Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Само подалеку од нас да е.
И Ван Бомел го искрши Рики, уште од прво полувреме требаше овие двајца да имаат жолт. Не знам дали приметивте, кога излезе Рики, Ван Бомел дури тогаш доби жолт за некој старт и цел стадион му даваше фејк овации на Рицоли...
Го лижеше и знакот на Интер кога освои ЛШ, гомно неблагодарно. Тоа ме напна мене,, ама сулеј е бе,, кат тат ке го бркаат и од милан :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Го лижеше и знакот на Интер кога освои ЛШ, гомно неблагодарно. Тоа ме напна мене,, ама сулеј е бе,, кат тат ке го бркаат и од милан :)
Незначителен е :)

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Момци ... иако не ве сакам ...(мислам на клубот не на навивачите тука) сепак фала ... за помошта која мислам дека нема да беше потребна,но пак фала ... :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Незначителен е :)
Небитен е...не бе јас да бев,симнување од стадион со сатар у раце и бркање низ Меаца,стока неблагодарна.
На лето под итно да се продаде или раскин на договорот на штета на Интер ако треба.

Jap Mak Sun

Регент
Член од
19 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
45
Не му замерувајте на Мунтари, во неговата глава има само еден тенок конец кој му ги држи ушите да не му паднат! Не случајно Мурињо го посочи како едини играч со кого незнаел како да се разбере!:tapp:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Цезар лут на Рицоли!

ставете на ФБ.
--- надополнето: 7 мај 2012 во 00:00 ---
Небитен е...не бе јас да бев,симнување од стадион со сатар у раце и бркање низ Меаца,стока неблагодарна.
На лето под итно да се продаде или раскин на договорот на штета на Интер ако треба.
Не му истекува договорот во јуни?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.759
A што биднало со Цезар и Ибра, со пеналот нешто ? Ја не го глеав прво, т.е. глеав до 40та минута, од 20та некаде, голот од реприза го видов па дома дојдов на 1-2 и гледав остаток од меч па незнам што точно се дешавало.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
A што биднало со Цезар и Ибра, со пеналот нешто ? Ја не го глеав прво, т.е. глеав до 40та минута, од 20та некаде, голот од реприза го видов па дома дојдов на 1-2 и гледав остаток од меч па незнам што точно се дешавало.
Отвори сајт и ќе видиш на сликата :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Му истекува во јуни на Мунтарчо договорот

Kajgana Shop

На врв Bottom