Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Аирлија Џое Кол, ако конечно се свестил дека не е толку добар колку шо мисли дека е, т.е. ако го разбистрил мозокот, Ливерпул има одлично засилување.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.881
Поени од реакции
11.597
Ајде честито Џо Кол.

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
честито нов играч!...сега треба да мислат на одбраната и на задржување на Макерано!

B

boki10messi

Гостин
Честито новиот играч. Се надевам ќе се вратите на старите патеки со засилувањата.
Маскерано, ако не го задржите, не го пуштајте во Италија, во Каталонија го чекаат:):):):)

Бенајун, Џо Кол....... Што е следно???? Дрогба, Торес?!?!?! :):)

sanos_a

www.autobusi.net/
Член од
12 декември 2008
Мислења
554
Поени од реакции
83
Liverpool FC are delighted to confirm the signing of Joe Cole on a four-year deal.

The England midfielder has agreed personal terms with the Reds and will undergo a medical in the next 48 hours.

ајде нека ни е честито новиот играч и очекуваме голови од него особено против ман јун и челзи

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Ајде честито Џо Кол,одлично засилување

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Честито новиот играч...:smir:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Честитки за новото засилување - Џо Кол.:pipi:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
За Реми ќе видиме.....иако јас сепак мислам дека не ни треба ни крило ни напаѓач.....ама не е лошо да дојде некој.....и очекувајте во наредниве 10 дена да пристигне Фигуероа....100%...не верувам Хогсон да си дозволи таков луксуз да игра без лев бек во квалификациите......
Фигуероа,Реми,Дефур,Руиз,Џервињо,Банега,Џо Кол,Шарнер.........очекувајте 2 од овие во наредните 10 дена
А Семи Ли го знае Работнички да.......имаше нешто изјавено мислам.....дека се квалитетен тим ова она бла бла.....

Како што реков..... чекам уште најмалку еден.....и со среќа нека ни е Џо Кол

--- надополнето ---

Гледам и Риера ќе си оди........значи газди 12 милиони Инсуа 5 Риера околу 4.....па Ел жар,Плесис и Деген мислам дека ќе имаме околу 26-6 милиони за играчи без притоа да го продадеме Маскерано......а Јовче и Џо кол безпари хахахахха абе цел тим си направивме безпари :pos2:
ех да можеше сега уште овој Реми да дојде безпари......ама Адриано можевме да го земиме.....ама ајде.....премногу ќе беше......сепак го очекувам Вилсон како слободен в година......а со париве....Рој треба одма да ги троши......сите овие 25 милиони да ги потроши одма и кога ќе отидат америте в банка да си ги подигнат непријатно да се изненадат.......е сега нормално тоа нема да може ако си оди Маскерано...америве ќе научат што е финтата и ќе спијат в банка......арно ама тука е чичко Бенитез.....може да се договорат со Рој ....Бени како екс менаџер на Ливерпул да оди да купи играчи во вредност од 30 милиони(Рој да му препорача кои играчи) да се претстави како менаџер на Ливерпул да им ја покаже книшката или што и да има и готово....и во моментот кога играчите ќе пристигнат на Енфилд ние ќе им го испратиме Маскерано....и така операцијата стока за стока ќе биде успешна и америве од мака ќе си одат од клубот.....:pos2:
Озбилно сега ...Рој мора одма да ги троши парите

--- надополнето ---

Бтв каде по ѓаволите ќе игра Кол сега???? Па и Реми да дојде.....може некој да ми состави формација со Џо Кол во стартен состав???? Па нема да има место за Бабел,Макси,Јовче......па и Кајт во случај да дојде Реми......Нгог дефинитивно на позајмица.....Пачеко тешко да добива шанса....а Немет.....во некој друг живот........веројатно овие 25 милиони ке се потрошат на лев бек и на напаѓач.....а ако останат пари на дефанзивец или уште еден лев бек

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
[/COLOR]Бтв каде по ѓаволите ќе игра Кол сега???? Па и Реми да дојде.....може некој да ми состави формација со Џо Кол во стартен состав???? Па нема да има место за Бабел,Макси,Јовче......па и Кајт во случај да дојде Реми......Нгог дефинитивно на позајмица.....Пачеко тешко да добива шанса....а Немет.....во некој друг живот........веројатно овие 25 милиони ке се потрошат на лев бек и на напаѓач.....а ако останат пари на дефанзивец или уште еден лев бек
Формацијата никој нема да ја знае се додека не се одигра првиот натпревар.
Малку како да подзаборавате дека Бенитез веке не е на клупата на Ливерпул.... така да со тоа отиде онаа 4-2-3-1 формација со него.
Сега според мене Рој мислам дека целта му е да игра со дваца напагачи односно формација 4-1-3-2 со нешто поповлечена игра на Капетанот кон средината каде треба да му помага на оној кој што ке остане од Лукас-Маскерано-Аква.

Мислам дека е редно време да се мисли на квалитетен Лев Бек.
Моја желба од досега поврзаните е Таиво или Прањич.
Повеке влечам кон Таиво затоа што Прањич е премногу ориентиран кон Нападот одколку Одбраната.
Сепак кога мене би ме прашале не е на одмет и двајцата да се во клубот!:kesa:

Член од
26 мај 2010
Мислења
135
Поени од реакции
4
i povekje od dobra zdelka napravi starcevo eden vid na trampa so cole i benayoun (mustakjot) i + jov4e za bez pari samo za lev bek se nadevam deka kje kupi uste eden dobar napagjac procitav pred nekoja nedela samo neznam na koja strana da go donese benzema na pozajmica samo neznam kolku bese sigurno verojatno dobar trac i da ne e vistina .. za lev bek bi se soglasil za koncesky mi se svigja kako igra tipecot eden vid kako ager e so shutot no za taiwo sum povekje a voj pranjic nesum go gledal mnogu pa zatoa kje bidam vozdrzan za nego :toe:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Одлично засилување... Играч кој вреди над 10 мил евра ние го земавме за без пари.Сооглед на тоа... добра зделка

Едвај чекам да видам со која формација ќе игра Рој.Се некако ми мириса дека ќе го убаци Кајт во напад

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Јас мислам вака
-------------------Реина---------------
Џони-------Карагер----Агер-----????(Таиво се надевам)
---------------Маскерано---------------
Џерард--------Аквилани-------Џо Кол---
-----------Кајт/Реми------Торес
Притоа може и Бабел да игра лево крило или полушпиц ,исто и Јовче....па тука е Макси,Немет,Пачеко...мислам дека е доста со крила и напаѓачи....сега лев бек(уште оваа недела 99%) и со другите пари втор лев бек,централен или пак некој среден играч.......тоа е.....
Со парите од Риера,Инсуа и кога ќе си одат Плесис и Ел Жар еден лев бек ќе се земи и тоа е тоа.....а парите од газдите веројатно на Реми.....речиси сум сигурен дека ќе дојде.......за Маскерано не знам.....мислам дека сепак ќе остане ама ќе видиме....и што мислите дали на Плесис да му се даде уште една шанса??? Ионака ја немаше кај Бенитез

T

the Carpenter

Гостин
Честито уште еден стаклен играч. Шо рекол Пир, после битката со Римјаните: Уште една победа и ќе останам без војска.

Уште еден ваков трансфер, и на средина од сезона ќе немаме играчи за да склопиме тим.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom