Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
R

Rigel Kent

Гостин
Zanetti e playmaker:rolleyes:
--- надополнето: 20 септември 2012 во 21:24 ---
Odbrani Handanovic i ne znae da ja sobere topkata :pos:
--- надополнето: 20 септември 2012 во 21:47 ---
Livajaaa:vozbud:, malce zbunet bese na pocetokot , no sega se gleda deka ima oset za gol i odlicen vo udari so glava.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.584
Поени од реакции
6.739
Многу побрза игра него ли против торино но со дупло повеке грешки во средина,,, јебига ке треба уште време да се уиграат добро.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.992
Поени од реакции
16.432
До кога ќе се уигруваат, додека не му ја удрат клоцата на Страма, па после со некој друг тренер ќе се уигруваат, и се така во круг.
Па овој Џонатан не знае кај тера, Нагатомо се губе во секој дуел, башка нај истурен играч на Интер е..o_O
Можеа да примат уште најмалце 2 гола..

VratislavGresko

self-declared Macedonian
Член од
17 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
48
Касано е цар, каков пас за Камбиасо низ шума од фудбалери, и намести уште една шанса за Ливаја. Дечкото си даде гол, не покажа некоја техника,можеби од трема, ама изгледа има осет за простор и поставување. Уште Ранокиа може да се издели, останатите просек. Џонатан најдобар играч на Рубин засега.

Член од
5 август 2007
Мислења
3.589
Поени од реакции
2.617
Овај Џонатан бетер од Грешко е:facepalm: Занети десно, Гуарин средина(на местото од Џонатан), и Камби со Снајдер замена, ако сакаме да гледаме фудбал второто поливреме.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
384
Поени од реакции
1.299
Џонатан е елементарна непогода. Не смее да игра прв тим, а богами ни како замена не смее да добива шанса пред Мбаје. Веќе ако се форсира некој во вакви натпревари нека биди то младинец, а не ваков просек. Нов Маикон my ass.
Касано е генијален, ѕверски пас до Камбиасо, исто имаше и една добра топка до Ливаја, уште не ми се верва дека го добивме заедно со 7 милиони за Пацини.
Ранокија исто солиден, ама кој провев го имаме во одбраната по страните...страшно...
Многу ми е мило за голот на Ливаја, супер за накревање самодоверба.

Kajgana Shop

На врв Bottom