Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Имаш само 16 години а имаш 12 000 мислења.Што значи спиеш на форумот.Нема потреба да ти објаснувам некои работи кои нема да ги сваниш...Поздрав и ептен ми е драго што и вие прв пат во историјата се почуствувате малку оштетени од судиите.Не ни сакам да помислам сега тоа старчето како ќе реагира по новините
Ама кога ќе осетиш титула во ПЛ можда ќе сваниш некои работи...

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Позз брату, фала за ова, вас нешто глеам не ве посака среќата.

(ајде одамна немам црвенко добиено а и сите 3 што ги имам се од тебе)
Дадовте премногу репутација во последниве 24 часа, обидете се подоцна.
Ај попосле. :)

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Сандерленд ЅВЕРОВИ на домашен терен. Моментално Сандерленд 2:0 Тотенхем, молете се да издржат.

Свесен сум колку очајно звучам, ама очајни времиња јебига. А и ја имам кец на ливче ...

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.801
Поени од реакции
12.186
Сандерленд ЅВЕРОВИ на домашен терен. Моментално Сандерленд 2:0 Тотенхем, молете се да издржат.

Свесен сум колку очајно звучам, ама очајни времиња јебига. А и ја имам кец на ливче ...
ne be ...o4ajno...ova e samo moment...ke pomine brzo..

GavolRulz напиша:
ТООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО УМРЕТЕЕ ПЕДЕРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!

Можеби не беше пенал, но ако, така маката им е поголема :alee::alee::alee::alee::alee::alee::alee:
ova e po natprevarot so liverpool...e pa da vratam so ista merka...bese ofsajd 2ot gol i imase 2 penali za united...ama ako...taka makata im e pogolema

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.735
Поени од реакции
11.611
ne be ...o4ajno...ova e samo moment...ke pomine brzo..

ova e po natprevarot so liverpool...e pa da vratam so ista merka...bese ofsajd 2ot gol i imase 2 penali za united...ama ako...taka makata im e pogolema
Да вратиш, а? :pos:
Штета со твојот тим неможеш, сега со други ќе враќаш :pos:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.801
Поени од реакции
12.186
Да вратиш, а? :pos:
Штета со твојот тим неможеш, сега со други ќе враќаш :pos:
Vaka sega...ova ke go kazam samo ednas: Molete se narednata sezona Liverpool da ne go pobedi United....Zatoa sto AKO se slu4i toa ke patite...ke bidam vasiot najlos noken kosmar...ke ve sledam cela sezona i ne me interesira dali ke me baniraat ili ne...taka da...molete se da ne se slu4i toa...po4nete uste od sega

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Конечно Тотенхем изгуби у пм, сега само утре да не ја посериме. Сити ми се чини ќе го примат од Барнли али ќе видиме. А навивачето од јунајтед за неговите сонавивачиња вика:остајте ги тие глупи се ништо не разбират јас пореално гледам на работите. Во темата за Манчестер-Челзи беше. После ова не ги коментирам појке, тие еден со друг се неќат.

GavolRulz

Член од
23 март 2008
Мислења
12.735
Поени од реакции
11.611
Конечно Тотенхем изгуби у пм, сега само утре да не ја посериме. Сити ми се чини ќе го примат од Барнли али ќе видиме. А навивачето од јунајтед за неговите сонавивачиња вика:остајте ги тие глупи се ништо не разбират јас пореално гледам на работите. Во темата за Манчестер-Челзи беше. После ова не ги коментирам појке, тие еден со друг се неќат.
Ало, ти најглуп испадна овде, де прочитај пак:
GavolRulz напиша:
Јас не сум како другите, остај ги глупи се, бараат пенал а тоа беа 2 чисти ситуации.
Наместо да си признаат лоша игра. :nenene:
хинт: И*****a

И да, ја погоди Сити :pos:

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Ало, ти најглуп испадна овде, де прочитај пак:
хинт: И*****a

И да, ја погоди Сити :pos:
Уживај бе ти си најпаметен од сите, кандидирај се за претседател за тебе ќе гласам жими мајка.

GavolRulz

Член од
23 март 2008
Мислења
12.735
Поени од реакции
11.611
Уживај бе ти си најпаметен од сите, кандидирај се за претседател за тебе ќе гласам жими мајка.
Не гледаш дека имам 17 години?
Здравје боже за 23 години.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.801
Поени од реакции
12.186
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: a ti ako se kandidiras nekogas jas ke glasam za tebe....:pos2::pos2::pos2:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Ви реков дека сето се тоа мали деца.Сабота ден за испаѓање тие си листаат по туѓите фан клубови и серат гомна.Нивните најголеми сојузници денеска му го свртија грбот.Се осеќаат како изневерено машко од долгодишната девојка.Ако пиченца видете како е да се пати ,видете како е да се губи не од противникот туку од судијата...Измијте си ја главата со титулата можеби ќе преработи нешто во неа па побрзо ќе излезете од пуберитет

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.801
Поени од реакции
12.186
Ви реков дека сето се тоа мали деца.Сабота ден за испаѓање тие си листаат по туѓите фан клубови и серат гомна.Нивните најголеми сојузници денеска му го свртија грбот.Се осеќаат како изневерено машко од долгодишната девојка.Ако пиченца видете како е да се пати ,видете како е да се губи не од противникот туку од судијата...Измијте си ја главата со титулата можеби ќе преработи нешто во неа па побрзо ќе излезете од пуберитет
mnogu dobro kazano brat...ostavete gi neka si se karaat sami so sebe....inaku utre odime na pobeda...iako ke bide tesko sepak stojam na svojot stav deka ako gi pobedime site do kraj sigurno ke sme 4ti

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom