Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.981
Поени од реакции
45.295
Барела не научи и не научи гол да даде.
Pa jebiga malce pozadi bese pasot, ja primi so leva, napravi laznjak i ja namesti na leva koja mu e slaba noga, dobar pas dade, realno Turam bese vo poizgledna situacija tuka ama bese blokiran, od prva deluvase deka usra Barela ama posle povtorenata ne bash, dobro izigra, nemase sreka Turam.

Ama ako ja zememe vo predvid intervencijata na Somer, ili 0-0 ili 1-1 nebitno, ne zasluzivme da vodime, zasluzivme mozda da dademe 1 gol toa sigurno, ama i oni isto.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.862
Поени од реакции
23.263
Ццц каков офсајд извадија кај Турам сеа...

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.862
Поени од реакции
23.263
Катастрофално судење денеска. Најмалку 5 дискутабилни ситуации имаше и за двете екипи. Многу фаули, корнери и аути погрешни. Седум минути за што??? Судијкава нека си ја чуваат за четврта да кажува кој влегува а кој излегува, нема сеуште искуство за главен судија во Серија А.

Член од
12 март 2024
Мислења
177
Поени од реакции
296
Патетично, особено Турам реши денеска да земе одмор.

Капути треба да иде капут во Серија Ц можда прво да поднаучи, полошо судење сезонава немам видено.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.027
Поени од реакции
9.727
3 бода бабани, не се депримирајте. Не може вечито вака очајно да играат, а сепак се на бод од прво. Директниот со Наполи е must win, макар на сила ја угурале топката у гол.

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.657
Поени од реакции
722
Родова еднаквост
Истото го помислив...

Им ебам тоа што сегде се пикаат. Една у 10.000 "гледа" фудбал и ќе се напика судија да биде у Калчо.

Глејте ракомет и делете совети, кажете како треба да се игра пошо све разбиратем како сите нормални жени у земјава кога игра Мкд репрезентација...

Ко росонерка, онаа за јунајтед и една за атлетико лани што се појави на форумов...

Безвезно и очајно ми делуе жена да се објаснува со мажи за фудбал. Некако ми е ко Џубокс-момент... задња шанса (и очај) за да се закачи нешто.

А на нашиве гз мајчин што у 100та минута вака "сигурно" бранат.
Пациенти. Стапот само...

Ајт.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.981
Поени од реакции
45.295
Чудна утакмица маме му ебам, многу слабости пак ни излегоа на виделина ама мислам дека и во една ваква ситуација, заслужија да дадат барем 3 гола денес, али и да примат барем 1. Не знам што да кажам, мал throwback од Верона лани што беше наша пресвртница, па нека се поклопат така работите и среќата што на крај ја имавме со раката, пак така да ги сврти работите во наша корист. И тогаш бевме мизерни слично ко и денес, со слична екипа што гребе за опстанок, и на крај пенал промашија што нам ни донесе 3 бода, не дека беше ова слично сценарио ама на крајов со поништениот гол во 96та филингот беше ист на цел стадион.

Колку и да звучи чудно, баш ваква некоја победа ни требаше, со карамбол од емоции ко денес на крајов, е сеа судам по искуството од лани, сега ќе видиме што ке се деси, следни ни се Арсенал па потоа Наполи, шанса да се поремети и Наполи и Конте со втор последователен пораз во рок од 7 дена.

п.с. Oвој Станкович ако полага некој тест сезонава за втор голман кај нас, со вакви изданија и добро му иде, денес прилично сигурен, одличен т.е., најдобар играч им беше.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom