Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
А зошто Маскерано не е ни на клупа?? Цела недела полагав, ни се ставав овде, ни читав спортски вести.

Иначе добро е за новиов спонзор, бар поише пари ќе има за трошење Бенитез.Единствена лоша работа е што нема да пишува веќе Carlsberg, го личеше дресот така, не знам ја ептен си бев навикнат на тоа.

А денес според мене лесна победа 2 или 3-0.:toe:

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Изгледа ќе го одмара после натпреварите шо ги играше Маскерано за Аргентина..

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Е вака да видам прво полувреме 2 0 заборајв како изгледа да водиш 2 0 и конечно ме послуша да ги игра и Бенајун и Риера и Кајт.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Бенајун ми се чини најдобар поединец овие 45 минути, ми се бендисва колку-толку играта, подобрена е бааги од натпреварите со Тотенхем и Астон Вила..

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Добро е фативме малце ритам, сега единствено Тотенхем можи да ни замини со 6 бода а другиве тука се негде со 3 4. Шо би рекол Игорче долга е нивата за орање само Аквилани да се врати побрзо. Од мајка му пичката цела да му ја ебам колку даде продолжение тој судијата со Челзи да цркни до вечер мамицата негова скапана во 105 минута гол дадоја ебаму смрдените среќи, инфаркт ќе доживеам да му ебам се живо и на тој судијата и на тој Челзи 15 мин ја чекам да заврши и знаев дека ќе дат гол .

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Хет трик на бенајун и 4:0 за Ливерпул.Честитки...Нека продолжат така

L

LFC 4 LIFE

Гостин
Е ова е игра на ниво... Benny и Steve G беа насекаде по теренот. Tребаше барем уште еден гол :P хахаха... Ај нека ни се множа уште вакви 4-0 победи веќе две иаме :)...

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Ајде дечки, честито нека ни е, да се множат.
Брее ова еврејчево се разигра, само вака да продолжи.:aplauz::aplauz:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Добро е фативме малце ритам, сега единствено Тотенхем можи да ни замини со 6 бода а другиве тука се негде со 3 4. Шо би рекол Игорче долга е нивата за орање само Аквилани да се врати побрзо. Од мајка му пичката цела да му ја ебам колку даде продолжение тој судијата со Челзи да цркни до вечер мамицата негова скапана во 105 минута гол дадоја ебаму смрдените среќи, инфаркт ќе доживеам да му ебам се живо и на тој судијата и на тој Челзи 15 мин ја чекам да заврши и знаев дека ќе дат гол .
Има ли модератори на овој форум?

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Немој само Челзи да го ебеш молимте :smir:

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Ај сеа Стефан слободен си, прослави си победа у ваш фан клуб.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom