Pa ne mozes da se otkazes, toa denta koga Arnautovic potpisa tuka go napisavme, za da si ide treba nekoj da go saka, i pritoa da mu ja dade istata plata, toa nikad nemase da se desi opsto poznato bese, jedino scenario bese on da ni bide od golema korist vo sprotivno zip zap ti se desava, toa bese rizikot so toj transfer, eden od najnepotrebnite u zadnji nekolku godini. Kaj e los, lani i edno 3-4 pati se povredi identicno, preponite.Епа не успејаа да се откажат од крлежите Арнаутович и Кореа, затоа не донесоа поквалитетна замена во нападот. Традиционално не пазариме ништо у зима, така да нека ни е господ на помош. Како ми стои, тешко дека ќе одбраниме титула годинава, не ни се редат работиве некако. Лошо играме, повреди, лоша форма на стопери, за напад да не правам муабет. Едина надеж ми е Лаутаро да проработи и да се консолидираат назад, иначе ништо.
Крив е што постои, да му ебам душата скапана негова.Што е крив Арнаутович бе со неговите вкупно 3 минути на терен не зезај
pa ni tie 3 ne gi zasluzil, od sto e los, toa e problemot. Cel tovar e samo na dvajca igraci u napadot veke vtora godina po red, na edna povreda sme poseriozna na ovie 2ca, pred totalen kolaps. Ne znam kako si go dozvolivme ova ne mi e jasno, t.e. ubeden sum deka sezonava ocekuvaa od Taremi barem 10 gola, taka nesto, covekov seriozen sum koga ke kazam deka mislam deka nema uste vlezeno vo sansa za gol vo Serija A, ako nekoj pamti nekoja takva, slobodno neka me popravi.Што е крив Арнаутович бе со неговите вкупно 3 минути на терен не зезај
Да, по ивица идеме веќе некое време, и со Арсенал можеше да примиме гол играјќи многу дефанзивно во второ, денес кога напаѓавме 90 минути не победивме. Пак ќе речам, во Серија А не играме одбрана на нивото од лани. А титула се освојува и со добар напад и одбрана, нема стално да победиш 3-2 ко со Удинезе и Торино.Можеше да биде и полошо. Замислете да ни го закопаше Симеоне во 90+ или да го примевме во 97ма со Венеција.
Да ама со Арсенал мислам беше и реално беше да се очекува тоа. Горе долу толку е квалитетот а имавме позитивен резултат. Плус ротиравме ради оваа со Наполи.Да, по ивица идеме веќе некое време, и со Арсенал можеше да примиме гол играјќи многу дефанзивно во второ, денес кога напаѓавме 90 минути не победивме. Пак ќе речам, во Серија А не играме одбрана на нивото од лани. А титула се освојува и со добар напад и одбрана, нема стално да победиш 3-2 ко со Удинезе и Торино.