- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 2.409
- Поени од реакции
- 428
Да, истата е се чини , само ова ме збуни
Last updated: 5th August 2010
Last updated: 5th August 2010
Зошто ги мешаш Кајт и Кол.Кол се надевам дека ќе биди здрав цела сезона пошто мислам дека ова е то шо ни требаше центаршути со чувство меки да можиш да ги свртиш кон голот, Кајт е супер играч ама за то не го бива.
--- надополнето ---
И дрвото норамлно се подобрува секако не е за прв тим ама ќе се најди
Овие од Телма имаа некоа реклама за натпреварот или не? По нивна вина:nerv: гледав само од 60 минута натаму.Ај ако може некој да каже кој како изиграл(анализа кратка ама реална). Според тоа што го видов Кол е одличен и има желба за играње што е многу битно.
Не знам дали Н'гог изиграл добро али при крај имаше една шанса, ја утна, се фати за глава и кога му ја видов таа фацичката лигава, сите нервози од минатата сезона ми поминаа пред очи. Не знам кој играч да стане, и 100 милиони некој да дава во иднина за него нема да ми биде криво да се шитне сега. Неам зборови за детето... се шо друго би напишал би било... лошо. Оваа сезона сакам Бабел да го видам во полн сјај, време е. А Н'гог у резерви и по потреба за на клупа само.
Може ли некој да каже или да се провери, ке има или ке нема Премиер оваа година во Македонија ама со сигурност. Овие од сител ич не се за верување.
Зошто ги мешаш Кајт и Кол.
Синока Кол играше на позицијата каде играше Џерард цела сезона, додека Џерард играше на местот на Маскерано. Јованович лево, Пачеко десно!
Како течеше утакмицата имаше комплетна ротација ( шо мене ептен ми се бендиса) на линијата од 3 играчи (Јованович, Кол, Пачеко) позади Н’гог.
Само ги споредував во техниката, на Кајт му треба подобра техника за да можи да биди квалитетно крило, пошто Кајт прај центаршути за на колено не толку употребливи.
Не го плукајте Н гог пак ќе ни биди главен напаѓач ко ќе се повреди Торес ако не беше тој и против Работнички 0 0 ќе изигравме)))))
Зошто ги мешаш Кајт и Кол.
Синока Кол играше на позицијата каде играше Џерард цела сезона, додека Џерард играше на местот на Маскерано. Јованович лево, Пачеко десно!
Како течеше утакмицата имаше комплетна ротација ( шо мене ептен ми се бендиса) на линијата од 3 играчи (Јованович, Кол, Пачеко) позади Н’гог.
Само ги споредував во техниката, на Кајт му треба подобра техника за да можи да биди квалитетно крило, пошто Кајт прај центаршути за на колено не толку употребливи.
Не го плукајте Н гог пак ќе ни биди главен напаѓач ко ќе се повреди Торес ако не беше тој и против Работнички 0 0 ќе изигравме)))))
Ајдее Трабзонспор. Би требало да се солидна екипа, но лесно минлива, со пеколна атмосфера во Турција. Претставникот од Тразон кога го добија Ливерпул неможеше да ја скрие насмевката. После реванш од Турција да си го земеме Арда со нас.:pos2:
Среќен сум што го имаме Нгог во тимот. Млад французин. Секоја година е се подобар и подобар. Некои од вас го плукаат, иако ги даде трите гола против Работнички, нешто што не успеаа да го направат многумина од тимот
Нгог е роден 89 година, и има 21 година.
Ако ми кажете колку гола имаше Анри, Анелка или Трезеге на тие години, ќе признаам дека Нгог е дрво. Во спротивно, очекувајте да блесне како најдобар напаѓач за некоја година.
И од ова направете равенка. Колкава минутажа добиваше Нгог, и во каков тим играше (тим што заврши 7ми). Оти, Анелка на пример, играше во тоа време најсилниот состав во ПЛ, Арсенал.Анри на 22 години во првата сезона во Арсенал од 31 утакмица даде 17 гола, и тоа само во Премиер Лигата!
Анелка на 19 години во втората сезона во Арсенал од 35 утакмици (повторно само во Премиер) даде 17 гола!
Трезеге во третата сезона во Монако на 20 години од 27 утакмици даде 18 гола, само во Францускиот шампионат!
Но муабетот не ми е тоа, неможе да се споредува Н’гог со овие тројца.
Н’гог не е дрво туку миндалов кутук!![]()