Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.980
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

So 5 rezervi i Darmian lev bek, odnosno so nisto levo, pobeda bez primen gol i novi 3 boda, u Serija A primame kako stoka tuka uste sme na 0.

Mnogu grda utakmica, ama trive boda melem, Bisek partija zivota, i toa na pozicija koja ne mu e prirodna i najvise ocekues da dozivee kolaps, mozda i MOTM e on, bar spored mene, izglea najavite deka ke go skautira Nagelsman posebno go motivirale.

Arsenal koj gi ebe, ke ti ebam korna ekipata, pletat mreza za da iznudat korna taka mu doagase tekmava, od tamu bea najopasni, nie od druga strana mozevme mnogu podobro od ova, ama koga najmnogu trebase odbranata ne potfrli nitu ednas, ovaa i Siti ni bea defanzivno najdobri utakmici izigrani sezonava, ironicno so ogled deka ova mozda bea i dvata najteski protivnici.

Aj neka kvici sea i Konte vikendov i srekni zadovolni da vlezeme vo dvonedelnata golgota so umreni reprezentacii.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.851
Поени од реакции
23.201
Оваа беше нај италијанската утакмица на Инзаги откако е дојден во Интер.
Не ми текнува некогаш волку дефанзивно да игра поголем дел од натпреварот али секако беше полн погодок, особено што ги одмори играчите. Дармијан и Бисек во Недела ќе си одморат заслужено за денеска и со Наполи сме 100%.
Со победа над Наполи ќе се заборави на сите лоши партии сезонава и пред репрезентативната пауза ќе сме во пол позиција и во Серија А и во ЛШ.

После 4 натпревари во ЛШ, Интер и Аталанта се единствени без примен гол. Ние игравме со Сити и Арсенал, две од топ 5-6 екипи во свет. Не очекував ваков старт во ЛШ а игравме исклучиво со втор состав во ова натпреварување.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.296
Поени од реакции
11.596
Задоволен сум од утакмицава. Класика катанаџо. Само за разлика од сериа А, далеку поорганизирано делувавме. Бисек страшна утакмица (да го пофалиме малце, не само да го хејтаме).
Имав впечаток дека уште 45 мин да има, пак ќе победевме. Како да држевме се под контрола и покрај тоа што имаа неколку опасни напади.
Зошто неможеме со една Венеција или Џенова да издржиме?

Член од
7 август 2011
Мислења
4.932
Поени од реакции
14.951
После поразот од Милан влеговме во одлична резултатска низа. Скоро перфектен рекод, освен на единствената утакмица каде покажавме нешто и не успеавме да победиме. Воопшто не ме радува играта досега, ама па резултатите ги имаме. Со победа против Наполи ќе можеме да кажеме дека имаме резултатски перфектен старт на сезоната. Инзаги одлично изротира, особено во ЛШ, каде што со половичен состав веќе скоро сигурно е дека сме во топ 8. Верувам дека формата ќе оди во нагорна линија, поготово кај Лаутаро кој прилично касно почна со подготовките после ланската напорна сезона. Дај нека олабават сега на репрезентативна пауза, цел живот се враќаме со повреди од тие посрани репрезентации. Еднаш нека биде све океј.
На зима многу би ни завршило работа ако успеат да донесат уште една алтернатива на десен бек, џанго ми е тежок рикошет. Вчера се закопа во земја при обид да шутне волеј. Мајка му еба на теренот, а и сам на себе.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.296
Поени од реакции
11.596
Како би ни легнал еден прајм Дрогба на местото од Турам. Ќе газевме се пред себе.

Kajgana Shop

На врв Bottom