Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Nedela , Shankleys . Koj moze neka dojde zaso i pickite manchesterski sakale tamu da gledaat . Pa moze da letne nekoja krigla u toj pravec
Абе голем мангуп си ти нема шо...

атанасе отворено е сега. старо емси во градски парк.

а иначе тапа е со навивачи на ливерпул, едно време идеа некоја мала бројка, па демек се скарале со газдата... поим неам. :) сега ич нема, на утакмицава во ЛШ повеќе фанови на Лион имаше :)

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343

а иначе тапа е со навивачи на ливерпул, едно време идеа некоја мала бројка, па демек се скарале со газдата... поим неам. :) сега ич нема, на утакмицава во ЛШ повеќе фанови на Лион имаше :)

Колку сме толку сме, токму сме:smir:

А за утре ако напрат протести навивачите ми се чини дека ќе плачам од среќа, кој кур тие сопствениците го најдоја крив Бенитез. Шо да прај чоекот ко има 15 играчи и плус Џерард и Торес повредени.

В

Вори

Гостин
Каква услуга бре?Алооо...Не е 38 коло,10 то е.Не сме Мај,Октомври е...6 бода имате пред нас,немате 30...Гледајте нас да не ни направи Блекбурн услуга...
Ај не се примајте многу.
Ќе изгубите како и да е...

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Ај не се примајте многу.
Ќе изгубите како и да е...
Ако заслужиме да победиме ќе победиме ако не ќе изгубиме.Што не е јасно?Или мислиш тебе ќе те прашаат на кој да му ги дадат трите бода?

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10

Зоки, немој вакви муабети те молам, коа идевме лани се сеќавам на утакмиците против Челси, Манчестер, Марсеј, Сити пресврт коа напраивме се тресеше цел Шенклис, коа игравме против Арсенал, 1-1 коа заврши, вие седевте на шанкот, ние у другата соба, глас не ви се слушна, не идевме долго време таму али за тие неколку месеци покажавме дека поголеми "дивјаци" нема да влезат у пабот. :) :) :)

А за вториот болд, ич нема ни да има веќе, освен ако не почнат пак да се договараат за Шенклис.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Зоки, немој вакви муабети те молам, коа идевме лани се сеќавам на утакмиците против Челси, Манчестер, Марсеј, Сити пресврт коа напраивме се тресеше цел Шенклис, коа игравме против Арсенал, 1-1 коа заврши, вие седевте на шанкот, ние у другата соба, глас не ви се слушна, не идевме долго време таму али за тие неколку месеци покажавме дека поголеми "дивјаци" нема да влезат у пабот. :) :) :)

А за вториот болд, ич нема ни да има веќе, освен ако не почнат пак да се договараат за Шенклис.
Еј еј, го напраи ова Стадион а :):)
На шанса... на гол ... нема ја да викам ко будала на нешто друго.
Ја знам дека си „Гробар“ и дека тие мерат вака кој колку викал, кој колку.... :)

Башка таа утакмица шо ја спомна ти беше тапа, што ќе ни се чуе глас до 80 минута губеа :)

Се собравте на Челзи и Арсенал, две три утакмици... на остали утакмици дремете дома. :) Затоа оваа сезона идат двајца без тројца :icon_lol:

Дај ајде направете иницијатива за Арсенал во Карлинг куп, само без овој Центарец, зашо викаат мн. мавал со флаши :tv:

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Еј еј, го напраи ова Стадион а :):)
На шанса... на гол ... нема ја да викам ко будала на нешто друго.
Ја знам дека си „Гробар“ и дека тие мерат вака кој колку викал, кој колку.... :)

Башка таа утакмица шо ја спомна ти беше тапа, што ќе ни се чуе глас до 80 минута губеа :)

Се собравте на Челзи и Арсенал, две три утакмици... на остали утакмици дремете дома. :) Затоа оваа сезона идат двајца без тројца :icon_lol:

Дај ајде направете иницијатива за Арсенал во Карлинг куп, само без овој Центарец, зашо викаат мн. мавал со флаши :tv:

Се собравме на сите утакмици од Септември до Јануари, буквално на сите, неколку пати се иам враќано дома пошо кретените од Шенкли коа играше Ливерпул со некои послаби не знаеа како да ја најдат утакмицата.
А за со Арсенал не верувам дека ќе се собереме затоа што нема кој да организира.

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Vaka calam digase i toj crnecot za Arsenal so bese .. pa posle ne go vidovme u pubot .
SCOUSERS RULE THE COUNTRY LIKE THEY'VE ALWAYS DONE BEFORE

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Vaka calam digase i toj crnecot za Arsenal so bese .. pa posle ne go vidovme u pubot .
SCOUSERS RULE THE COUNTRY LIKE THEY'VE ALWAYS DONE BEFORE
Премногу си умишљаш дечко. Спуштисе малце на земја, ќе помислам дека праам муабет со некое дете од 13 години што нема попаметна работа, па се курчи на интернет.

Црнецот, поточно Алвин долг период беше во Бугарија, така да кога бил во Скопје ти гарантиран дека на секој меч има доаѓано.

Сигурно ради ваквите ко тебе не доаѓаат веќе дечкиве што се за Ливерпул

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Deckite ne doagaat poradi toa sto Richard butna zname na Liverpool na zemja ( namerno go napravi toa ). Neznam zasto mu trebase toa ali togas izgubi 30tina redovni klienti . A za atmosverata brat, bidi realen . BESE FENOMENALNA . Na stariot mobilen imav klip , kajsto na Liverpool - A. Villa 2 i pol minuti se pee, prskanje so pivo ( imase prava angliska atmosvera) . Znaci shankleys ne se gledase samo kako mesto da se izgleda utakmicata . Se gledase kako vtor dom.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Deckite ne doagaat poradi toa sto Richard butna zname na Liverpool na zemja ( namerno go napravi toa ). Neznam zasto mu trebase toa ali togas izgubi 30tina redovni klienti . A za atmosverata brat, bidi realen . BESE FENOMENALNA . Na stariot mobilen imav klip , kajsto na Liverpool - A. Villa 2 i pol minuti se pee, prskanje so pivo ( imase prava angliska atmosvera) . Znaci shankleys ne se gledase samo kako mesto da se izgleda utakmicata . Se gledase kako vtor dom.
Реален сум, ама после месец два се растури сето тоа. Те разбирам шо сакаш да кажеш, и на Милан- Арсенал кога беше рецимо... или некој екстра утакмици после 1-0 имаше пеење како „Уан нил то д Аснл“ и се со ред... да не набројувам сега. Него друго беше муабетот. И знам за расправијата со Ричи, нема чоек шо не се раскарал со него, не го барај тука кривецот зашо не можете да се организирате, пошто и ние извесен период не идевме таму па се снајдовме во Литл Британ, Спорт Лајф пред Млечен ресторан... не е лошо и таму. Задоволен сум.

И колку за информација после нова година Шенклис ќе стане ноќен клуб.

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
со среќа денес!

до душа нема да ни треба многу среќа, пациентите ни се на гости :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom