Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.465
Поени од реакции
6.798
Немаше пенал зашто беше надвор направен фаулот. За црвен не знам кој треба да добие затоа што Ндика го бутка со рака а Кристанте го сопиња. Чудно е како немаше фаул воопшто, судијата беше одма позади нив.
Генерално не ми е битно дали е пенал или не, ама апла се гледа фаул, посебно на подобро видео од ова.
Сериозно сме оштетени. Неколку фаули по ред не ни ги свирна, реагираше Инзаги за тоа и му дадоа жолт.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.852
Поени од реакции
23.208
Генерално не ми е битно дали е пенал или не, ама апла се гледа фаул, посебно на подобро видео од ова.
Сериозно сме оштетени. Неколку фаули по ред не ни ги свирна, реагираше Инзаги за тоа и му дадоа жолт.
Колово на Реијндерс за помалку од ова црвен. Играчот на Удинезе не ја ни контролираше топката па сепак му даде црвен зашто имаше предност пред Реијндерс иако повеќе беше неспретен фаул отколку што Реијндерс имаше намера.
Ромањоли од Лацио исто црвен за слична ситуација ама и таму играта не беше прекината како оваа ситуација со Турам односно судијата остави играта да продолжи, па потоа ја запреа играта и Ромањоли доби црвен а фаул за Јуве по преглед на ВАР.
Не е голема работа сега дека победивме, ама да испаднеше нерешено сигурно ќе се збореше повеќе за ова.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.945
Поени од реакции
45.083
Ovde izglea si napravija kalkulacija deka dvajca go pratea a ne eden, ko zadnji u odbrana, a mislam deka imase faul, i mislam deka imse osnova bar da gleda glavniot za direkten crven, somnitelna situacija bese toa dosta, toj crniot ne naprai faul, tie dopiri butkanja i posle paganje lesno na igracot mnogu sudii gi ignoriraat i so pravo, ama mislam deka so noga go udrija pozadi i togas i bese padot ustvari bar od taa edna povtorena kolku sto mozev da vidam.

Mnogu raboti denes ni odea kontra, ja bev ubeden deka kiksame otkako utnavme nekolku super sansi vo prvi 15 minuti i Hakan otide vo nepovrat, zasto znaev deka bez zameni za sredina posle reprezentacii, vo vtoro ke umrat od smrt, sto i bese slucaj, ama sepak pobedivme, taka da mnogu bitna pobeda e ova vo super teski okolnosti za nas i razvoj na nastani koj voopsto ne ni odese vo prilog.

Taka da ja licno sum zadovolen i od pobedata i od igrata, zasto bese daden maksimumot od site, nezadovolni mozeme da bideme samo od losata zavrsniva vo prvo, a i u vtoro imavme nekolku priliki posle golot kade podobro mozea da reagiraat, od druga strana, ne primivme gol, nemase nekoi super priliki za Roma taka da konecno so clean sheet zavrsuvame utakmica vo liga.

Na kraj ke se shlogirav ako primevme od poslednata nivna akcija radi onoj nerazumen poteg na Barela, koj povlece i se resi da nafrla, vo race mu ja dade na golmanot, namesto da razvlece desno i da zadrzavaat uste ebani 30 sekundi, vaka izletaa nekolku u napad ne ni imase dovolno nazad za da se formira asalno odbranata, mnogu glup poteg.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.377
Поени од реакции
113.787
Тоа беше чист црвен над Турам, се да им ебам што не го викнаа да гледа ВАР. Некако убеден бев дека киксаме денес после двете брзи повреди во прво и оние пропуштени шанси, онака ми личеше на класичен меч кај што е 0-0 до кај 70-та, ние издишуваме и ни даваат некој селски гол од прекин. Среќа Фратези не знае изгледа да подава ( :LOL: ) па некако испадна Лаутаро да даде голчиште. Не, сериозно, каква контра повлече Фратези, ја почињам да џизам и одеднаш го дава најтажниот пас некогаш даден во историјата на најтажните пасови. :D Турам игра ГОАТ сезона за сеа, во двата правци е незапирлив, се надевам нема да застане. Лаутаро е во лер некако, дали многу утакмици му дојде од лани до сеа, дали едноставно има пад не знам, ама се глеа дека не е на 100%. Али и таков ете решава утакмици и е најбитен играч за тимов. Дармиан мора некако да го тужам приватно, ќе најдам начин ќе видите ама мора да го тужам за претрпен стрес и нервоза. Добро бе да му ебам мајката, при водство се праат ли онакви глупости? Алудирам на таа покрај аут линија кога ја градеше и му ја земаа па мораше од земја да го акне, да добие жолт и да имаат Рома слободен во опасна зона. Исто на крај ме изнервираа кога го оставија Суле да шутира од 20 метри, абе знаеш дека е левак и дека има добар удар, па све да ви ебам не кур го оставајте...

Ми се допадна пожртвуваноста, изгинаа на терен што се виде после последниот свиреж каде фино лепо пола екипа си умре на терен и остави универзумот да си го направи своето.

Сеа следат Јанг Бојс па Ѓубре, земи излези им со чуден состав на Јанг Бојс, збуни ги малце, не мора сила да покажуваш него тепај рутински на пример 0-20 да речеме, а после на Јуве влези им со боксови, клизачи, ојукен но и мајагери, покажи им кој е кој во Италија и изиграј си мирољубиви 15-0.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.017
Поени од реакции
9.706
Турам имаше една две шанси каде можеше да асистира, поготово таа каде го изблокираа и Михтарјан здрви пречка у продужение. Фратези беше буквално сам пред петерец. Со озбилни екипи ќе не кошта реализацијава, ама се на се добра текма изиграна. Ачерби треба полека да го вадат од прва постава, годините ги има, ранлив, а и Де Фрај реално може да достави коректно, поготово со некои послаби екипи.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.932
Поени од реакции
14.959
Младинците ги гледав малце со Ѕвезда пошто играше едно дете од Вардар за србиве. Во средина имаше двајца што двоеа, капитенот и Топаловиќ кој сме го купиле летово од некоја словенечка екипа. Супер би било да добијат минутажа на ваква утакмица, иако свесни сме дека има апсолутно 0% шанса за тоа. Спремете се за уште едно бравурозно издание на тинејџерот од ерменија заедно со полумртов барела и Фратези. Време е последниов да ја изнесе средината на една утакмица, дур другиве двајца одмараат измеѓу 30тиот и 70тиот метар од теренот.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.922
Поени од реакции
8.798

После утакмицата рекол кој ќе изгуби тој клуб ќе го купам :P

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Им завидувам на оние што не гледаат Интер Јанг Бојс , очи печат. Прв пат у живот да сум срекен што секца стримот.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.852
Поени од реакции
23.208
Кореа има подобри моменти во Интер од Арнаутовиќ. Еден од полошите трансфери последниве неколку сезони. Освен една асистенција со пета ништо друго не видовме од него. И со овој К.Аугусто кога и да почнеме место Димарко безопасни сме по левата страна. Па уште се повреди.. :kajgana:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.945
Поени од реакции
45.083
Mnogu nervoza denes, mozda isto nervozen bev ko io so vanlok u temata za izrael kade posle 120 godini konecno izvri na forumov so pcovki, zakani po zivot so sve.

No sepak golemiot nas mil i sakan Inter na krajot zasluzeno dojde do 3 boda i ostana vo igra za top8. Forzaa

Kajgana Shop

На врв Bottom