Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 март 2010
Мислења
16.945
Поени од реакции
16.269
Mа на мајка му у пичка и на Гуарин, и на Переира и на овие у одбрана што дремат, ја томкаат топката без врска.
Овој Гуарин се врти како некоја балерина коа ќе ја земе топката, ЕДЕН пас на место немаше.
Пичку матер, преебав 2 гигабајти можејќи да симнам некоја серија асална, не овие „ни оди ни стој“ ..:tapp:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Strama e kriv. Site znaeme toa. Za Benitez i drugite prvi bevte za kritiki, sea shto e? Vi se dopagja kako go imitira murinjo i molchite... abe daj... vidi ja formacijata ti od start se znae deka kreten e trenerot. Od primavera Roma, vo primavera Inter, pa vo INTER. ALOOO?????? Ej?????? :D :D

Mister Morati mamicata u pichka!

Член од
12 јануари 2008
Мислења
468
Поени од реакции
68
Se cuvate za Seria A? ipak Rubin gi tepase Barsa taka da ne e sramota ova.Se raboti za dostoen protivnik.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Sea luzerite od fan klubot ke pishat "ovaj e toj inter za koj navivam jas, lud inter, pazaa inter, zatoa navivachite na inter zhiveat 2 godini pomalku od drugi navivachi"

Ako nekoj me pretrkal so toa i go pishal, baram da mi se brishe jzuerot odma...

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
И после зошто игра Занети секоја утакмица... па кој да игра?
Переира, Нагатомо, Џонатан?
Переира послаб од Нагатомо е, ова џуџево барем трча прави нешто чат-пат пробив ќе видиме, се бори а ова црнчево е ужас невиден !

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Нагатомо денес изигра сосема пристојна утакмица, највише трчаше се залагаше а на крај и погоди за реми. Тоа е тоа

R

Rigel Kent

Гостин
Nagatomoooo:vozbud: Sekogas go dava svojot maksimum(y)
--- надополнето: 20 септември 2012 во 22:58 ---
И после зошто игра Занети секоја утакмица... па кој да игра?
Переира, Нагатомо, Џонатан?
Переира послаб од Нагатомо е, ова џуџево барем трча прави нешто чат-пат пробив ќе видиме, се бори а ова црнчево е ужас невиден !
Zaneti igra za da si seta na sekoja pozicija i da ostava dupka vo odbrana, takva neodgovornost cudo nekoe , vreme mu e za klupa !

Kajgana Shop

На врв Bottom