Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.678
Поени од реакции
59.807
Сега ќе сменам за најава, само прави ги JPG многу се големи вака.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Ханданович
Исла - Лусио - Хуан Х. - Коларов
М'Вила - Поли
Гуарин - Лукас - Кутињо
Џеко

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Ме послушавте,мило ми е,сега ретардираниот ББиланез коси нека корне и нека учи фотошоп :)

А и Спасов,кој к** ќе ти е Џеко у тим не знам јас ?
Пацини да се шитне додека држи некаква цена,исто и Мајкон и Милито,па со парите да се земе класа напаѓач напред (Лавеци)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Ханданович
Исла - Лусио - Хуан Х. - Коларов
М'Вила - Поли
Гуарин - Лукас - Кутињо
Џеко

Да се донесат овие ти требаат минимум 100 милиони ... Само Џеко 1/3 од 100 милиони ...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.008
За вечер очекувам лагани победи на Мајами, Оклахома и Лејкерс, и не капирам зошто на Лејкерс им дале 1.40 дома со Хјустон, ма немој да ме јебеш бре кој е тој Хјустон има да ги попарат 20 разлика. Ја би се убил да изгубам од Бадинџер.
Eве момци, од темиве за баскет, чисто да ви укажам дека го најдовме кобникот и малерот во последниве 2 години.
Сите три тима кои требаа да имаат лагани победи изгубија и тоа убедливо може да се каже, освен Лејкерс каде беше тесно до самиот крај но у секој случај и они инфериорно делуваа.

А и видете кога е зачленет ...

Тоа е тоа, со оглед дека не е озбилен со онаа последна реченица, следен чекор сите знаеме кој е, ја ќе работам на логистика, движење на метата низ Скопје, омилено место за излагање, продавница од која често пазари и останати ситни детали, се тоа ќе му биде приложено на Марсо кој ќе го изготви деталниот план, Јонзе ќе ја заврши прљавата работа а Деко ќе го наместиме дека он го направил тоа и ете ти со еден камен 2 птици паѓаат.
Сценарио и режија Ио.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Зборев за оние што ќе се достапни, Агуеро и Силва тешко дека би ги продавале, они ќе им претставуваат главните играчи на костурот на тимот, онаа основа околу која ќе го градат шампионскиот тим само не верувам со Манчини освен ако по некоја случајност не освојат титула годинава.
Па не дека тешко би го продале Силва. Не се некако задоволни од него. Не знам дали ги пратиш нив ама Силва последно има дадено гол пред 3 месеца а асистирано дури во декември. Два месеца по ред го вадат во 60 минута затоа што не може да издржи типот, повеќе не ни учествува во акциите, ќе ја подаде топката и седи во место. Очигледно е дека англиската лига не му одговара и го цеди премногу, што еве не е случај со Мата. Ако остане жабарот на клупа и летово, не ме чуди да го продаде а ако Агуеро си иде тоа ќе биде само Реал Мадрид.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Да се донесат овие ти требаат минимум 100 милиони ... Само Џеко 1/3 од 100 милиони ...
Снајдер се продава, се зима Лукас, Џеко за 15 милина може да се земе затоа што више во Сити не ни игра, Исла со парите од Мајкон, со парите од Цезар да се земе Ханданович и за Коларов и М'Вила 30 милиона и тоа е тоа :D

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Добро не ни дужеа Сити некоја рата за Балотели ? Или имаше некоја откупна клаузула само за НАС ?​

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Добро не ни дужеа Сити некоја рата за Балотели ? Или имаше некоја откупна клаузула само за НАС ?​
vi dolzat mislam deka 7-8 milioni negde od doplatata...inace da ima i otkupna klauzula samo za inter po poniska cena.... edino samo Baloteli ako saka da se vrati nazad toa... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom