Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Дали на некоја македонска програма ќе го има Ливерпул - Работнички директно?

КВАЛИФИКАЦИИ ЗА ЕВРОПА ЛИГА-20.45 ЛИВЕРПУЛ-РАБОТНИЧКИ ВО ЖИВО НА ТЕЛМА

ТВ ТЕЛМА ОБЕЗБЕДИ ПРЕНОС ОД РЕВАНШ НАТПРЕВАРОТ ПОМЕЃУ ЛИВЕРПУЛ И РАБОТНИЧКИ ОД 3.КОЛО КВАЛИФИКАЦИИ ЗА ЕВРОПА ЛИГАТА НА УЕФА.АНГЛИСКИОТ ГИГАНТ СЛАВЕШЕ СО 2:0 ВО СКОПЈЕ,НО РАБОТНИЧКИ СО САМИОТ НАСТАП НА ЕДЕН ОД КУЛТНИТЕ ФУДБАЛСКИ СТАДИОНИ НА СВЕТОТ, ЌЕ ИГРА ЗА ШТО ПОДОБРА ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА МАКЕДОНСКИОТ ФУДБАЛ.НАТПРЕВАРОТ ПОЧНУВА ОД 20.45

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.817
Поени од реакции
12.223
КВАЛИФИКАЦИИ ЗА ЕВРОПА ЛИГА-20.45 ЛИВЕРПУЛ-РАБОТНИЧКИ ВО ЖИВО НА ТЕЛМА

ТВ ТЕЛМА ОБЕЗБЕДИ ПРЕНОС ОД РЕВАНШ НАТПРЕВАРОТ ПОМЕЃУ ЛИВЕРПУЛ И РАБОТНИЧКИ ОД 3.КОЛО КВАЛИФИКАЦИИ ЗА ЕВРОПА ЛИГАТА НА УЕФА.АНГЛИСКИОТ ГИГАНТ СЛАВЕШЕ СО 2:0 ВО СКОПЈЕ,НО РАБОТНИЧКИ СО САМИОТ НАСТАП НА ЕДЕН ОД КУЛТНИТЕ ФУДБАЛСКИ СТАДИОНИ НА СВЕТОТ, ЌЕ ИГРА ЗА ШТО ПОДОБРА ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА МАКЕДОНСКИОТ ФУДБАЛ.НАТПРЕВАРОТ ПОЧНУВА ОД 20.45
Ама на програмата на Телма нема ништо...сега видов.....ама изгледа ќе има

--- надополнето ---

бтв гледам сега ОФК Београд -Галатасарај......им шибна голче Арда .....а и добар е...многу добар....ќе биде штета да не дојде кај нас в година

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Абе знам дека е Работнички противникот ама ја видовте ли акцијата како ја скроија и видовте ли што дегенерик е Н`Гог? Ретард невиден. :tapp:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Нгог гол може да даде само против Работнички... Само Џерард и Торес да бидат здрави...

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Some nice pass & move stuff... Нека му ја дадат 7-цата на Pacheco и нека фура цела сезона прв состав.

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Белицааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
Онакви интервенции Карагер во најубајте години нема напраено, се истепаја и не примија гол. Играва ме бендиса посебно како се разбират таму Џонсон, Џерард, Кол, Јованович и тој добро изигра, Н гог неќам да коментирам стандардно ѕверска игра, Аквилани има мозок за играва....... Се на се да не заминеше Маскерано ќе имавме ѕверски состав, али то е то од педери не се живеј.

--- надополнето ---

Ај ако сака некој нека го најди голот од Н гог оти нервите ги скинав

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.817
Поени од реакции
12.223
Some nice pass & move stuff... Нека му ја дадат 7-цата на Pacheco и нека фура цела сезона прв состав.
Може може.....не ти е лоша идејата

--- надополнето ---

Белицааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
Онакви интервенции Карагер во најубајте години нема напраено, се истепаја и не примија гол. Играва ме бендиса посебно како се разбират таму Џонсон, Џерард, Кол, Јованович и тој добро изигра, Н гог неќам да коментирам стандардно ѕверска игра, Аквилани има мозок за играва....... Се на се да не заминеше Маскерано ќе имавме ѕверски состав, али то е то од педери не се живеј.

--- надополнето ---

Ај ако сака некој нека го најди голот од Н гог оти нервите ги скинав
Не се секирај....ќе најдеме замена.....а и Лукас ако игра како единствен деструктивец не е лош.....добар е тимот...знам дека Работнички не е мерило ама сепак Ливерпул е моќен.....сеуште треба да го видиме првиот и вистински состав ....не заборавајте....тука е еден Реина,еден Торес,еден Кајт......еден Бабел....потоа Инсуа ...Агер...Аурелио....и кое и да биде новото засилување.......тимот е во главно добар.....и Нгог не е така лош само да не прави онакви глупости....премногу беше опуштен

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Кол се надевам дека ќе биди здрав цела сезона пошто мислам дека ова е то шо ни требаше центаршути со чувство меки да можиш да ги свртиш кон голот, Кајт е супер играч ама за то не го бива.

--- надополнето ---

И дрвото норамлно се подобрува секако не е за прв тим ама ќе се најди

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.817
Поени од реакции
12.223
Абе вака сега......голмани си имаме....Реина и Кавалиери се супер.....тука сме обезбедени мислам....десен бек Џонсон е страшен во напад....е одбраната ќе ја подобри....Кели е се подобар и подобар и може да покрива таму....централни Карагер,Шкртел,Агер,Вилсон се ОК....Ајала на позајмица ќе оди а гркот ми е сеедно што ќе прави....леви бекови Инсуа и Аурелио се добри ама ќе мора уште еден а???Деструктивец тука е Лукас ама сепак мора замена за Маскерано ....Џерард,Аквилани,Шалви се добри......крила па имаме крила.....Макси ,Кол,Бабел,Јовче,Кајт....па и Амо ако треба....напаѓачи ...Торес,Нгог,Немет,Кајт па и Бабел....и Јовче секако....кога ќе видиш само еден лев бек ни треба(не е неопходно ако Аурелио е здрав) еден играч од средина како Дефур или Банега....и крило/напаѓач што мислам дека може и без него....според мене нека го донесат Банега или Дефур и тоа е тоа....дали донеле лев бек или напаѓач или крило и не ми е толку важно....иако нема да биде лошо да се купат овие 3 типа на играчи

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Мене ме радува шо конечно имаме барем по двајца играчи за секоја позиција, крила(Кајт, Макси, Бабел Јованович, Кол, шо значи имаме по двајца на секоја страна и плус Кол шо можи да игра на двете ) среден ред(Џерард, Аквилани, Лукас, Кол и се надевам уште еден нов) одбрана(десно - Џонсон, Карагер, Кели) (средина - Карагер, Агер, Шкртел, Киргијакос)( лево - Инсуа, Аурелио, Агер, Кели, мислам дека не ни треба уште еден лев бек) напад( Торес, Н гог, Кајт, Бабел, тука стандард сме најслаби)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.817
Поени од реакции
12.223
Ги заборави Пачеко,Немет,Вилсон,Шелви........а и Јовче може напаѓач да биде....така да според мене и вака сме добри....секако уште 3 нови играчи не се на одмет

--- надополнето ---

http://www.skysports.com/story/0,19528,11669_6291267,00.html
Мора да е вистина........и на BBC кажале

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom