Честитки за победата.... ме израдува уште насабајле!
Вчера не бев во можност да ја глеам.
Гледам Керол ко брзи воз бил за постигнувањето на голот.....тоа е добро со оглед на тоа што сите сме во исчекување до каде е тој со повредите.
Во врска со одбраната.....ПОД ИТНО ни треба штопер.
Во моментот од ни се само Агер и Кара, Шкртел е повреден и можеби тоа ке трае првиот месец .
Така да ако (недајбоже
) се повреди Агер во одбрана сите знаете кој ке биде......Гејот!
Така да стискајте палци....штопер мора, дури во моментот повеке од Лев бек со оглед на тоа што Инсуа останува..... Аурелио се врати.....а Робинсон е тука!
Што се однесува до темата.....реков јас дека го немам потребното време во моментот да склопувам тема...а не сакам да се нафатам и да имам време за 5 реда во темата!
Значи реков јас....било кој да се нафати јас би му помогнал со сите потребни информации што му требаат!
Еве ко шо глеам Пеја и Розенберг се едни од поактивните....така да верувам дека имате време за таква работа......па ете почнете и кажувајте шо ви треба, мислам дека така ке биде и подобро затоа што стварно треба многу време за да се склопи една тема за Фан Клуб и тоа баш како Ливерпул!
ПС. Ми лежат статистиките и историјата.....не стојам лошо ни со сликите!... кажувајте шо ви треба!