Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.795
Поени од реакции
12.167
http://www.liverpoolfc.tv/news/media-watch/wilson-s-dream-anfield-move-in-doubt

Еве го тоа што го зборував.....и за жал не е единствен

--- надополнето ---

http://www.liverpoolfc.tv/news/media-watch/no-liverpool-move-for-hodgson-1
Ајде сега Даглиш

--- надополнето ---

http://www.liverpoolfc.tv/news/media-watch/kenny-to-return-be-careful-what-you-wish-for
А од друга страна и тоа не чини
Затоа ја викам Хидинк е најдобро решение ама не сака копукот да дојде

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266

Песна направена од Sons of Anfield, во знак на протест кон Јенките. Дел од текстот: We are the sons of Anfield, we have just one demand, to see the yanks a running back home to old Uncle Sam...

Според мене, песната е одлична. Плус, ја има на I-Tunes, и секоја заработка таму, се донира во Sons of Anfield.

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Абе шо си занпнал со Хидинг коа ко прво треба да им платиме на турците пошо го бараме за тренер он има договор со нив,ко врторо кој и да дое а да се истите газди истиот резултат ке биде пошо ке даваат буџет по 10 миљони така да.........Вие се буните за Лукас за Нагог за Елжар и компанија со тие пари такви играчи не е крив Бенитез,според мене Лукас да го играат секоја 2 утакмица и оваа сезона ке биде ѕверка.А и прочитав погоре твој постови дека кој и да си отиде од Ливрепул од подобрите играчи биле шиткачи,мајмуни вакви-такви......Па види сеа Торес рече дека не си иде оваа сезона а за Џерард,Маскерано или за Кајт ако се понуди добра цена нека си идат поготово Џерард или Кајт им помина нивното време и уше оваа сезноа ке може да се извлечат добра пара а и така се гради нов тим се исфрлаат постарите а се купуваат млади и талентирани играчи.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Искрено се надевам дека се зафркаваш
Брат независно какви биле годините наназат.Според мене 50 % кривица за сезоната имаше тој.Едноставно ако беше човек ќе си останеше да остави добар впечаток па после да си оди.Океј можеби претерав но да се радувам на победите на Интер поради Бенитез нема шанси.Затоа реков криво ми е за Горан Пандев.Ако игра Горан ќе бидам до некаде за Интер ама се некако осеќам а и новинарите наговестуваат дека Пандев ќе падне во сенка на Бенитез.Се надевам дека сум грешка

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.795
Поени од реакции
12.167
Абе шо си занпнал со Хидинг коа ко прво треба да им платиме на турците пошо го бараме за тренер он има договор со нив,ко врторо кој и да дое а да се истите газди истиот резултат ке биде пошо ке даваат буџет по 10 миљони така да.........Вие се буните за Лукас за Нагог за Елжар и компанија со тие пари такви играчи не е крив Бенитез,според мене Лукас да го играат секоја 2 утакмица и оваа сезона ке биде ѕверка.А и прочитав погоре твој постови дека кој и да си отиде од Ливрепул од подобрите играчи биле шиткачи,мајмуни вакви-такви......Па види сеа Торес рече дека не си иде оваа сезона а за Џерард,Маскерано или за Кајт ако се понуди добра цена нека си идат поготово Џерард или Кајт им помина нивното време и уше оваа сезноа ке може да се извлечат добра пара а и така се гради нов тим се исфрлаат постарите а се купуваат млади и талентирани играчи.
Слушај синко....само Хидинк може да не среди....не му треба него буџет...тој игра со тоа што го има(бидејки често работи со репрезентации навикнат е да игра со тоа што го има-пошто таму не може да купува нели).....но како што и самиот напиша тој е селектор на Турција и нема да дојде.....други кои би можеле да бидат се Онил,Хогсон и Даглиш.... другите се трупови и нема да ги спомнам...освен можеби Липи но не ми се допаѓа неговата филозофија.........е сега Онил и Хогсон немаат водено голем клуб и не знаат како со ѕвезди(Хогсон ги има водено Интер но тоа одамна беше).....Даглиш верувам сите го посакуваме за нов менаџер но тој нема менаџирано 100 години.....и погоре постирав еден линк и таму ви е се објаснето .....
За играчите.......Торес може кажа дека останува но ке видиме.....сеуште не верувам во ова
Џерард -сите знаеме кој е тој нели??Без разлика колку години има тој ни е легенда и ни е повеке од потребен
Маскерано - колку и да е идиот сепак е еден од најдобрите на својата позиција....за него тешко замена....можеби Туре но тој ке оди во друг клуб а Мело не верувам дека ќе ни го дадат
Кајт мопжеби е стар но како џокер од клупа и тоа како би можел да ни се најде...подобро Кајт отколку Ел жар нели???
Целата финта е во тоа да се најдат некои поквалитетни играчи од веке постоечките....и некои од прв тим да бидат резерви,а резервите да се продадат......дури тогаш ќе бидеме конкурентни за титула....ние имаме квалитетен тим но немаме доволно долга клупа.....тоа е нашиот проблем

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Кајт не е воопшто стар, и има години фудбал пред него.

