Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се надевам пак ќе бидеш тука во 22.45 да честиташ победа![]()
ako odime po sansite, Damfris znaci ne kostal titula, iako ni toa ne e tocno.Претпоставувам само Инзаги ќе ви биде крив а ни збор за Лаутаро.
Како беше она ''Сигурен сум дека ќе достави кога најмногу треба''![]()
![]()
Титула ќе не кошта неписмениов. ТИТУЛА.
Честито заслужено тепавте, прво беше наше второ ваше, вие капитализиравте со гол, кај нас лаутаро ја има играно 0-2 гола јбгАј да си честитам ко така...
![]()
Секое второ му е лошо издание. И не туку ми ги споредувај Дамфрис и Лаутаро. Едниот е капитен, шпиц и 100 милионски.ako odime po sansite, Damfris znaci ne kostal titula, iako ni toa ne e tocno.
Sansa u prvo jaka, stativata koga ja pogodi gore sam bese Lautaro, i sega vo vtoro da dadese gol, ke gledaa dali e faul so VAR.
Ama dobro ke ti veruvame deka titula ke ne kostal nepismeniot Lautaro. Ubavo rekov ja, se ceka loso izdanie za da go komentiras Lautaro, koga e dobar se objasnuvas na drugi temi na forumov.
kako toa ferski e da kazeme deka ne kostal titula, koga ti gi nabrojav najakite sansi denes koi gi imase Damfris, me boli kur dali e golman, bek ili bilo sto, ne znaci deka ne moze bolje da reagira vo odredeni situacii, ili da napravi eden prost pas levo od nego i da se matira odbranata na protivnikot. Lautaro padna za golot na juve ili Hakan pak ja usra? Ferski bilo ...Секое второ му е лошо издание. И не туку ми ги споредувај Дамфрис и Лаутаро. Едниот е капитен, шпиц и 100 милионски.
Како да изреагираше Дамфрис при таа со фаулот на Турам? Окс ја шутна, не е голгетер.
Ајде да гледаме вака, таа што ја запре Лаутаро на гради, и ја шутна како 5то класен играч, не можеше да биде гол тоа?
Таа што ја прати 5 метри над гол не е чиста шанса? Што треба пријателов да направи за да не му се лижат мадлаците и да се признае дека Е ТРУП СЕЗОНАВА? Повремени блесоци кога ќе има се пука темава со 1239013290 мислења и се величи како онај голон од Марадона да го постигнал.
Не го сфаќај буквално она за титулата, ама ферски би било да кажеме дека не кошташе 3 бода вечерва. Сосема друг тек ќе имаше натпреварот.