Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.460
Поени од реакции
7.776
Што е најтрагично ако се паднат со Милан или Јувентус во ЛШ и таму ќе го изеде стаорецот...

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.970
Поени од реакции
23.871
Второ полувреме голема нула. Ништо никој. Мизерија. Имаат шанса да се дочепаат до прво место и да почнат да создаваат бодовна предност за порелаксиран крај, они губат од веројатно еден од најслабите состави на Јуве последно време.
Би рекол и заслужена победа за Јуве затоа што во второ полувреме тргнаа по истата за разлика од нас.
Инзаги комплетна утка со измените. На негова душа иде поразов.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.682
Поени од реакции
7.334
За две кола ќе ни ја запечати Наполи, како играме во дербите.
Две утакмици те решава оној португалскиот миџет.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.383
Поени од реакции
11.851
Претпоставувам само Инзаги ќе ви биде крив а ни збор за Лаутаро.
Како беше она ''Сигурен сум дека ќе достави кога најмногу треба'' :pos: :pos: :pos:
Титула ќе не кошта неписмениов. ТИТУЛА.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.282
Поени од реакции
46.724
Kakvi sme na derbi sredbite godinava, dobro e sto sme samo -3 od Napoli, a i sreka imavme sto u rim na dvete gostuvanja u sam finis im izbegaa pobedite na napoli. So juve i milan sezonava od mozni 12, 2 boda samo, i ne mi e jasno denes koj imase tekma u LS u sred nedela, nie ili juve, u vtoro bevme katastrofalno padnati, osven sansata na Damfris nisto drugo ne napravivme.

Nemame izgradeno karakter na sampioni godinava definitivno, derbi sredbive se klasicen primer za toa a i faktot sto denes so pobeda ke otidevme na prvo, a nie imavme vakvo mizerno izdanie vo vtoroto poluvreme, protiv umorena ekipa koja imase problemi i so povredi, narocito vo odbranata. Lani bevme odlicni vo derbi natprevarite i rutinski osvoivme, sezonava e totalno obratno, i zatoa megjudrugoto se macime, site slabosti ni izlagaat na povrsina vo jakive tekmi u Italija godinava.

Sve e u nasi race, seuste, po nekoe cudo, ama golema doza na skepticizam mi frlaat vakvite losi izdanija vo period od godinata koga treba da go igras najdobriot fudbal, narocito sto posle dolgo vreme posle nedela dena neigranje imavme utakmica.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.282
Поени од реакции
46.724
Претпоставувам само Инзаги ќе ви биде крив а ни збор за Лаутаро.
Како беше она ''Сигурен сум дека ќе достави кога најмногу треба'' :pos: :pos: :pos:
Титула ќе не кошта неписмениов. ТИТУЛА.
ako odime po sansite, Damfris znaci ne kostal titula, iako ni toa ne e tocno.
Sansa u prvo jaka, stativata koga ja pogodi gore sam bese Lautaro, i sega vo vtoro da dadese gol, ke gledaa dali e faul so VAR.

Ama dobro ke ti veruvame deka titula ke ne kostal nepismeniot Lautaro. Ubavo rekov ja, se ceka loso izdanie za da go komentiras Lautaro, koga e dobar se objasnuvas na drugi temi na forumov.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.539
Поени од реакции
7.062
Ај да си честитам ко така...

:pijani:
Честито заслужено тепавте, прво беше наше второ ваше, вие капитализиравте со гол, кај нас лаутаро ја има играно 0-2 гола јбг :icon_lol:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.582
Поени од реакции
6.726
Инзаги не кошта титуола не дамфрис , дека со превише респект влага во дерби утакмициве сезонава. Скоро на секоја позиција има подобри играчи од јуве,милан , наполи за да се молиме на нерешено у последни 10 мин.

И да освојат нема да биде заслужено , фали тој мајндсет што го имаа со Конте и лани , да не се откажуваат и при водство и кога губат.

Честито за јуве , колку и да ги мрзам од дно на душа изиграа за победа вечерва .

Член од
16 април 2014
Мислења
7.383
Поени од реакции
11.851
ako odime po sansite, Damfris znaci ne kostal titula, iako ni toa ne e tocno.
Sansa u prvo jaka, stativata koga ja pogodi gore sam bese Lautaro, i sega vo vtoro da dadese gol, ke gledaa dali e faul so VAR.

Ama dobro ke ti veruvame deka titula ke ne kostal nepismeniot Lautaro. Ubavo rekov ja, se ceka loso izdanie za da go komentiras Lautaro, koga e dobar se objasnuvas na drugi temi na forumov.
Секое второ му е лошо издание. И не туку ми ги споредувај Дамфрис и Лаутаро. Едниот е капитен, шпиц и 100 милионски.
Како да изреагираше Дамфрис при таа со фаулот на Турам? Окс ја шутна, не е голгетер.
Ајде да гледаме вака, таа што ја запре Лаутаро на гради, и ја шутна како 5то класен играч, не можеше да биде гол тоа?
Таа што ја прати 5 метри над гол не е чиста шанса? Што треба пријателов да направи за да не му се лижат мадлаците и да се признае дека Е ТРУП СЕЗОНАВА? Повремени блесоци кога ќе има се пука темава со 1239013290 мислења и се величи како онај голон од Марадона да го постигнал.

Не го сфаќај буквално она за титулата, ама ферски би било да кажеме дека не кошташе 3 бода вечерва. Сосема друг тек ќе имаше натпреварот.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.223
Поени од реакции
10.279
Не е крив Лаутаро, по шутирањето пенали се гледа колку самодоверба има ко напаѓач и голгетер. По мене нема никад да биде лидер, нема мадиња за тоа јбг, карактер ко Тареми уплашениот.

Денес сите потфрлија колективно освен Зомер и Дамфриз би рекол, вториов промаши шанса ама и спаси чист гол. Полека треба да се помириме со реалноста дека сезонава нема да видиме титула, а не ја ни заслужуваме.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.282
Поени од реакции
46.724
Секое второ му е лошо издание. И не туку ми ги споредувај Дамфрис и Лаутаро. Едниот е капитен, шпиц и 100 милионски.
Како да изреагираше Дамфрис при таа со фаулот на Турам? Окс ја шутна, не е голгетер.
Ајде да гледаме вака, таа што ја запре Лаутаро на гради, и ја шутна како 5то класен играч, не можеше да биде гол тоа?
Таа што ја прати 5 метри над гол не е чиста шанса? Што треба пријателов да направи за да не му се лижат мадлаците и да се признае дека Е ТРУП СЕЗОНАВА? Повремени блесоци кога ќе има се пука темава со 1239013290 мислења и се величи како онај голон од Марадона да го постигнал.

Не го сфаќај буквално она за титулата, ама ферски би било да кажеме дека не кошташе 3 бода вечерва. Сосема друг тек ќе имаше натпреварот.
kako toa ferski e da kazeme deka ne kostal titula, koga ti gi nabrojav najakite sansi denes koi gi imase Damfris, me boli kur dali e golman, bek ili bilo sto, ne znaci deka ne moze bolje da reagira vo odredeni situacii, ili da napravi eden prost pas levo od nego i da se matira odbranata na protivnikot. Lautaro padna za golot na juve ili Hakan pak ja usra? Ferski bilo ...
Ne e ferski, nego setiran si izgleda vaka dezuren vinovnik za sve Lautaro samo da ti e.

poveke treba prst na glava da si stavat zasto kako ekipa vo vtoro izigraa onaka ocajno i izlegoa so mnogu pogresen pristap vo vtorite 45 minuti posle pauzata. juve igraa mec vo LS nie imavme odmor, deluvase ko obratno da e, i golemata slika e deka sezonava Inter e generalno los na derbi sredbite, vo rok od 2 nedeli igravme so milan, fiorentina i juve na gosti, i osvoivme bod, taka da ima nekoj pattern kaj ovie utakmici cela sezona i sigurno pricinata ne e zasto lautaro e los, i tolku.

Dodadi na ova deka i superkupot go izgubivme isto od Milan. Taka da, ko sto rekov i pogore, vo vakva situacija, i ovie -3 ne treba da ni izgledaat tolku loso zasto mnogu potfrlivme u derbi sredbite godinava, 8 boda samo u 2025 izgubivme i toa sve u zadnji 2 nedeli, konte u koleno ke si puka vecerva sto ne ni bega edno 6-7 boda momentalno.

Последно уредено:
Член од
16 април 2014
Мислења
7.383
Поени од реакции
11.851
Па при секој примен гол мора да има некој кривец, иначе не би имало гол така? Ама некако кога ќе згреши некој од одбраната се распнува (или ете Чаланоглу во случајов), а ако овај промашува напред јак кур, Дамфрис мамфрис одма се менува темава.

Неколку поста напиша после утакмицава и во ниту еден нема ни малку критика за Лаутаро. Реално е тоа?
Скрос друг муабет е што играме променливо сезонава, и не го одрекувам тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom