Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
S

schtrafzenigger

Гостин
Формацијата, а НЕ поставеноста на играчите во формацијата!!!!
Па и формацијата не е таква!!!!11one
Меси играше централно во напад ама не истурен шпиц како Керол кај вас него поише како полушпиц, поназад од Виља и Педро.

Еве вака
Виља - - - - - Педро​
Меси​

Како и да е бе, не ми е гајле како играле Барса.. него поентата ми беше дека не треба да го сметаш гол.ком за релевантен извор, само булшит пишуваат.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Честитки за победата.... ме израдува уште насабајле!
Вчера не бев во можност да ја глеам.

Гледам Керол ко брзи воз бил за постигнувањето на голот.....тоа е добро со оглед на тоа што сите сме во исчекување до каде е тој со повредите.

Во врска со одбраната.....ПОД ИТНО ни треба штопер.
Во моментот од ни се само Агер и Кара, Шкртел е повреден и можеби тоа ке трае првиот месец .
Така да ако (недајбоже:cuc:) се повреди Агер во одбрана сите знаете кој ке биде......Гејот!

Така да стискајте палци....штопер мора, дури во моментот повеке од Лев бек со оглед на тоа што Инсуа останува..... Аурелио се врати.....а Робинсон е тука!

Што се однесува до темата.....реков јас дека го немам потребното време во моментот да склопувам тема...а не сакам да се нафатам и да имам време за 5 реда во темата!

Значи реков јас....било кој да се нафати јас би му помогнал со сите потребни информации што му требаат!

Еве ко шо глеам Пеја и Розенберг се едни од поактивните....така да верувам дека имате време за таква работа......па ете почнете и кажувајте шо ви треба, мислам дека така ке биде и подобро затоа што стварно треба многу време за да се склопи една тема за Фан Клуб и тоа баш како Ливерпул!

ПС. Ми лежат статистиките и историјата.....не стојам лошо ни со сликите!... кажувајте шо ви треба!
Пред неколку дена официјално почнав со спремање на дипломска, така да...тешко!!! тоа што пишувам и гледам чат пат на фан клубов или сум поактивен....е од радозналост, да не има нешто повеќе, трансфер, шпекулација, мислење од фан итн итн..како и сите други!!! Премногу би сакал да помогнам, со мал допринос...ама во целост да бидам ангажиран тешко, нажалост!!! Се надевам ќе се најде јунак (РОЗАТА)...кој храбро ќе го прифати предизвикот и на него машки ќе одговори :))
--- надополнето: Aug 7, 2011 1:26 PM ---
Па и формацијата не е таква!!!!11one
Меси играше централно во напад ама не истурен шпиц како Керол кај вас него поише како полушпиц, поназад од Виља и Педро.

Еве вака
Виља - - - - - Педро​
Меси​

Како и да е бе, не ми е гајле како играле Барса.. него поентата ми беше дека не треба да го сметаш гол.ком за релевантен извор, само булшит пишуваат.
Сега гледам....повеќе протарашкав.....уствари играл меси како СС (секонд страјкер)...а овие двајјца по страна и по напред (како што имаш пишано).....Мај мистејк...:oops:

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Нека му е со среќа на нашиот нов селектор и бивш легендарен играч на Ливерпул Џон Тошак.Ако не знаете за него,типот играше во 70тите години за Ливерпул како напаѓач и има дадено над 90 гола.Тоаш го донесе легендата на Ливерпул,Бил Шенкли.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.159
Пред неколку дена официјално почнав со спремање на дипломска, така да...тешко!!! тоа што пишувам и гледам чат пат на фан клубов или сум поактивен....е од радозналост, да не има нешто повеќе, трансфер, шпекулација, мислење од фан итн итн..како и сите други!!! Премногу би сакал да помогнам, со мал допринос...ама во целост да бидам ангажиран тешко, нажалост!!! Се надевам ќе се најде јунак (РОЗАТА)...кој храбро ќе го прифати предизвикот и на него машки ќе одговори :))
--- надополнето: Aug 7, 2011 1:26 PM ---

Сега гледам....повеќе протарашкав.....уствари играл меси како СС (секонд страјкер)...а овие двајјца по страна и по напред (како што имаш пишано).....Мај мистејк...:oops:
Што? Јас? Ама не...чекајте....o_O абе не знам јас да отворам теми :oops: Срам ми е :D
--- надополнето: Aug 7, 2011 3:40 PM ---
Нека му е со среќа на нашиот нов селектор и бивш легендарен играч на Ливерпул Џон Тошак.Ако не знаете за него,типот играше во 70тите години за Ливерпул како напаѓач и има дадено над 90 гола.Тоаш го донесе легендата на Ливерпул,Бил Шенкли.
Како не......ехеее по стримови кога го гледавме ти текнува ? :pos:
Се шалам. Со среќа нека му е на Тошак ама со овие наши дрва се плашам да не испадне Ташак

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Као демек до сТреда ќе се знае дали Енрике ќе премине во Ливерпул или не. Останале личните услови да се потсредат.

Само чудно ми е од каде на гол.ком информација уште од пред 4-5 дена за тоа.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.765
Поени од реакции
9.552
Луѓе, Суарез до кога ќе има одмор...?Ќе започне од прво коло во Премиер лигава или?

Г

Гучи

Гостин
Као демек до сТреда ќе се знае дали Енрике ќе премине во Ливерпул или не. Останале личните услови да се потсредат.

Само чудно ми е од каде на гол.ком информација уште од пред 4-5 дена за тоа.
Море ич нека де доаѓа, го нејќам :D Аурелио го имаме, Инсуа или у краен случај Робинсон..
Луѓе, Суарез до кога ќе има одмор...?Ќе започне од прво коло во Премиер лигава или?
Чекаме да видиме како ке се договори со кралот, иначе не ми се верува.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
LFC Transfer Speculations
From RAWK Luis arriving at heathrow today

Вчера пристигнал..... а според сите информации му било оставено на Суарез самиот да одлучи дали ке биде спремен за натпреварот со Сандерленд, додека за натпреварот со Арсенал ке биде со тимот!

Член од
22 април 2009
Мислења
342
Поени од реакции
144
ВЕРУВАЛЕ ИЛИ НЕ
Кралот го планира Поулсен во тимот на Ливерпул за следната сезона ВИДИ СЛИКА
284628_10150277731343936_327662488935_7620214_2209586_n.jpg

:pos:

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Ако нема кој да се нафати да го прави воведот во новата тема, би сакал јас да го направам тоа... Ама да ве предупредам, ќе ја направам кратка (и јасна се разбира), оти немам многу слободно време спремам дипломска... :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ако нема кој да се нафати да го прави воведот во новата тема, би сакал јас да го направам тоа... Ама да ве предупредам, ќе ја направам кратка (и јасна се разбира), оти немам многу слободно време спремам дипломска... :)
Fine with me!!!!
П.С. :cuc:

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
И мене ми одговара. Ја не се нафаќам, зашо нема да ја напраам ко што треба. Али тука сум за консултации :P

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.159
Не кратка. Направи ја подолга. Ќе те снабдиме со информации :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Него, знаете што..?! Прво лето во поблиска иднина каде што се носат квалитетни играчи а се продаваат непотребни!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom