С
сашенко
Гостин
Celzi gzari be se izvlekoa kako i prvo kolo haha ne mi se veruva deka uspeaa od ova da se izvlecat.Ama vazno liverpul tepase i se nadevam vaka ke prodolzi za drugite so sakat neka praat...:tv:
Баш така, нема потреба да се замараме со другите.Celzi gzari be se izvlekoa kako i prvo kolo haha ne mi se veruva deka uspeaa od ova da se izvlecat.Ama vazno liverpul tepase i se nadevam vaka ke prodolzi za drugite so sakat neka praat...:tv:
Ако не ја гледаше утакмицата ќе те замолам да не се буниш. Пола од првото полувреме помина лежејќи, во второ замени, па пак лежеше 88-90 еден од Стоук...Добро е фативме малце ритам, сега единствено Тотенхем можи да ни замини со 6 бода а другиве тука се негде со 3 4. Шо би рекол Игорче долга е нивата за орање само Аквилани да се врати побрзо. Од мајка му пичката цела да му ја ебам колку даде продолжение тој судијата со Челзи да цркни до вечер мамицата негова скапана во 105 минута гол дадоја ебаму смрдените среќи, инфаркт ќе доживеам да му ебам се живо и на тој судијата и на тој Челзи 15 мин ја чекам да заврши и знаев дека ќе дат гол .
Епа што се замарате Челси што напраил кога вие победивте?
Или некој страв ве фаќа од нас а?:nesvest:
Те сфаќам ,ама ако не знаеш како било, прашај некој а не да пцуеш. Да не било реално 8 и 5 минути продолжение, ок е, ама најмалк 30 минути од утакмицата поминаа во прекини...Ако Челзи Тотенхем Манчестер Јунајтед и Манчестер Сити победуваат до крај на сезона автоматски Ливерпул е 5 ти па макар и сите да ги победи така ?
Ај сега не се замарај да те видам.
Livescore мора да рачунаат според тоа кога почнала утакмицата. Кога на livescore пишуваше 90-та минута, на натпреварот беше 79-80. Е тоа е целата финта.ама јас едно 200 пати стегнав на рефреш на црната лајвскор и сите завршија само Челзи едно 15 мин каснеше, а ми идеше некоја нојма дека ќе дат гол. И после толку долго рефреширање наеднаш опа 1 2 и ФТ. И ај сега не се нервирај и не пцујај:smir: