Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Тоа е....
Скот Дан ќе биде купен, Енрике за жал а викендов ќе објават дека сме го купиле Чарли Адам за сума од 7 милиони. Веќе е очигледно тоа. Твитерашиве ќе потврдат подоцна.

--- надополнето ---

Реално гледано Јанг,Хазард и Коентрао не доаѓаат. Станува се поочигледно дури и по шпекулацииве Мата и Агуеро ми се сумљиви ама ако сакам да се палам дека можеби ке додјат.
Најреално...Енрике на позиција лев бек, Скот Дан позиција центар, Чарли Адам во средина. Овие ми се некако извесни. До пред малку сметав дека Даунинг е најрелано да го очекуваме ама чим видов дека Комоли јавно кажал дека го сака Даунинг се премислив. Сигурно е тоа некоја оптичка варка:)
ПОзиција крило е најнеизвесно, не знам кој е, премногу имиња се свртеа по везнициве ама сум сигурен дека големата звезда што сакаат да ја донесат ке биде на позиција крило. Мата или Хазард или Мата и Хазард и Агеро ......класична мастурбација:)
Од овие тројца што ги наброја 100% е еден ако не и двајца. Претпоставувам дека е Мата но безразлика кој е чекам наскоро да објават.
Изгледа Фридел ќе оди во Спарс што и не е толку битно.
Засега три засилувања се на повидок - Дан,Адам и Енрике. Реално гледано со овие ништо не правиме. Потребна е големата риба за да има некаков успех. А таа голема риба се чека наскоро. Нешто ме влече за Mата а не исклучувам Агуеро или Хазард. Можеби и двајца од овие ??
Но тоа не е проблемот. Гледам има интерес ќе донесиме некој. Проблемот е што ќе правиме со дрвава??? Засега само шпекулации за купување. А за продавање?? Кога ??
Ем држат место ем земаат плата. Мора да се ослободиме од трупците под итно. А засега нема најави за такво нешто. Никој не ги сака. Гледам за Нгог ставиле 8 милиони цена. 5 ако земиме добри сме. Пак ќе речам мора некој и на тоа да работи.
Деген,гркот,Кончески,Ел Жар,Поулсен,Кол,Јованович,Аквилани, веројатно Нгог и еден од Инсуа/Аурелио под итно да си одат. Многу играчи се и времето колку и да изгледа многу не е доволно. Мора да се почне со чистење. Ќе имаме проблеми никој не ги сака дрвава. АКо не се почне одма нема да имаме време сите да ги избркаме.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Се се само не знам од каде ова излезе со Скот Дан. Јас освен една гласина на LFC Transfer Speculation ништо друго не сум слушнал ниту прочитал.
Ова за Енрике ајде.... уште пред една недела почнаа гласините донекаде е се позивесно дека ке премине кај нас, мада ја мислам дека Кени ке чека до последен момент за шанса да влета некое друго засилување а овој да го држи како Бекап план!

Што се однесува до Адам......... извесното преселување кај нас објавено од извесен твитерџија YDaphus и не е некојдоверлив извор.
Покрај овај YDaphus и Пол Томпсон пренесе само цитат од некој си Џереми дека сме во финални преговори со Адам, што значи нема никаква потврда за тоа!

ПС. Ке пишам и тука затоа што мислам дека некој од админите на Macedonian Reds на ФБ се тука........
Објавувањето за евентуален трансфер на Чарли Адам како 99.99999 посто сигурност е малку несериозна работа!
Знам дека преголема е желбата да се објави трансфер пред сите медиуми (барем наши) и да се биде ексклузивен, но јас како Фан на Ливерпул би барал да се стрпите барем малку со такви постови!

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
na macedonian reds .... има еден пост кај што пишува дека имало спекулации за Робен и Швајцагер ?? дали вие имате нешто прочитано ?

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
na macedonian reds .... има еден пост кај што пишува дека имало спекулации за Робен и Швајцагер ?? дали вие имате нешто прочитано ?

Јок нема ништо од тоа, башка Швајн*&‘*гер мислам дека скорото го продолжи договорот!

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Тоа е....
Скот Дан ќе биде купен, Енрике за жал а викендов ќе објават дека сме го купиле Чарли Адам за сума од 7 милиони. Веќе е очигледно тоа. Твитерашиве ќе потврдат подоцна.

--- надополнето ---

Од овие тројца што ги наброја 100% е еден ако не и двајца. Претпоставувам дека е Мата но безразлика кој е чекам наскоро да објават.
Изгледа Фридел ќе оди во Спарс што и не е толку битно.
Засега три засилувања се на повидок - Дан,Адам и Енрике. Реално гледано со овие ништо не правиме. Потребна е големата риба за да има некаков успех. А таа голема риба се чека наскоро. Нешто ме влече за Mата а не исклучувам Агуеро или Хазард. Можеби и двајца од овие ??
Но тоа не е проблемот. Гледам има интерес ќе донесиме некој. Проблемот е што ќе правиме со дрвава??? Засега само шпекулации за купување. А за продавање?? Кога ??
Ем држат место ем земаат плата. Мора да се ослободиме од трупците под итно. А засега нема најави за такво нешто. Никој не ги сака. Гледам за Нгог ставиле 8 милиони цена. 5 ако земиме добри сме. Пак ќе речам мора некој и на тоа да работи.
Деген,гркот,Кончески,Ел Жар,Поулсен,Кол,Јованович,Аквилани, веројатно Нгог и еден од Инсуа/Аурелио под итно да си одат. Многу играчи се и времето колку и да изгледа многу не е доволно. Мора да се почне со чистење. Ќе имаме проблеми никој не ги сака дрвава. АКо не се почне одма нема да имаме време сите да ги избркаме.
Зошто велиш оти ништо не правиме?? Па Адам според мене е во топ 5те играчи во средниот ред во Англија, Енрике во најдобрите 5 леви бекови во Англија е место Дан би сакал да го земиме или Кејхил или Шоукрос супер ке бидат овие трансфери ако се остварат сите сме свесни оти Агуеро нема шанса да потпиши за нас, реално крило можи Даунинг да го земиме или Јанг ( со некое чудо ако се случи)

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Се се само не знам од каде ова излезе со Скот Дан. Јас освен една гласина на LFC Transfer Speculation ништо друго не сум слушнал ниту прочитал.
Ова за Енрике ајде.... уште пред една недела почнаа гласините донекаде е се позивесно дека ке премине кај нас, мада ја мислам дека Кени ке чека до последен момент за шанса да влета некое друго засилување а овој да го држи како Бекап план!

Што се однесува до Адам......... извесното преселување кај нас објавено од извесен твитерџија YDaphus и не е некојдоверлив извор.
Покрај овај YDaphus и Пол Томпсон пренесе само цитат од некој си Џереми дека сме во финални преговори со Адам, што значи нема никаква потврда за тоа!

ПС. Ке пишам и тука затоа што мислам дека некој од админите на Macedonian Reds на ФБ се тука........
Објавувањето за евентуален трансфер на Чарли Адам како 99.99999 посто сигурност е малку несериозна работа!
Знам дека преголема е желбата да се објави трансфер пред сите медиуми (барем наши) и да се биде ексклузивен, но јас како Фан на Ливерпул би барал да се стрпите барем малку со такви постови!
Апсолутно се слагам. Симнувам капа на фактот дека се ептен активни и нудат интересни информации, ама не дошол ни 1 јуни а ние 99,999% имаме поптишано 99 играчи. Со оглед на фактот дека не играме во Европа, ќе треба многу макотрпна работа да намамиш фудбалер. Јанг на пример чека понуда од Манчестер. Ама ако манчестер решат да одат по Санчез или пасторе, тогаш гарантирам дека Јанг ке дое кај нас. какви само игри има што ние не знаеме. Така да не летајте се, официјални трансфери во брзо време...можеби Адам или Енрике, за се друго крај на август очекувајте.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Зошто велиш оти ништо не правиме?? Па Адам според мене е во топ 5те играчи во средниот ред во Англија, Енрике во најдобрите 5 леви бекови во Англија е место Дан би сакал да го земиме или Кејхил или Шоукрос супер ке бидат овие трансфери ако се остварат сите сме свесни оти Агуеро нема шанса да потпиши за нас, реално крило можи Даунинг да го земиме или Јанг ( со некое чудо ако се случи)
Адам можи е добар. Ама Енрике е далеку од класа играч. Онака просечен играч. Истото важи и за Дан.
Адам сум сигурен дека ќе го земиме. Ако и тој ни избега стварно сме смотани. За Енрике и Дан се надевам дека се само шпекулации. Не ги сакам овие играчи. А за крило појако ќе земиме. Најавено е тоа многу пати дека ќе се купи еден јак играч и мислам дека тоа ќе биде на позицијата крило.

