Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
С

сашенко

Гостин
Celzi gzari be se izvlekoa kako i prvo kolo haha ne mi se veruva deka uspeaa od ova da se izvlecat.Ama vazno liverpul tepase i se nadevam vaka ke prodolzi za drugite so sakat neka praat...:tv:

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Celzi gzari be se izvlekoa kako i prvo kolo haha ne mi se veruva deka uspeaa od ova da se izvlecat.Ama vazno liverpul tepase i se nadevam vaka ke prodolzi za drugite so sakat neka praat...:tv:
Баш така, нема потреба да се замараме со другите.

В

Вори

Гостин
Епа што се замарате Челси што напраил кога вие победивте?
Или некој страв ве фаќа од нас а?:nesvest:

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Добро е фативме малце ритам, сега единствено Тотенхем можи да ни замини со 6 бода а другиве тука се негде со 3 4. Шо би рекол Игорче долга е нивата за орање само Аквилани да се врати побрзо. Од мајка му пичката цела да му ја ебам колку даде продолжение тој судијата со Челзи да цркни до вечер мамицата негова скапана во 105 минута гол дадоја ебаму смрдените среќи, инфаркт ќе доживеам да му ебам се живо и на тој судијата и на тој Челзи 15 мин ја чекам да заврши и знаев дека ќе дат гол .
Ако не ја гледаше утакмицата ќе те замолам да не се буниш. Пола од првото полувреме помина лежејќи, во второ замени, па пак лежеше 88-90 еден од Стоук...

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Ако Челзи Тотенхем Манчестер Јунајтед и Манчестер Сити победуваат до крај на сезона автоматски Ливерпул е 5 ти па макар и сите да ги победи така ?
Ај сега не се замарај да те видам.

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Ако Челзи Тотенхем Манчестер Јунајтед и Манчестер Сити победуваат до крај на сезона автоматски Ливерпул е 5 ти па макар и сите да ги победи така ?
Ај сега не се замарај да те видам.
Те сфаќам ,ама ако не знаеш како било, прашај некој а не да пцуеш. Да не било реално 8 и 5 минути продолжение, ок е, ама најмалк 30 минути од утакмицата поминаа во прекини...

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
ама јас едно 200 пати стегнав на рефреш на црната лајвскор и сите завршија само Челзи едно 15 мин каснеше, а ми идеше некоја нојма дека ќе дат гол. И после толку долго рефреширање наеднаш опа 1 2 и ФТ. И ај сега не се нервирај и не пцујај:smir:

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
ама јас едно 200 пати стегнав на рефреш на црната лајвскор и сите завршија само Челзи едно 15 мин каснеше, а ми идеше некоја нојма дека ќе дат гол. И после толку долго рефреширање наеднаш опа 1 2 и ФТ. И ај сега не се нервирај и не пцујај:smir:
Livescore мора да рачунаат според тоа кога почнала утакмицата. Кога на livescore пишуваше 90-та минута, на натпреварот беше 79-80. Е тоа е целата финта.

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
аха епа не знаев тоа, во ред тогаш регуларно сте победиле:kesa:

С

сашенко

Гостин
Abe pobeda e pobeda.Vo pravose lugeto fudbal se igra dodeka ne svirne sudijata.Ama msl deka ova ne e mesto za diskusija za natprevarite na celzi na forumot na liverpul.

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Ај честито нека ни е победа и да ни се множат и одиме на победа против Дебрецин.

bongo

ЛИВЕРПУЛ
Член од
14 октомври 2008
Мислења
87
Поени од реакции
8
Ова личеше на Ливерпул што се имаме навикнато да го гледаме порано,само вака да продолжи и да ни се множат победите, па да се надеваме на киксови на другите фаворити па на крај и да бидеме први.

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.345
Поени од реакции
75
Овоа не го очекував од Бенајун,се покажа како сјаен играч,само така нека продолжи

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom