Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Ептен ја освежи, одма почна да влече и да мава... абе ептен :) типично итаљански.

Ајде нека ви е на здравје, повеќе среќа друг пат, и Арсенал пред две години го изеде од судиите во Лига Шампиони против Ливерпул, па тоа е...

Само да ве предупредам дека денеска ќе игра и Бентнер, така да нека се пазат дечките од Ливерпул :tv:
то е то...

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Uste li ima luge koisto mislat deka babel e igraciste samo ne dobiva dovolno sansi ?

Да му се исуши устата на ТОЈ!!!!

Не у Ајакс, туку у резервите на Ајакс нема да го пуштат!

Мислам дека Аквилани ке го засени Алонсо!
Едноставно се гледа дека е играчиште со првиот пас се покажа. Само да се ослободи малку да не почнува како овој натпревар исплашено, некако така ми делуваше, или можеби ја грешам. Но сепак верувам дека ке биде ОДЛИЧЕН играч!

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.458
Поени од реакции
8.591
Да му се исуши устата на ТОЈ!!!!

Не у Ајакс, туку у резервите на Ајакс нема да го пуштат!

Мислам дека Аквилани ке го засени Алонсо!
Едноставно се гледа дека е играчиште со првиот пас се покажа. Само да се ослободи малку да не почнува како овој натпревар исплашено, некако така ми делуваше, или можеби ја грешам. Но сепак верувам дека ке биде ОДЛИЧЕН играч!
за тие пари што го платија и треба да биде игарч а не како ѓупчето бабел и едно прашаќе од кај излезе тој другиот црнец од средниот ред кој е тој?од младинската школа е или купен е од некој клуб?

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
за тие пари што го платија и треба да биде игарч а не како ѓупчето бабел и едно прашаќе од кај излезе тој другиот црнец од средниот ред кој е тој?од младинската школа е или купен е од некој клуб?
]Ако мислиш за Аквилани, не знам која ти е поентата!:toe:
За Црномурестиот wow дечко, ако мислеш на Damien Plessis , карактеристично е за него шо веруваат дека е еден од најперспективните млади играчи , дојде од Лион мислам дека беше во 2007 и сеа пред 2-3 дена го продложи договорот. Игра добро но е премногу да не кажам страшлив!

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
бабел??...
па добро бе, две леви да имаше, и на едната да куцаше, пак некако ќе ја погодеше топката. т.е. се што требаше е топката да го погодеше бабел.

да биде продаден за £1 ја би бил најсреќен. само да не го гледам.

инаку синоќа поминав за на работа пред емирати, баш пред почетокот на утакмицата. сакав да напраам фотка ама многу се брзав. плус многу убаво се гледа од кај мене, стадионот е на 10 минути одење.

аквилани одигра солидно за 12-13 минути, некогаш во толку мал временски период можно е и топка да не дојде до тебе, така да ок е. интелегентен играч е, само не би рекол дека го има пасот на чаби, за жал. имаше убаво знаме на трибина, аквилани како римски војник.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Заебете дискусии за Бабел и слични ретарданти, цел натпревар го чекав моментот кога Аквилани влезе во игра.
Исто како и за Џонсон што јадеа гомна критичариве наоколу, Аквилани уште повеќе ќе придонесе.

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
бабел??...
па добро бе, две леви да имаше, и на едната да куцаше, пак некако ќе ја погодеше топката. т.е. се што требаше е топката да го погодеше бабел.

да биде продаден за £1 ја би бил најсреќен. само да не го гледам.

инаку синоќа поминав за на работа пред емирати, баш пред почетокот на утакмицата. сакав да напраам фотка ама многу се брзав. плус многу убаво се гледа од кај мене, стадионот е на 10 минути одење.

аквилани одигра солидно за 12-13 минути, некогаш во толку мал временски период можно е и топка да не дојде до тебе, така да ок е. интелегентен играч е, само не би рекол дека го има пасот на чаби, за жал. имаше убаво знаме на трибина, аквилани како римски војник.
]
Не знам дали го виде првиот контакт на Аквилани, ако го виде мислам дека ке се предомислиш.
Сепак да не го урочиме уше сеа, да чекаме времето да покаже!
Мислам дека ке може да игра за со Лион!:vozbud:

Заебете дискусии за Бабел и слични ретарданти, цел натпревар го чекав моментот кога Аквилани влезе во игра.
Исто како и за Џонсон што јадеа гомна критичариве наоколу, Аквилани уште повеќе ќе придонесе.

Трај му отерав се живо и диво на тој судијата! Да му јаде ку*о да му јаде!

Ама тоа е ,ако го судеше тој за нас, тогаш тој гол ке беше за 3-2 секако!:toe:

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
i toa ne so edna .. so dve race ja odbrani .
Inace mozna zamena zimoska Babel vo Ajax i plus 7 milioni funti za niv , a kaj nas Suarez. Isto taka benitez spomnal deka letovo pak ke proba Mata da go dovede

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Очекувам победа против Фулам викендов, само се плашам Рафа многу играчи да не чува за со Лион и сакам Аквилани да игра, уживав вчера додека го глеав тие 15-тина минути, ме воодушеви.
А за со Лион не се плашам многу пошо скоро без одбрана ќе играат, а ние го иаме расположениот Торесчо.:vozbud::vozbud: :)

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Очекувам победа против Фулам викендов, само се плашам Рафа многу играчи да не чува за со Лион и сакам Аквилани да игра, уживав вчера додека го глеав тие 15-тина минути, ме воодушеви.
А за со Лион не се плашам многу пошо скоро без одбрана ќе играат, а ние го иаме расположениот Торесчо.:vozbud::vozbud: :)
Мислам дека уште Недела и после од натпреварот со Лион Аквилани ќе си се стандардизира покрај Маскерано во средината.Тоа не значи само дека Лукас се сели на клупа него и Џерард ќе добива повеќе слобода а не да се враќа да ја собира топката која нема кој да ја префрли.Мислам дека најлошиот дел од сезоната занас помина.Нека ја мислат другите сега...

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
i toa ne so edna .. so dve race ja odbrani .
Inace mozna zamena zimoska Babel vo Ajax i plus 7 milioni funti za niv , a kaj nas Suarez. Isto taka benitez spomnal deka letovo pak ke proba Mata da go dovede

Од твоја тастатура у Божји уши!
Белким шпекулациите за Мата говорат, дека конечно Бабел ке си оди, па и доколку би го добиле Суарез би било одлично во споредба да го задржиме Бабел!
Инаку Мата е одличен по левата страна, така да Јас навивам за овој трансфер!

Мислам дека уште Недела и после од натпреварот со Лион Аквилани ќе си се стандардизира покрај Маскерано во средината.Тоа не значи само дека Лукас се сели на клупа него и Џерард ќе добива повеќе слобода а не да се враќа да ја собира топката која нема кој да ја префрли.Мислам дека најлошиот дел од сезоната занас помина.Нека ја мислат другите сега...

Мислам дека сеуште е рано да се зборува за крај на проблемите, со оглед на тоа како досега се одвиваа настаните!:toe:
Инаку повеке се радувам дека нема да го глеам Лукас на теренот одколку шо ке го глеам Аквилани, иако на Аквилани уште сеа свршувам:drk::tv:

Еве и некој најнови трансфер шпекулации, за малку да го одмориме мозокот!!!

Rumour Mill: Reds linked with Brazil midfielder
Article added: October 16th, 2009 10 Comments
Home » News » Transfer Speculation » Rumour Mill: Reds linked with Brazil midfielder

Liverpool have been linked with a January transfer window move for Vasco da Gama midfielder Nílton Ferreira Júnior.

The 22-year-old’s contract with the Brazilian 2nd Division side expires at the end of 2009 and reports suggest Rafa Benitez is keen on signing the former Brazil Under-20 player.

Nilton is a defensive midfielder but plays a more attacking game than fellow Brazilian Lucas Leiva – meaning he actually passes forward, honest – recently scoring a spectacular bicycle kick when Vasco lost 4-1 to Vila Nova.

He previously played for Corinthians in the top flight of Brazilian football, scoring twice in nine appearances.

Meanwhile, with the Reds linked with a move to bring Emile Heskey back to Anfield earlier in the week, the England international striker has played down the media hype.

He said, “After a game, you are faced with about 10 million questions,. Most of my replies were one-word answers, then I read headlines saying I’m going to quit Villa and things like that. It confused me a little.”

Liverpool have also recently been linked with Argentinian Benfica midfielder Angel Di Maria, Valencia striker David Villa and Stoke City defender Ryan Shawcross.
Еве го и Нилтон!!!

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.345
Поени од реакции
75
Збогум на сите навивачи на Ливерпул,сите ке ми недостасувате.Да не ве буни,си одам од форумов!!ЛИВЕРПУЛ ЛИВЕРПУЛ!!!

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Збогум на сите навивачи на Ливерпул,сите ке ми недостасувате.Да не ве буни,си одам од форумов!!ЛИВЕРПУЛ ЛИВЕРПУЛ!!!

Зашо бе дете шо бидна!!!!

Уан даун то мени то гоу!:smir:

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10

Поздрав, се надевам ќе се вратиш пак на пример у Мај да ја прославиме титулата заедно. :)

Иначе ја стварно сум изненаден, денес Сител пак ќе не дава, некако многу ќе им се фати 2 недели по ред Ливерпул.
Коа ќе го има официјалниот тим пишете, мн ме интересира како ќе излезе Бенитез.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom