Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Уште да беше :pos2::pos:

T

the Carpenter

Гостин
Низ поблиската историја на Ливерпул, ај да речам од неговата реинкарнација (1997 - ) дошле и пошле неверојатни играчи. Во последната деценија Ливерпул почна да наликува на „стариот“ кога во тимот се најдоа повеќе играчи од светска класа да играат заедно. Еднаш два пати ја освоивме Европа, за малку и светот. Видовме и 5 трофеи за 6 месеци (2001). Времиња...

Но ... иако можам да кажам дека во црвен дрес видовме играчи од светска класа, скоро никој од нив да не беше од шампионска фамилија.

Got my point???

Кога сме донеле играч кој играл во тим кој бил шампион??? Мориентес???
Видете сами ... купувам силни играчи, тоа е вистина. Но, скоро никој не може да се пофали со победнички менталитет.
Ни требаат играчи кои имаат искуство во кревање трофеи.
Изгледа смешно ... ама вистина е.

Мора да се купат барем двајца искусни играчи (околу 30г) кои знаат што е титула!!!

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
На која позиција игра Шхарнел? Играчот на Виган..по се изгледа тој ќе биде ново засилување на Ливерпул.

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
тој може да игра на многу позиции во одбраната и средниот ред
и може да го замени маскерано

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
На која позиција игра Шхарнел? Играчот на Виган..по се изгледа тој ќе биде ново засилување на Ливерпул.
Ако мислиш за Пол Шарнер, тој може да игра на централен дефанзивец и позицијата на Маскерано.

Член од
3 август 2009
Мислења
178
Поени од реакции
2
Абе да се заинтересираат Сити за него т.е брат му да лобира за него има да го преплатат........
Абе овај хоџсон ке те послуша изгледа 7м фунти нудите за него ајде браво

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Низ поблиската историја на Ливерпул, ај да речам од неговата реинкарнација (1997 - ) дошле и пошле неверојатни играчи. Во последната деценија Ливерпул почна да наликува на „стариот“ кога во тимот се најдоа повеќе играчи од светска класа да играат заедно. Еднаш два пати ја освоивме Европа, за малку и светот. Видовме и 5 трофеи за 6 месеци (2001). Времиња...

Но ... иако можам да кажам дека во црвен дрес видовме играчи од светска класа, скоро никој од нив да не беше од шампионска фамилија.

Got my point???

Кога сме донеле играч кој играл во тим кој бил шампион??? Мориентес???
Видете сами ... купувам силни играчи, тоа е вистина. Но, скоро никој не може да се пофали со победнички менталитет.
Ни требаат играчи кои имаат искуство во кревање трофеи.
Изгледа смешно ... ама вистина е.

Мора да се купат барем двајца искусни играчи (околу 30г) кои знаат што е титула!!!

Старо у тим никако не ни треба,пошо ги иаме 5 и тие ни се доста а ако сакаш Ливерпул да стане ко Милан подобро почни си за нив да си навиваш.Нас ни треба средно годиште ко шо е Торес и е таман е тоа...Хоџосн да може да донесе 4 од неговата листа ке биде мн јако а од таа листа само 2ца имаат по 28 и 29 години од кој еден е ВДВ и со задоволство би го прифатил у тим

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Јоси Бенајун јавно побара навивачите на Ливерпул да го разберат за неговиот потег.Вооедно го обвини Рафаел Бенитез како причина за неговото заминување од Енфилд... СПоред него ни инзвонредна партија не е доволна за Бенитез на наредниот меч да те уфрли во игра.Никогаш не го изведувал најдоброто во моментов... Тој вели дека не сака да навлегува но истата судбина како неговата или слична произлезена од однесувањето на Бенитез доживеале и Роби Кин,Алберт Риера и Чаби Алонсо...
Тој не уверува дека заминувањето на Рафа е добра работа за Ливерпул и да знаел дека Хоџсон ќе бидел тренер на Ливерпол немало да си замине

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Абе овај хоџсон ке те послуша изгледа 7м фунти нудите за него ајде браво
http://www.caughtoffside.com/2010/07/10/liverpool-consider-shock-move-for-7m-ghana-playmaker-kevin-prince-boateng/
Абе овој Хогсон злато човек е ако ме послуша хахахахаха почнувам да го сакам се повеќе и повеќе.....мада ме нервира со овие шпекулацииве што сака копуци да носи

--- надополнето ---

Уште овој на аватар што ми е да го донесе и ќе нема како него....му симнувам капа.......
а овој Пол Шарнер е слободен агент(30) па би можеле да го земиме...прифаќам......штом е за без пари нека доаѓа да ја поминеме сезоната некако а после ќе купуваме нови....којзнае може ќе има супер сезона па ќе ни понудат Милан 20тина милиони за него :pos2:
значи за позицијата на Маскерано ќе се снајдеме....Шарнер па и Боатенг ако дојде.....така да нема потреба од Мунтари....ќе им бараме полна сума на Интер.....

--- надополнето ---

Кога сме кај добрите вести .......http://www.liverpoolfc.tv/news/media-watch/midfielder-wants-to-leave

--- надополнето ---

Ама ме загрижува Торес..... ќе видиме...наводно сме ставиле 70 а според некои и цена од 100 милиони за него....ама пак малку е....требало 200 да стават и да не се секираме повеќе

--- надополнето ---

Ми мириса на нови газди......само да не продадеме некој играч пред тоа.......инаку си сонував дека не купиле арапите....може ова нешто да значи????? :pos2:

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Дека си сонувал убаво.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Освен тоа :pos2:...... дали можеби сонот ќе се исполни......ајде Атанасе знаел да толкува сонови нека каже тој :pos2:
инаку ова вестиве за сега од добри подобри
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/07/11/2020428/liverpool-identify-ever-banega-as-replacement-for-javier
Иако е од гоал сепак вреди колку и сите останати шпекулации...добро е да го има забележано Хогсон....ова веќе ми се допаѓа....Банега,Боатенг,Тулалан итн....а не Жилберто Силва,Шарнер бла бла.....мада Шарнер за безпари може да дојде...за една сезона ќе ни послужи секако под услов да не зема многу пари.......почнувам се повеќе да го сакам стариов....ајде нека го забележи момчето од аватарот ајдеееееееееее.........

--- надополнето ---

И би сакал Торес или Кајт да го решат финалето

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
[/COLOR]Ама ме загрижува Торес..... ќе видиме...наводно сме ставиле 70 а според некои и цена од 100 милиони за него....ама пак малку е....требало 200 да стават и да не се секираме повеќе

Ја ти да те расположам малце!

Liverpool Believe Ghana Ace Asamoah Gyan Could Be Ideal Fernando Torres Replacement - Report
Liverpool have made contingency plans for any departure of Fernando Torres this summer and have outlined Ghana striker Asamoah Gyan as an ideal replacement.

Jul 11, 2010 8:40:00 AM
180
Share

Photo Gallery Zoom
2010 FIFA World Cup - USA vs Ghana, Asamoah Gyan (Getty Images)
Related Links
Teams
Ghana
Liverpool
Stade Rennais FC
Players
Asamoah Gyan
Fernando Torres
According to the News of the World, having enhanced his reputation during a successful World Cup 2010 campaign, Gyan is now said to be valued in the region of £20 million by his French club Rennes.

Despite missing the crucial penalty is his side's quarter-final clash against Uruguay, Gyan has made the shortlist of 10 players for the coveted Golden Ball award.

His displays have brought the 24-year-old onto Liverpool's radar, as they prepare for a season without their stellar striker Torres, should he decide his future lies elsewhere.

New Liverpool manager Roy Hodgson is also reportedly working hard to bring Joe Cole to Anfield, but fears are growing that the former Chelsea man would prefer to stay in London for family reasons.

The Reds are said to be prepared to pay around £100,000 a week for Cole, and would guarantee him more first-team football than at any of the other clubs interested in the Londoner.

ПС. Кажи и на твојте подитно на психијатар......сакам го/ не го сакам, мразам го / не го мразам, добар е/не е добар!...... Па одлучи се мајку му.....!:nesvest:

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Ми се свиѓа шалот што го носи :tv:

Steve G ти си на ред :)...

superstarpizza