Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Од наредната утакмица конечно Керол - Суарез!

А додадете го и Меирелес...

Керол - Суарез
---Меирелес---

И уште едно јако крило или пак Адам во улога на крило ( можел лево да игра ) и спремни сме.

--- надополнето ---

Голема штета што денес во составот не беше Немања Видиќ за да се запознаат со Суарез.Неговиот нов пријател

My name is Suarez. Luis Suarez. :helou:

--- надополнето ---

утре одбраната на Гејчестер иде за Струмица кај ШИНКА или кај Џочето оти СУАРЕЗ ги шиннал :pos2::pos2:
само така и одиме напред..:vozbud::toe:

Кај Боге Местачот :pos2:

Вулверхемптон 1:0 Тотенхем

Ја пратам утакмицава и ги гледам Тотенхем бар засега се изгубени комплетно. Само така да продолжат имаат 2 утакмици помалку од нас, да ги надокнадат со 2 порази.

--- надополнето ---

лузерпул една утакмица нема да гу смене титулата...остави ке се радувамо на нашата титула заедно

Брат џабе се брукаш, престани да цитираш, задржи си достоинство колку толку и не ги брукај колегите од фан-клубот манчестер јунајтед.

Ништо не ми менува Тотенхем. штом 4то не можеме не ми прави многу ќејф 5то. Ама сепак боље 5то него 6то
И уште еднаш сликава
attachment.php

^ :dudlac: Дечко ај иди у КУРАЦ преку кур од тебе.:violent1:

кој не освоил титула 20год има право да се луте....:toe::tapp:

--- надополнето ---

Вулверхемптон 1:0 Тотенхем

Ја пратам утакмицава и ги гледам Тотенхем бар засега се изгубени комплетно. Само така да продолжат имаат 2 утакмици помалку од нас, да ги надокнадат со 2 порази.

--- надополнето ---

Брат џабе се брукаш, престани да цитираш, задржи си достоинство колку толку и не ги брукај колегите од фан-клубот манчестер јунајтед.

ке се видемо наредните утакмици....знаес како викат крајот го красе делото...затоа ти сега chill out

[video]http://www.goalsarena.com/video/england-barclays-premier-league/06-03-2011-liverpool-manchester-united_en.html[/video]

ке се видемо наредните утакмици....знаес како викат крајот го красе делото...затоа ти сега chill out

Јеби га, на сила памет не бива. Боли ме мене патлакот за наредните утакмици на јунајтед и дали ќе освои титула или не. Ме интересираат само утакмиците на Ливерпул, а таквите како со јунајтед и другите ривали ми се посебно мили и драги кога ги газиме фино и поштено.
Продолжи ти ако сакаш да се прајш кловн и понатаму, мене интересен ми стануваш.

кој не освоил титула 20год има право да се луте....:toe::tapp:

--- надополнето ---

Можеш комотно да ми го по....ш малце и толку.... во вој фан клуб пиши што сакаш, тука има да Ќутиш!!!! Пссссссссстттттттт!!!!! Збор да не чујам!

Одлично изигравте,Суарез и Меирелеш се ненормални засилувања.Честито победа :helou:

Јеби га, на сила памет не бива. Боли ме мене патлакот за наредните утакмици на јунајтед и дали ќе освои титула или не. Ме интересираат само утакмиците на Ливерпул, а таквите како со јунајтед и другите ривали ми се посебно мили и драги кога ги газиме фино и поштено.
Продолжи ти ако сакаш да се прајш кловн и понатаму, мене интересен ми стануваш.

ти си интересен со постоеш....и ја збореше за утакмици на ливерпул дека ке се видемо кој е кој...ти знаеш ли кој се вест хем?ај ке научеш....

ти си интересен со постоеш....и ја збореше за утакмици на ливерпул дека ке се видемо кој е кој...ти знаеш ли кој се вест хем?ај ке научеш....

:pos:

Ќе видиме кој е кој? Вечно ривалство е тоа море ментално предизвикан еден. Ќе победува и Ливерпул, ќе победува и Манчестер. Што ќе видиме кој е кој?
А она со Вест Хем ти е претерано интелегентно поставено прашање за моите можности, не можам да ти одговорам. :)

А ти си сезнајко па сигурно знајш кој се Вулверхемптон

:pos:

Ќе видиме кој е кој? Вечно ривалство е тоа море ментално предизвикан еден. Ќе победува и Ливерпул, ќе победува и Манчестер. Што ќе видиме кој е кој?
А она со Вест Хем ти е претерано интелегентно поставено прашање за моите можности, не можам да ти одговорам. :)

не е важно ти со ке навредеш,важно е дека манчестер ке освое титула и ке бидеме најтрофеен клуб у англија....а ти ке си почекаш на титула...ке се видемо наредната сезона повторно ама сигурно нема да биде овака сељо

--- надополнето ---

imgres

уживајте

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom