Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.801
Поени од реакции
12.186
Затоа ли го сакаш да ти ја ебе соблекувалната.Мурињо неможе да се разбере сонего не па Бенитез...19 години има бе даа.Сите тогаш се здрвени неискусни овој со Мурињо ќе се кара.Сакав да посатирам однего изјави за да видиш кој ретародос е.Ама не заслужува толкаво внимание бидејќи не е наш играч а и не вреде...
vaka sega.....baloteli kako prvo e crnec so italiansko drzavjanstvo...ne go sakaat u reprezentacija posto e crnec....a vo italijanska repzezentacija mislam deka nemalo crnci do sega....e tipov im vraka na vakov nacin...vtoro toj e navivac na milan i ne saka da igra za inter....zatoa pravi vaka...taka da mislam deka ako dojde vo liverpool ke bide super i ke go pokaze svojot potencijal....a toa deka e za vo arsenal so pisa kolegata pogore arsenal ne bi se osudil da plati tolku pari za 19 godisen igrac

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
vaka sega.....baloteli kako prvo e crnec so italiansko drzavjanstvo...ne go sakaat u reprezentacija posto e crnec....a vo italijanska repzezentacija mislam deka nemalo crnci do sega....e tipov im vraka na vakov nacin...vtoro toj e navivac na milan i ne saka da igra za inter....zatoa pravi vaka...taka da mislam deka ako dojde vo liverpool ke bide super i ke go pokaze svojot potencijal....a toa deka e za vo arsenal so pisa kolegata pogore arsenal ne bi se osudil da plati tolku pari za 19 godisen igrac
А ние ке се осмелиме ако имаме 30 милионки поарно да ги дадеме за Вила неголи Балотели кој според мене е :pusk: Арсенал секако дека нема да дадат за него пари али и ни не сме по саламни купуваме таленти по 1 милион како Нгог и Лукас.:kesa:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.801
Поени од реакции
12.186
А ние ке се осмелиме ако имаме 30 милионки поарно да ги дадеме за Вила неголи Балотели кој според мене е :pusk: Арсенал секако дека нема да дадат за него пари али и ни не сме по саламни купуваме таленти по 1 милион како Нгог и Лукас.:kesa:
za toa deka kupuvame 'talenti' vo pravo si...ama 30 milioni poprvo bi dal za balotelli otkolku za vlila...covekot e star a mario ima samo 19 god. i + e podobar(barem o4ekuvam da bide vo idnina)

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Baloteli vredi 30 miliona evra :uvo::nesvest::tapp:
\

Незнам дали беа замене фацките.И ја ги направив кога го слушнав тоа но да толкава е цената на Супер Марио Балотели.Ако си го среди карактерот ќе биде јак фудбалер...

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
jas mislev deka vredi i poveke...pa i vredi...samo nema pamet....ovoj e ist(da ne recam i podobar od adriano) i moze da zavrsi kako nego
Да многу потсеќа на Адриано.Адриано сам се расипа.Ќе беше рамо до рамо со Роналдо и Меси сега.Али овој ако не се опамети не стигнува до никаде.И ајде крај за Балотели...

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.801
Поени од реакции
12.186
ajde bre izraduvajte me so nekoja informacija deka ke idat novi sopstvenici upm

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Момак од кај изникна ти да си ибиш веко :pos2:
Билдањето постови ти е веќе очигледно, бар пиши нешто информативно.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.801
Поени од реакции
12.186
Момак од кај изникна ти да си ибиш веко :pos2:
Билдањето постови ти е веќе очигледно, бар пиши нешто информативно.
sinko....fan klubov e mnogu zapostaven...taka da jas ako ne sum ke propadnite :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: gledam so denovi nema nisto novo pa malku da ve inspiriram....tebe ednas mesecno te ima...drugar ti atanase isto...dobro toj na fakultet e....koga e doma si go nadohnaduva izgubenoto vreme:pos2::pos2:....i od deka da pisam nesto informativno??? zatoa ve prasuvam vas...

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
sinko....fan klubov e mnogu zapostaven...taka da jas ako ne sum ke propadnite :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: gledam so denovi nema nisto novo pa malku da ve inspiriram....tebe ednas mesecno te ima...drugar ti atanase isto...dobro toj na fakultet e....koga e doma si go nadohnaduva izgubenoto vreme:pos2::pos2:....i od deka da pisam nesto informativno??? zatoa ve prasuvam vas...
Па брат ми тоа е финтата.Знаеш зошто другите форуми се почести?Иди влези сето е дечиња 14-17 години кои прв пат му ставиле нет и сакаат да се дуваат.Кои едвај чекаат да си дојдат од школо за да штрклаат по форум.Ливерпул е едината тема каде има нешто повозрасни фанови а кога си повозрасен имаш попаметни работи одколку да висеш на нет.Ти кажувам пошто знам како е.Ќе видеш ќе ти помине мерак наскоро.Пред три години ме викаа другарите кајгана пошто не бев иставен од тука.Јебига се мењаваат времињата.Ако не напишам овде не значи дека помалку го сакам клубот од тебе

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Па брат ми тоа е финтата.Знаеш зошто другите форуми се почести?Иди влези сето е дечиња 14-17 години кои прв пат му ставиле нет и сакаат да се дуваат.Кои едвај чекаат да си дојдат од школо за да штрклаат по форум.Ливерпул е едината тема каде има нешто повозрасни фанови а кога си повозрасен имаш попаметни работи одколку да висеш на нет.Ти кажувам пошто знам како е.Ќе видеш ќе ти помине мерак наскоро.Пред три години ме викаа другарите кајгана пошто не бев иставен од тука.Јебига се мењаваат времињата.Ако не напишам овде не значи дека помалку го сакам клубот од тебе
Извини што се мешам, ама види си ја вашата „дискусија“ само. :pos2::pos2:
Некои па уште со 4-ки и 6-ки на латиница пишуваат. :tap:

Ај позз и со среќа ова коло.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.801
Поени од реакции
12.186
pa taka de....kompletno se soglasuvam so tebe....no bidejki vo posledno vreme nemam popametna rabota....si bildam postovi(kako sto rece drugator pogore)...a koga ke dojdat obvrskite i mene ke me nema mnogu cesto ovde...zatoa dodeka me ima... da me ima :wink:

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Не го тресите бре.....каков Балотели какви бакрачи!:uvo:

Не ни треба таква замислена ѕвезда......не го давам ни по цена на Лукас.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Извини што се мешам, ама види си ја вашата „дискусија“ само. :pos2::pos2:
Некои па уште со 4-ки и 6-ки на латиница пишуваат. :tap:

Ај позз и со среќа ова коло.
Имаш само 16 години а имаш 12 000 мислења.Што значи спиеш на форумот.Нема потреба да ти објаснувам некои работи кои нема да ги сваниш...Поздрав и ептен ми е драго што и вие прв пат во историјата се почуствувате малку оштетени од судиите.Не ни сакам да помислам сега тоа старчето како ќе реагира по новините

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom