- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.967
според твое......!!!!! и не превртувам зборови.....ти кажа едно јас друго.....и копирај си ја анимацијата што ја имаш ставено за карју(знаеш шо сакам да кажам)....!!!! кога сопствениците почнаа да го управуваат клубот самите си искочија со изјава дека ќе се фокусираат на млади фудбалери.....затоа и сакаат фда го искомбинираат составот со искуство и подмладок....затоа и сусо со конор тренираа со прв тим недела дена иако имаат по 17 години.....на официјалната страна си имаше известување.......нема да купуваме преплатени играчи....нема да купуваме издувани старци...ќе се форсираат млади и перспективни момци (колку тоа ќе донесе титула ќе видиме).....ОФИЦИЈАЛНА страна....а се кладам да не го пишам следново за некој саат ќе искочи некој со пост кој ќе гласи одприлика вака:А каде ти реков јас дека ти несмееш да си го кажеш твоето контра мислење. Или каде ти реков дека тоа што си го напишал е глупост или незнам што. Еве јас што напишав во првиот пост "Тука само набројав неколку играчи што поминаа во друг клуб овој трансфер период. Некој не ни требаат, ама барем 3ца ќе помогнеа за вториот дел од сезонава". А ти ми врати како тука ние од Скопје мудруваме и се правиме многу паметни, и дека само тие што се во клубот знаат што треба да се прави а што не треба. Јас затоа ти реков дека имам право на мислење околу клубот. И во никој случај не реков дека ни избегале играчиве немој да ми превртубаш зборови колку твојот пост да има смисла!!!! Убаво си е кажано во првата реченица моја дека играчиве не се светска класа ама според мое мислење ќе беа добредојдени во клубот.
"зошто го продадовме бабел за 8 милиони кога можеше јованович за 6 милиони (информација која процури на гоал.ком)"
да сумирам.....има весници кои поради добар тираж големите клубови ги поврзуваат со сите можни фудбалери.....па дури и нас со Кака...ако ви текнува....за нас поточно не поврзуваат затоа што знаат клку тежат нашите газди....знаат колку имаат....не се беспари како што викаш!!! и ако споменатиот фудбалер премине во друг клуб...одма следат реакции "зошто не кај нас"......СКАУТИТЕ/ТРЕНЕРИТЕ ЗНААТ ЗОШТО НЕ!!!!