Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 11.794
- Поени од реакции
- 12.162
Одличен пост......од почеток до крај...апсолутно си во правоЕпа сега ние не сме управата на Ливерпул за да знаеме што е новинарска измислица што е поткрепена шпекулација што е 100 % вистина.Можеме само да го коментираме тоа што читаме.А читаме милино шпекулации за нашите играчи.Никој не заминал во ред но и никој јавно не кажал дека останува.Сите ќе одлучеле демек по првенството.Не се знае ништо.Ако не сакате да коментираме шпекулации тогаш во ред.А ако не коментираме шпекулации за друго не гледам што би коменитирале цело лето
--- надополнето ---
Мртов сериозен сум....ајде кажи што сакаш да направам ако дојде Туран....еве бирај....А ако бидат Даглиш или Хидинк менаџери пак одбери нешто како бонус.....Пиши дека се заебаваш.....те молам пиши!:pos2:
--- надополнето ---
Џерард,Торес,Маскерано.......Играчите си се сите под договор. Никаде не сум чул ни видел играчите пред секоја сезона да велат дека ќе останат. Дека ќе останат се подразбира од договорот, се додека не речат дека ќе си одат. А никој до сега не рекол. А за тоа што велиш дека сите рекле дека ќе одлучат по првенството ќе те замолам да ми го објасниш. Од каде таа информација? И за кои играчи се работи?
--- надополнето ---
П.С 10000000 пати пишав кажав дека сум ПЕСИМИСТ!!!!! Сигурно не очекувате дека ќе излезам со преоптимистички став:Торес останува yessss....Џерард исто.....Абе готово Шеици не купија сега 1ви ќе сме......дај не заебавајте