Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Ние планираме да го враќаме Бало во Интер шо го фрли дресот, па за едно лижење на амблем на Суљо ќе се прајме, башка денес изигра како прав Интераш, ја извади топката од гол линијата :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Па како не му е срам на Мунтари онака да се понаша а сеуште има договор со Интер??..како не му е срам што е толку неблагодарен и онде го лижи педерскиот дрес на селаните кога излезе од теренот??..демек провоцираше со тоа??..нека го скрни целиот сега и тој остана со к*рот враце ебаму ѓуптинот

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Едно прашање доколку јувентус туре 3 дзвезди над логото им на дресот ќе имат ли санксии од федерацијата на Италија или не ?

R

Rigel Kent

Гостин
]

ZAkon mi e Cezar , kako go ismea na Nosloto:vozbud::vozbud:
--- надополнето: 7 мај 2012 во 00:45 ---
Едно прашање доколку јувентус туре 3 дзвезди над логото им на дресот ќе имат ли санксии од федерацијата на Италија или не ?
Tie tri zvezdi za po doma dresovite.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Треба,а и ќе има санкции сигурно.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941

Eве им ги трите ѕвезди за наредната сезона.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Порничов не ме возбуди толку,колку што ме возбуди голот на Маикон! :drk:
Алал да му е играчиште!
Ама ги клецнавте,ги слушам цел ден денеска миланезиве ќе тепаме ова она,интер нема за шо да играат,ама си велам(в ум) ако ви го плеснат... :pos:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Шала на страна, Интер или Барса играше денес?

Kajgana Shop

На врв Bottom