Kostic
Sadio smokve oko Tadz Mahala
- Член од
- 31 јули 2009
- Мислења
- 9.856
- Поени од реакции
- 5.611
Дај не изигравај дворска будала...:pehar:
Иначе дечки со среќа новиот играч...
Дај не изигравај дворска будала...:pehar:
Фала фала......и вас ви посакуваме што побрзо враќање во ПЛ.....а за крило во право си...мада мислам дека Кајт ќе игра како напаѓач што му е и природна позиција.....а за друго крило ќе видиме......веќе ги имаме Макси и Бабел(кој е навистина брз ама досега не доби вистинска шанса)...инаку со Јованович ќе добиеме на брзина точно.....ама јас би го преферирал како напаѓач(замена за некој од напаѓачите) е сега ако се земе Јанг иако Вила одби да го продаде ќе видиме......инаку сите го сакаме Арда Туран и веќе ми се плаче за овој.......па имаме ли ние скаути во тимот да го забележат и да го посоветуваат Хогсон или тој на сон добива привиденија кои играчи да ги купи.........бтв оној Боатенг уште е кај вас нели??? И колку му е цената ??????Не сум сигурен дека даф е за вас.Вас ви треба брз играч да ви отвори игра.Кајт игра десно крило нема брзина,пробивност или она шо би рекле англичаните pace.е сега другото крило ке мора да е спротивно од кајт со брзина пробивност,центаршут.Имате преспори играчи мислам дека тука е проблемот на ливерпул баш јованович вашето ново засилување е одлична аквизиција баш играч каков што му е потребен на ливерпул,со срека да ви е со јованович
Нема никаква шанса да остани КПБ.Нашиот администратор даде наредба секој играч во наредната сезона мора да зема најмногу 10.000 фунти неделна плата а боатенг зема 40,50 значи мора да си оди.Доколку не бевме во ваква криза тој сигурно ке вредеше 8,9мил а вака 4 најмногу посебно сега кога сите знаат дека тој мора да си оди од ФПДа е до мене би ви дал 15 за него.......инаку и јас го сакам во тимот ама што да се прави....не сум јас менаџер.....но мислам дека и тоа како би ви помогнал да се вратите во ПЛ ако остане .....ама ќе видиме....сигурно ќе има заинтересирани за него после светсково
--- надополнето ---
Би бил добра зделка за нас........ако го шитнеме Маскерано за 30 а го земеме овој за 7-8 милиони( ќе му се крени цената) би ни останале добри пари за други засилувања......инаку ги видов овие копуците што се поврзуваат со нас.......Брајан Руиз,Стефан Кислинг и Џервињо....искрено Руиз и Кислинг не се ништо посебно......само чекаат на готово и постигнуваат голови.....не видов ништо друго од нив освен тоа да седат пред гол и да чекаат и само да ја поттурнат топката......за во Холандија,Германија се добри....а и во Италија би се снашле.....ама во Англија онака.....нема шанса.....мора трчање ваму и борење за секоја топка.....мора напаѓачот да знае и сам да си создаде шанса а не само на готово да чека....во тој поглед ми се допадна само Џервињо....ама има некоја ѓупска фаца и затоа не ми се допаѓа........гледам играл во Лил.....не знам зошто не го забележав кога игравме со нив....или тој не играше не знам.....ама би бил добар....ако веќе мора некој да се земе нека е тој пред овие двајца погоре споменати.....ама сепак мислам дека нема потреба за напаѓачи.....само едно класично крило како Туран или Јанг.....Џервињо може и крило и напаѓач ама кога би го зеле повеќе би го користеле како напаѓач за што сметам нема потреба....а кога веќе би се користел како крило подобро некое класично крило да земеме веќе реков
Абе да се заинтересираат Сити за него т.е брат му да лобира за него има да го преплатат........Нема никаква шанса да остани КПБ.Нашиот администратор даде наредба секој играч во наредната сезона мора да зема најмногу 10.000 фунти неделна плата а боатенг зема 40,50 значи мора да си оди.Доколку не бевме во ваква криза тој сигурно ке вредеше 8,9мил а вака 4 најмногу посебно сега кога сите знаат дека тој мора да си оди од ФП
Сепак не е спремен да оди до то нивоАбе да се заинтересираат Сити за него т.е брат му да лобира за него има да го преплатат........
тие се деца на Манчестер Јунајтед, ви треба школа малце :tv:ne e so do MLADO! kako moze eden mancester cel zivot da igra so GIGS SKOLS NEVIL ? tie maldi se .... nas vo momentot ni trebat iskusni igraci za eftini pari ..... dodeka ne dobieme nov gazda
Почнаа со 70 па после излезе 60 па 50, 40 и сега 30..... до другата недела ке излезе цифра од 20 можеби!:pos2:Челзи со понуда од 30м за Ел Нино сеа колку е точно не се знае али за 30м ноу веј ман :helou: бтњ еве линк http://www.dailystar.co.uk/football/view/143612/Chelsea-offer-Liverpool-30m-for-Fernando-Torres/
За тоа си и донегде во право.....ама проблемот е што за истите тие пари може да се земат многу поквалитетни играчи......наместо да бара уште еден лев бек овој се запнал да го даде Инсуа.....само за потсетување лани имавме 3 леви бека....Аурелио,Инсуа,Досена....а сега само еден...а ако си оди Инсуа пак ке имаме еден во неговата замена...се запнал да купува дефанзивци.......па нека го продаде гркот и Деген и нека купи со тие пари.....Тејлор е 5 милиони исто и Вилсон......а млади се....Хангеланд е 7 милиони а е 29 годишен....лош потег е тоа...да е без пари или за 1-2 милиони нека дојде ....ама 7???? Ајала зошто да оди на позајмица....потоа нема да се врати како и сите останати....Ако го дава Маскерано нека најде соодветна замена...а не Силва....пензионер е тој....слушам Мунтари + пари.....никако...копук е Мунтари...може Боатенг,Банега, Тулалан е скап ама не е лош....па и Камбиасо може....размислив подобро и не е така лош...1-2 сезони ќе тера...ама после пак ќе треба нов да бараме.....за крила.....нека го даде Риера.....беспотребно е тука......нека добие Бабел шанса и нека се земе уште едно крило....Јанг е преценет ама тука е Туран,Ајеу, па може и уште некој да се најде......ако дојде Јанг нека дојде...ама за разумна цена....Кајт да оди како напаѓач.....Торес да се задржи и доволно е....Немет да се врати Нгог е тука па и Јовче може напаѓач да биде....што ќе ни е уште еден.....во средина Аквилани да добие повеќе шанса Џерард да остане Лукас е се подобар и подобар....па младиот Шелви...Пачеко да добие повеќе шанса зад напаѓачите.....што сакате повеќе......еден лев бек еден дефанзивец(млад и перспективен а не само место да пополнува) и едно крило....ништо повеќе......ете и замена за Маскерано....не може сега цел тим да го смениме затоа што Хогсон милси дека е ова Фулам....и пак ќе прашам....нема ли некој да му сугерира на трансфери и да му одобрува/забранува????? Па ни Бенитез немаше ваква слобода изминативе години.....Хогсон дефинитивно не знае како со трансфери......а баш сега ќе видам за тактиката и резултатите со Фулам...мислам со другите премиерлигаши.....на Арсенал последниве години им одзеде доста бодови и тоа со Фулам....а сега е со Ливерпул....Јунајтед го победи 2 пати по ред дома.....итн.....подетално ќе истражам и ќе изнесам свој став за ова некаде на почетокот на АвгустАбе кој и да донесе од овие а да не шитне од Ливерпул нишо во плус сме пошо и така неаме нешо мн мн пари.Бил кој од овие наведениве ко шо се ВНВ,Ешли,Милнер,Џервињо,Кол,Шон В.Ф. или Крауч да донесе ке бидам задоволен особено со ВНВ и Џо Кол