Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.778
Поени од реакции
12.112
Оти само го тепаат а и тој е себичен ја држи топката и нормално дека ќе го маваат нема ваљда песни да му пеат. Нека почни да подава и да се ослободува побрзо од топката и да му се даде партнер во нападот ќе престанат толку да го тепаат и нема да се расправа

--- надополнето ---

Инаку за Суарез утре најдефинитивно официјално :pos2: :pos2::pos2: Секој ден е официјално да му ебам мајката не се салам овие :pos2:

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Па од секогаш јадел он ќотек како единствен напаѓач против 4ца дефанзивци. Само што сега некако многу лошо реагира.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Таа е веќе позната тактика. Сопни го Торес 2 пати на почеток на утакмица и после цело време нервозно игра.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.778
Поени од реакции
12.112
:pos2::pos2::pos2: Не сака да трпи повеќе изгледа ....преку глава му е дојдено сигурно почнал да ги чуствува последиците :pos2:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
На Ливерпул се што му фали е еден квалитетен партнер за Торес каков што е Суарез и готово.Ливерпул има играчи на Ливерпул ментално му недостига нешто.Со тек на време мислам дека Даглиш ќе го среди тоа.Подобро да потише константен договор зашто немаме време да губиме на лето да носиме нов тренер.Навивачите знаат дека Даглиш е најдоброто решение за менталниот склоп на тимот.
Сите играчи се стандардни репрезентативци и таков тим не припаќа на долниот дел од табела па макар била и Премиер.
Дали сме играчки подобри од Челзи Сити Арсенал или Јунајтед е дискутабилно но да бидиме послаби од Сандерленд ,Блекпул, Блекбурн нема шанси.Ќе се среди Ливерпул само штета што две години заборавивме на ЛШ.Не ми се гледа без Ливерпул

--- надополнето ---

Читам странски медиуми и мислам дека утре Суарез ќе се слика во новиот дрес... Новите газди пријатно ме изненадуваат.Следна цел Ешли Јанг

--- надополнето ---

Читам странски медиуми и мислам дека утре Суарез ќе се слика во новиот дрес... Новите газди пријатно ме изненадуваат.Следна цел Ешли Јанг

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.778
Поени од реакции
12.112
player-ratings
Лукас Леива - играч на мечот !!!

--- надополнето ---

На Ливерпул се што му фали е еден квалитетен партнер за Торес каков што е Суарез и готово.Ливерпул има играчи на Ливерпул ментално му недостига нешто.Со тек на време мислам дека Даглиш ќе го среди тоа.Подобро да потише константен договор зашто немаме време да губиме на лето да носиме нов тренер.Навивачите знаат дека Даглиш е најдоброто решение за менталниот склоп на тимот.
Сите играчи се стандардни репрезентативци и таков тим не припаќа на долниот дел од табела па макар била и Премиер.
Дали сме играчки подобри од Челзи Сити Арсенал или Јунајтед е дискутабилно но да бидиме послаби од Сандерленд ,Блекпул, Блекбурн нема шанси.Ќе се среди Ливерпул само штета што две години заборавивме на ЛШ.Не ми се гледа без Ливерпул
За тоа си во право. Сигурно не сме послаби од Волвс и компанија. Ама ни тимот не е доволно добар за титула на пример. Тоа мора да ти биде јасно. Требаат 3-4 играчи

--- надополнето ---

И мене и мене :smir: Само ќе видиме дали ќе се слика. Веќе долго време се слика ама апаратот изгледа расипан бил досега

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
player-ratings
Лукас Леива - играч на мечот !!!
Овие стално некои чудни оцени даваат и речиси никогаш не се сложувам со нив. Раул беше денес најдобар имаше гол и асистенција + беше најрастрчан и беше насекаде :toe:

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
haha ajde nazdravje 99% go lapnavme SUAREZ ... koa vikaa od AJAX ne go prodavame ne go prodavame ... sea gledam smenija i vikaat GO davame ama pobrzo posto imame nie dr. plan so tie pari da zimame drug napagac :D ke legnat na brasnoto :D nemozat da baraat 30mil za suarez koa se vo krzia :))

za 2-3 dena ke go vidite vo dres na liverpool :)

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Не се сложувам за Лукас да биде играч на утакмица. Меирелес би бил подобар избор. Постигна гол, асистираше, помагаше и во одбраната...Се на се денеска игравме одлично во секоја смисла на зборот. Сите линии функционираа беспрекорно и мислам дека сум во право кога велам дека на Ливерпул не му требаат повеке од 3ца играчи. Имаме тим само некако не сме компактни, ментално сме слаби, немаме самодоверба...Сепак оваа победа можи ке му го крени моралот на "црвените"

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
На 15 кола до крај се откажуваме од трка за 4тото место... не не личи! Идеме у ЛШ:vozbud:

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Ние овде иаме поголема „експертиза“ да бираме играч на мечот отколку експертите на гол.ком.

На Sky Sports има правилно бодување на играчите, бар по мое мислење, а таму Лукас нема некоја посебна оценка. Се знае кои двајца беа најважни за нас денеска.

Како и да е, многу јасно дека Раул М. беше играч на натпреварот.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Ок држете се... Следи топ вест!!!!!!!!! знаете дека е од поуздан извор така да 100% е вистина...:vozbud::vozbud: не ми се верува:vozbud::vozbud:

NO STADIUM TOURS AT ALL MONDAY

lfc only cancel the tours if something is happening i,e announcement press conference i know that for fact its how ppl know something is happening always has been

и следи коментар

Them bloody toilets blocked again?

Си умрев од смеење:kesa:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Ние овде иаме поголема „експертиза“ да бираме играч на мечот отколку експертите на гол.ком.

На Sky Sports има правилно бодување на играчите, бар по мое мислење, а таму Лукас нема некоја посебна оценка. Се знае кои двајца беа најважни за нас денеска.

Како и да е, многу јасно дека Раул М. беше играч на натпреварот.
Јас предлагам на во нашиот фан клуб да почниме една "игра". После завршувањето на секоја утакмица на Ливерпул некој да започне анализа на одиграниот натпревар на Ливерпул ( во тоа спага начинот на игра, шансите,головите,грешките на играчите и на крајот ОЦЕНКИТЕ НА НАШИТЕ ИГРАЧИ) па после тоа да се споредат со мислењата на тие на sky sports ili goal.com. Што велите??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom