Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.678
- Поени од реакции
- 59.806
ХандановичИсла - Лусио - Хуан Х. - КоларовМ'Вила - ПолиГуарин - Лукас - КутињоЏеко
Eве момци, од темиве за баскет, чисто да ви укажам дека го најдовме кобникот и малерот во последниве 2 години.За вечер очекувам лагани победи на Мајами, Оклахома и Лејкерс, и не капирам зошто на Лејкерс им дале 1.40 дома со Хјустон, ма немој да ме јебеш бре кој е тој Хјустон има да ги попарат 20 разлика. Ја би се убил да изгубам од Бадинџер.
Па не дека тешко би го продале Силва. Не се некако задоволни од него. Не знам дали ги пратиш нив ама Силва последно има дадено гол пред 3 месеца а асистирано дури во декември. Два месеца по ред го вадат во 60 минута затоа што не може да издржи типот, повеќе не ни учествува во акциите, ќе ја подаде топката и седи во место. Очигледно е дека англиската лига не му одговара и го цеди премногу, што еве не е случај со Мата. Ако остане жабарот на клупа и летово, не ме чуди да го продаде а ако Агуеро си иде тоа ќе биде само Реал Мадрид.Зборев за оние што ќе се достапни, Агуеро и Силва тешко дека би ги продавале, они ќе им претставуваат главните играчи на костурот на тимот, онаа основа околу која ќе го градат шампионскиот тим само не верувам со Манчини освен ако по некоја случајност не освојат титула годинава.
Снајдер се продава, се зима Лукас, Џеко за 15 милина може да се земе затоа што више во Сити не ни игра, Исла со парите од Мајкон, со парите од Цезар да се земе Ханданович и за Коларов и М'Вила 30 милиона и тоа е тоаДа се донесат овие ти требаат минимум 100 милиони ... Само Џеко 1/3 од 100 милиони ...
vi dolzat mislam deka 7-8 milioni negde od doplatata...inace da ima i otkupna klauzula samo za inter po poniska cena.... edino samo Baloteli ako saka da se vrati nazad toa...Добро не ни дужеа Сити некоја рата за Балотели ? Или имаше некоја откупна клаузула само за НАС ?
Историјата не не научила ништо!Bas bi sakal da se vrati Balotelli , ne go sakam Dzeko![]()