Стеф...

Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Епа слушај ''тато'' не ме сфакаш очигледно ја ти викам ако останат истите газди и ако се понудат добри пари за Џерард,Маскерано или за Кајт верувај дека ке бидат продадени пошо неаме голем трансфер буџет а со нивната продажба ке ни бидат овозможени пари за да купиме се шо ни фали иако ја сум против тоа.Затоа и беше избркан Бенитез пошосе бунеше за трансфер буџетот и не му даваа сам да одлучува за трансферите

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.795
Поени од реакции
12.167
Епа слушај ''тато'' не ме сфакаш очигледно ја ти викам ако останат истите газди и ако се понудат добри пари за Џерард,Маскерано или за Кајт верувај дека ке бидат продадени пошо неаме голем трансфер буџет а со нивната продажба ке ни бидат овозможени пари за да купиме се шо ни фали иако ја сум против тоа.Затоа и беше избркан Бенитез пошосе бунеше за трансфер буџетот и не му даваа сам да одлучува за трансферите
Тоа го знам....само викам дека кога би можеле да го земеме Хидинк би завршиле огромна работа....тој може и со овие копуци да освои титула....без продажби и без купувања......но со другите менаџери ке мора да се купува....а за да се купува ке мора да се продава.....тоа е сигурно....но едно е да бидат продадени со сила а друго е да сакаат сами да си одат....

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Треба тренер кој знае да направи од ништо нешто... Хоџсон покажал дека може да направи од мал тим нешто..Хидинг исто...
Кајт не го обожавам воопшто.Но на Ливерпул ситуацијата е јасна... Тешко ќе привлече јаки играчи или ѕвезди...Прво неможиме да им понудиме ЛШ второ немаме пари... Значи какви играчи такви првен пред да продадеме некој треба да размислиме ( управата ние што има да мислиме)... Бенитез не го направи тоа лани... Го продади Алнозо без да му најде адекватна замена... Оваа година тоа да не го повториме пред се... По 100 пат ... ДА ГИ ЗАДРЖИМЕ ЏЕРАРД И ТОРЕС ... Се друго е бонус...Тешка ќе биде преродбата на Ливерпул и ќе трае повеќе од една сезона.Прво одгодина да се вратиме во четворката ... ќе биде и тоа тешко... Сега имаме голема 6...

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266

:pos2:

Ако нарачва некој, нека ми кажи:smir:

Стеф...

Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Абе што сте запнале со Хидинг толку.Као прво нема ни да дојде а ко второ не само он кој може да не извади.Пак ке речам и оваа сезона ке биде пожртвувана за да се продаде Ливерпул,да се најде добар тренер и да се напраи добар тим до наредната сезона

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
neznam dali procitavte :D :D aahahha BENITEZ razmisluva da go dovedi vo INTER najdobar igrac carot na carevite LUKAS LEIVA!!!!!!!!!!!!!!!! (rofl) ako uspeeme da se otarasime od ovoj LUKAS ke bie petka!

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.795
Поени од реакции
12.167
Абе што сте запнале со Хидинг толку.Као прво нема ни да дојде а ко второ не само он кој може да не извади.Пак ке речам и оваа сезона ке биде пожртвувана за да се продаде Ливерпул,да се најде добар тренер и да се напраи добар тим до наредната сезона
Е дури тогаш ќе освоиме ПЛ....па уште една лоша сезона и ќе заминат играчите бре човече....ние да бидеме среќни да ги задржиме уште оваа а не па и наредната

--- надополнето ---

neznam dali procitavte :D :D aahahha BENITEZ razmisluva da go dovedi vo INTER najdobar igrac carot na carevite LUKAS LEIVA!!!!!!!!!!!!!!!! (rofl) ako uspeeme da se otarasime od ovoj LUKAS ke bie petka!
Ги сакал во пакет со Аквилани...но нема да ги добие.....сега по заминувањто на Маскерано и тоа како ни е потребен Леива...

--- надополнето ---

А во врска со засилувања...

Нека се сликаат сега.....требаше пред светското(иако беше тешко знам)
Ако и воопшто имавме некакви шанси за Озил/Марин сега немаме
Кога не го зедовме Елиа за 10 зимата сега тикви ќе го земеме
И им предлагам на челниците да причекаат до Европското 2012 да му порасне цената и на Туран па дури тогаш ќе го земеме
а можеби и Шкотска ќе се пласира и цената на Вилсон ќе порасне па тогаш можеме да го земеме

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom