Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 11.794
- Поени од реакции
- 12.162
Сакам да си направам Твитер ама ме мрзи и ќе ми треба време да се навикнам. Ај ќе направам а тебе ќе те ставам за админ на профилот што викаш а? Ти ќе објавуваш таму по моја наредба :smir:И веќе има 11000 луѓе што го следат
--- надополнето ---
Хаха, со Кени и управата нема трте мрте. Прво Џерард демек се повредил, сега и Кели бил изоставен од тимот под 21 година заради повреда.
Чудно како Глен Џонсон го пуштија.
--- надополнето ---
Фала шефе за честа наскоро планирам ама тешко ќе е ако не сме со јунајтедовци. Затоа со нив да гледаме ( и онака победуваме без гајле ) па и после една тепачка ќе падне ( а штом си ти таму нема проблеми да имаме ):pos2: А за форумот без гајле. Ти за безбедност си задолжен. Ако некој направи глупост ( го пробие избриши итн. ) ти даваме адреса име и презиме одиш и го средуваш. И ја би го правел ова ама не сум во форма моментално ќе ме натепаат :smir: Ај со среќа нека ни е уште еднаш ќе го ѕирнам форумот деновиведа бе брат, јас личам на макси....дај не ме јебете....хахахаха.....како и да е фала за тетоважата...и ставај побрзо ти!!!!))
--- надополнето ---
и розо моја.....не ВИП место.....има во председателски апартман да те сместам....само ти запали за скопје!!! хахаха
--- надополнето ---
и нека ни е честито форумот......браво за Havocreaver кој го оспособи.....како и да е...јас сум мног слаб форумџија и ќе ми треба време додека се снајдам али како и да е ќе се трудам што побрзо да го совладам ова (знам дека е срамота ама тоа е)![]()