--- надополнето ---

Апсолутно се слагам. Симнувам капа на фактот дека се ептен активни и нудат интересни информации, ама не дошол ни 1 јуни а ние 99,999% имаме поптишано 99 играчи. Со оглед на фактот дека не играме во Европа, ќе треба многу макотрпна работа да намамиш фудбалер. Јанг на пример чека понуда од Манчестер. Ама ако манчестер решат да одат по Санчез или пасторе, тогаш гарантирам дека Јанг ке дое кај нас. какви само игри има што ние не знаеме. Така да не летајте се, официјални трансфери во брзо време...можеби Адам или Енрике, за се друго крај на август очекувајте.
Ако чека понуда од нив треба да го пратиме по ѓаволите. Такви ѓубриња од играчи не ни требаат. Ако е вистина тоа што се зборува типот се расплачи за Јунајтед. И после кога ќе види нема каде кај нас да иди?? Не фала. Или сега нека иди или нека оди упм.
А ако чекаме крајот на август ќе ја наебиме и тоа како. До крајот на Јули мора тоа да е средено. Не знам како и не знам што ама мора да е средено. После ќе е касно. Ќе оди уште една сезона упм.

--- надополнето ---

Тоа се тешки глупости.

--- надополнето ---

Уште нешто....оној копиљакот Коентрао вистина има изјавено дека сака во Реал да оди или тоа е дело на talksport ??

--- надополнето ---

А иронично е тоа што додека игравме во ЛШ немавме пари за играчи а сега имаме пари а не играме во ЛШ.
Супер!!

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Розенберг, мораш да сфатиш дека фудбалерите се професионалци и си гледаат пред се за себе и за својата кариера. Изјави од типот Ливерпул е мојот дом, како мал играв на Сони со Ливерпул се тешко маркетиншко срање.
Во ситуација кога немаме никаков излез во Европа де факто не сме привлечна екипа. Во моментов трансфер во Јунајтед е поперспективно за него. Тоа е факт!!!
И можеме ние до утре да си го величиме нашиот тим, ама суровата вистина е дека Ливерпул последниве две-три сезони е катастрофа и се наоѓа во период на консолидација. Впрочем ако Џерард е Ливерпул и само Ливерпул, зашто ги цица по 10 милки секоја година. Зашто не намали побарвање?
Под претпоставка дека ти си професионален играч, еве навиваШ за Ливерпул...ако ти се понуди шанса да играш во Манчестер за 4 милиони евра плата и да играш 3-40 утакмици на сите фронтови немој да ми кажеш дека ке одбиеш:)))
Така да тие срања ако нејке не мора се донекаде ок, ама мораш даја погледнеш суровата реалност.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Розенберг, мораш да сфатиш дека фудбалерите се професионалци и си гледаат пред се за себе и за својата кариера. Изјави од типот Ливерпул е мојот дом, како мал играв на Сони со Ливерпул се тешко маркетиншко срање.
Во ситуација кога немаме никаков излез во Европа де факто не сме привлечна екипа. Во моментов трансфер во Јунајтед е поперспективно за него. Тоа е факт!!!
И можеме ние до утре да си го величиме нашиот тим, ама суровата вистина е дека Ливерпул последниве две-три сезони е катастрофа и се наоѓа во период на консолидација. Впрочем ако Џерард е Ливерпул и само Ливерпул, зашто ги цица по 10 милки секоја година. Зашто не намали побарвање?
Под претпоставка дека ти си професионален играч, еве навиваШ за Ливерпул...ако ти се понуди шанса да играш во Манчестер за 4 милиони евра плата и да играш 3-40 утакмици на сите фронтови немој да ми кажеш дека ке одбиеш:)))
Така да тие срања ако нејке не мора се донекаде ок, ама мораш даја погледнеш суровата реалност.
Тотално се согласувам со тебе одличен пост само да те надополнам....престанете со тие безвезни играчи Мата,Агуеро итн тие се за нас моментално научна фантастика ај Мата ако се случи некое чудо можи ке дојди ама Агуеро...го бара реал и ние и ние си прајме бајрам со умот оти можи да го земиме....јас затоа ги потенцирав како летни засилувања Енрике,Адам,Даунинг и Шоукрос а не Бејнс,Мата,Хазард кои ги бараат 10 екипи кои се моментално многу поголеми од нас.....се надевам оти ке ме сватите сите шо сакам да речам...Поздрав

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Јасно ми е дека денес сите трчаат по пари без гајле. Не сме привлечна екипа?? Не можат да погледнат малку подалеку во иднината?? Добро. Нивен проблем како што рече Кени. Ако јанг мисли дека му е подобро во Јунајтед нека оди таму. Не го бранам. Ама ако не го земат па после утеха да бара кај нас? Не фала. Такви не ни требаат. Секој што го сака клубот и може да види дека ќе одиме нагоре е добредојден. А секој кој мисли поинаку можи да се еби во газ.
Суарез на пример можеше да оди во Спарс. Играа ЛШ еве сега ЕЛ ќе играат во подобра позиција се од нас. Ама не појде. Дали се излажа по поголема плата овде или погледна малку во иднината не знам.
Дани Вилсон - можеше исто во Спарс да игра ЛШ можеше да седи во Ренџерс да игра ЛШ и да биде најплатен тинејџер таму. Ама не...сакаше кај нас знаејќи дека ќе седи резерва. Неспорна е нашата големина. Кој може да ја види големината е добредојден. Кој сака да глуми ѕвезда итн нека оди на друго место. Еден Јувентус е во трка по Агуеро. А во поголеми гомна се од нас. Зошто ние да не можиме?
Џерард нема сам да бара да му се намали платаа. Но да му понудат мислам дека ќе прифати. А сам да бара не. НИ ја не би побарал сам.
Да ти одговорам на прашањето: 4 милиони во Манчестер? А во меѓувреме да има понуда 1 милион од Ливерпул ?Па во Ливерпул. Не верувај тоа е твој проблем. А да има понуди од Јунајтед,Сити, Реал меал а не од Ливерпул тогаш би размислил каде.
Кога сме кај Сити.....не играа ЛШ па пак им одеа играчи. Еден Давид Силва појде таму да игра ЕЛ а валенсија одеше во ЛШ. Зошто? Можеби поради пари. А и виде типот дека имаат план овие да напредуваат.
Ние сме Ливерпул па каква сака нека е реалноста. Факт е дека има да одиме нагоре. А ако некој не сака да го види тоа нема што да бара кај нас. Нема да бидеме нечија утеха - и да чекаме прво другите да соберат се па што ќе остане за нас. Понуди ќе бидат испратени до играчите. Нивно е дали ќе се придружат во проектот или не.

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
не е се и до тоа каде играме!!! Ако ние понудиме утре 50милиони за АГУЕРО тој е наш , ако ние понудиме утре 25 за УАНГ ттоа е наш........ прашање е дали ги имаме тие пари ????????????????????????????????????????????????????????
А мислам дека играците би дошле без оглед каде играме!!! НИЕ ИМАМЕ ИСТОРИЈА НИЕ СМЕ ЛИВЕРПООЛ

btw.. ИМАВ ДРУГАР КОЈ БЕШЕ НА ФИНАЛЕТО ВО ДЕНЕСКА .... 2 ПАТИ БИЛА ИСПЕЕНА you never wolk alone!!! i toa na pauzata!! cel wemlbii!!!!!!

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
не е се и до тоа каде играме!!! Ако ние понудиме утре 50милиони за АГУЕРО тој е наш , ако ние понудиме утре 25 за УАНГ ттоа е наш........ прашање е дали ги имаме тие пари ????????????????????????????????????????????????????????
А мислам дека играците би дошле без оглед каде играме!!! НИЕ ИМАМЕ ИСТОРИЈА НИЕ СМЕ ЛИВЕРПООЛ

btw.. ИМАВ ДРУГАР КОЈ БЕШЕ НА ФИНАЛЕТО ВО ДЕНЕСКА .... 2 ПАТИ БИЛА ИСПЕЕНА you never wolk alone!!! i toa na pauzata!! cel wemlbii!!!!!!
Во право си!! Ние сме Ливерпул. Ако пак некој не сака да дојде тогаш можеме да го купуме во буквална смисла. Дајте му на Агуеро огромна плата и наш е. Ќе заборави на ЛШ и на се останато.Само не е тоа тоа. Ќе имаме играч кој ќе игра за пари а не со срце. Но поентата ми е ако не може со добро може со "лошо" :)
Има играчи што сакаат да дојдат и што гледаат малку подалеку. Ако овој Агуеро стварно бил фан ќе понудиме 45 милиони иста плата како конкурентите и да видиме колкав фан е. Ако пак глуми нека оди упм. Или па поголема плата и повторно ќе стане наш фан :icon_mrgr

--- надополнето ---

Инаку браво за тоа со YNWA!! Секоја им чест. Ќе не стигнат Јунајтед. Уште некоја декада :pos2:

--- надополнето ---

И дај спамирајте малку да ја наполниме темава за крајот на Јули да отвориме нова - која вечно ќе ја тераме :) Кој ќе ја прави ??

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Е па ајде другари јас да го скршам мразот на новиот форум штом никој од вас не сака :p
Добар е ама пошто не сум навикнат сега морам да речам дека го упропастиле форумов ама сепак со употреба ќе се навикниме (y)
А кога сме кај Ливерпул......засега ништо нема.Би сакал некој од вас да ми каже какво пенкало користи оној Марво?? Секој ден потпишува договори пред договори и никако да потпиши. Се бриши потписот изгледа. Неквалитетно пенкало а можеби нашата хартија не чини.:D За други трансфер ќе почекаме изгледа па како тргнало Август ќе не најди дури се средиме - старата приказна. Ама ај можи ќе ме демантираат ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom