни 11 и измените во текот на мечот нема потреба да се коментираат, сите си знаеме и сме си го искажале гневот кон Дефитез.

Заслужен пораз, повеќе среќа идниот пат. И сега веќе едвај со малиот прст се држиме за можно 4то место. Уште еден кикс и ќе се бориме за лига европа.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.161
Лукас е стандарен идиот годинава.Штотуку се отарасивме од Нгог еве ти го Кајт кој игра како урочен.Очигледно се измори од цела сезона играјќи по 90 мин и куп и првенство и ЛШ/ЕЛ.Џерард е веќе само на стара слава пошто ништо не игра.Торес дава голови но далеку е од најдобрата форма.На крај промаши чист гол.А за Рафаел веќе доста е...
Ние сме тиња но мора да се напомене и тоа дека се додека Фергусон е во Манчестер тие ќе имаат судииска помош.Да не плачиме не заслуживме да тепаме.

Сити си тепа на гости и незнам веќе шо да кажам
e taka e..za zal taka e

a sega edinstveno nesto sto bi mozelo da me izraduva e sigurna informacija deka doagaat novi sopstvenici(bogait se razbira) i nov menager

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Заслужено си изгубивме, немавме никаква игра....

sigurno ne razbra dobro.....sakam nekoj da mi dade sigurna informacija...inaku ogromna e moznosta da dojde amerikanska firma i da otkupi 40%
Не дај Боже, доста ни е од тие грди јенки.... бар според мене.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.161
Информација која ме бендиса кога ја читав.Но ако продолжиме како шо тераме сезонава одгодина ни Боби Замора нема да сака да не засили

http://www.sportal.com.mk/?ItemID=C3A025DB59DDD74B895AB4E957E8B933
ova e dobro...bas pred nekolku casa go vidov na news of the world ama kako sto gledas i sam potrebni se pari za mourinho da dojde

Не дај Боже, доста ни е од тие грди јенки.... бар според мене.[/QUOTE]

i jas mislam deka ni e dosta...no ovie najavuvaat pari i podobra finansiska polozba - nesto sto mourinho go postavi kako uslov za da dojde kako sto e navedeno i pogore....2 ameri se mnogu a 3 premnogu...no ako davaat pari dobredojdeni se....i da dodadam deka novava kompanija od america sakala da go izbrka benitez i da donese nov menager- sto sekako nas ni odgovara...taka da ako go dovedat mourinho dobredojdeni se vo sekoe vreme

Y

Young J

Гостин
ova e dobro...bas pred nekolku casa go vidov na news of the world ama kako sto gledas i sam potrebni se pari za mourinho da dojde

Не дај Боже, доста ни е од тие грди јенки.... бар според мене.
i jas mislam deka ni e dosta...no ovie najavuvaat pari i podobra finansiska polozba - nesto sto mourinho go postavi kako uslov za da dojde kako sto e navedeno i pogore....2 ameri se mnogu a 3 premnogu...no ako davaat pari dobredojdeni se....i da dodadam deka novava kompanija od america sakala da go izbrka benitez i da donese nov menager- sto sekako nas ni odgovara...taka da ako go dovedat mourinho dobredojdeni se vo sekoe vreme[/QUOTE]

И + од новите спонзори таа банката како и да се вика ке дадат поише пари, повеќе и од манчестер ке зимаме. Е сеа само ке ми фали она Carlsberg на дресовите :)

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Не заслуживме да победиме, исто како што ни манчестер не го заслужија “пеналот“, беше фаул пред 16етник, али јбг, тоа е...
Џабе нов тренер ако останат истите играчи, (иако ова го иаме кажано 100 пати) мора да се купат нови играчи и тоа не било какви, туку од висока класа, не може да очекуваме трофеи со ваков тим. Глеам нешто се пуштаат трачеви за Мурињо (мада поверојатно ми е он да иде во Реал), лично би бил најзадоволен ако дојде Гус Хидинк, човекот прави чуда, тоа што нас ни треба, иако пак ќе кажам, џабе се тоа ако нема нови засилувања, ама коа кажувам засилувања мислам баш на тоа, а не на пропали инвестиции, или играчи што само ќе греат клупа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom