Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Стварно незнам што да напишам.Коса ми обеле од експериментите на Рафаел од кога е дојден.Најпрво со тие глупи ротации а подоцна со вљубеноста кон Кајт.Ја стварно незнам што е работта.Дали се во врска Кајт и Бенитез?незнам.Не го пушта Бабел го пушта Нгог.Доста е веќе потребна е промена...незнам уште колку кредити има Рафа но редно е да напушти.Вероватно газдите гледаат сега како да го продадат тимот за повеќе пари и не им е гајле што се случува во него

bongo

ЛИВЕРПУЛ
Член од
14 октомври 2008
Мислења
87
Поени од реакции
8
Бенитез треба под итно да си оди бидејќи мислам дека ги потроши сите кредити,а на газдите не им е гајле за клубот бидејќи тие ја гледаат само финансиската страна,а Ливерпул се повеќе наликува на Титаник тоне и тоне и тоне:pop:

Член од
5 јуни 2009
Мислења
185
Поени од реакции
2
Газдите изјавуваат дека работата на Бенитез е сигурна и дека тој нема да биде отпуштен бидејќи ако му дадат отказ ќе треба да му платат голема сума која што во моментов не можат да си ја дозволат.
Така да ќе гледаме уште некови експерименти и други глупости

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Стварно незнам што да напишам.Коса ми обеле од експериментите на Рафаел од кога е дојден.Најпрво со тие глупи ротации а подоцна со вљубеноста кон Кајт.Ја стварно незнам што е работта.Дали се во врска Кајт и Бенитез?незнам.Не го пушта Бабел го пушта Нгог.Доста е веќе потребна е промена...незнам уште колку кредити има Рафа но редно е да напушти.Вероватно газдите гледаат сега како да го продадат тимот за повеќе пари и не им е гајле што се случува во него
Aj то шо го играше Нгог напред, ама после прај измена, влегва ВОРОНИН?!?, а не Бабел... го исклучив телевизорот после то, не ја догледав утакмицата.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Aj то шо го играше Нгог напред, ама после прај измена, влегва ВОРОНИН?!?, а не Бабел... го исклучив телевизорот после то, не ја догледав утакмицата.
Тоа е бе другар.Како сакаме Бабел да го биде.Јас стоам на тоа дека Бабел е класа играч.Ќе ја запамтам странава на темава и некогаш после неколку години да сме живи и здрави ќе правиме муабет.Вероватно тоа ќе биде во дрес на некој друг тим.Еве еден доказ на теоријата моја...
Роби Кин е премиерлигашки голгетер 10 години и немаше потреба да се докажува во Ливерпул бидејќи веќе беше докажан.Рафа што му направи?На клупа ,а преднего шанса добиваа Нгог и Ел Жар.И што стана со Кин...Се врати во Тотенхем но тоа остави голема трага еве го сега во Шкотска ќе оде.Во ред е да речеме да се ризикува цела сезона за да во наредната се добие потенцјалот од младите играчи но каде е тој потенцјал од Нгог?Делува како на стапчиња да се движи.Рафа е тренер за Реал, за Интер,Баерн бидејќи тие таму имаат стратегија како неговата,да уништуваат фудбалери.Ливерпул нема вишок пари за да си дозволи резерва од 15 мил колку што беа дадени за Бабел или 20 за Кин.А Кајт момакот се труди се обидува и секоа чест но мислам дека ни стана антипатичен поради Бенитез.Де нека ми каже некој натпревар што Кајт го има препуштено со исклучок на куповите...

N

navivacka

Гостин
Газдите изјавуваат дека работата на Бенитез е сигурна и дека тој нема да биде отпуштен бидејќи ако му дадат отказ ќе треба да му платат голема сума која што во моментов не можат да си ја дозволат.
Така да ќе гледаме уште некови експерименти и други глупости
Утринава го читав ова,дека во случај на пораз од Јунајтед немало да го отпуштат заради плакањето на оштетата која изнесува околу 20 милиони фунти...како и да е да гледаме одличен натпревар со многу голови па нека победи подобриот:):smir:

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Мислам дека ќе го тепате Ман Утд и ќе ни направите услуга...:toe:

Член од
5 јуни 2009
Мислења
185
Поени од реакции
2
И да го тепаме нема сигурно за вас да ви направиме услуга,туку ќе ги победиме за нас.За да си направиме услуга да излезиме од оваа криза.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Каква услуга бре?Алооо...Не е 38 коло,10 то е.Не сме Мај,Октомври е...6 бода имате пред нас,немате 30...Гледајте нас да не ни направи Блекбурн услуга...

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Nedela , Shankleys . Koj moze neka dojde zaso i pickite manchesterski sakale tamu da gledaat . Pa moze da letne nekoja krigla u toj pravec

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
И да го тепаме нема сигурно за вас да ви направиме услуга,туку ќе ги победиме за нас.За да си направиме услуга да излезиме од оваа криза.
Ако го тепате Манчестер,ќе ни направите и на нас услуга дека ние ако го тепаме блекбурн(многу очигледно) ке се искачиме на првата позиција...:smir:

Каква услуга бре?Алооо...Не е 38 коло,10 то е.Не сме Мај,Октомври е...6 бода имате пред нас,немате 30...Гледајте нас да не ни направи Блекбурн услуга...
Шо има врска кое коло е?Многу е подобро да си прво место и да им бегаш на другите,него да си под прво место и да бркаш некого...

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Nedela , Shankleys . Koj moze neka dojde zaso i pickite manchesterski sakale tamu da gledaat . Pa moze da letne nekoja krigla u toj pravec
Брат пред месец два ми се чини за натпреварот со Астон Вила мислам го побарав овој паб бидејќи бев во Скопје а имав разбрано дека има посебна атмосфера кога игра Ливерпул а ми рекоа дека е затворено.Е сега привремено или не незнам.Ај молим те ако можиш да ми кажиш каде е точно локацијата.Поздрав

Ако го тепате Манчестер,ќе ни направите и на нас услуга дека ние ако го тепаме блекбурн(многу очигледно) ке се искачиме на првата позиција...:smir:

Шо има врска кое коло е?Многу е подобро да си прво место и да им бегаш на другите,него да си под прво место и да бркаш некого...
Океј ама мислев у друг контекст.Дека и двата тима се претенденти за титулата(барем по името сме).Англија е и видовме дека секој може да победи секого така да 6 бода не се премногу.И реално помеѓу нас вака правено муабет,Ливерпул и Челзи ќе се борат за титулата во кое јас лично гарантирам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom