Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.423
Зошто срам за презимето што го носи ?!
Ни татко му, ни дедо му немаа некој брилијантни голгетерски кариери.
Криво ми е што не се сетив на форава.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.308
Поени од реакции
113.399
Можеби нема тоа да го направам, ама откако се сјебав јас отидоа уште 3737373 фудбалери со лигаментите, така да може слободно да се рече дека повлеков нога, поточно јас сум бардот на кинењето лигаменти. А може да споделам искуство и со мајка ти, ти ебам тоа гмизавецот.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.841
Поени од реакции
23.121
Го пратам почесто откако е дојден во Италија и ептен ми праи мерак Гендузи. Тоа што е се почесто со Франција е доказ за неговиот напредок откако се пресели во Лацио. Мислам дека одлично би се вклопил во овој Интер место Аслани.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.841
Поени од реакции
23.121
Да не го видам тој во Интер. Не постои добар фудбалер со дугачка коса. Мерш од Интер.
Многу хејташ. Ќе си поигра судбината со тебе ќе имаш црнец ко Дрогба за зет. После тоа не ти бега пронаоѓање на безживотното тело на Стефан од возачот на 45ка кај Лонѕа во 6 наутро. Избриши го само профилот ден-два пред тоа како Џонтра така драматично за да те спомнеме на форумов. :popce:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.423
@Stefan-kobe, пренеси му на Џонтра да не драматизира, кој ќе ме нервира на форум?

Освен ти, секако, ама не е исто.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.841
Поени од реакции
23.121
Нашиве добиле некоја инвестициска лиценца за во Саудиска Арабија. Нешо као првиот интернационел клуб кој го добил тоа.
Не разбирам за што конкретно е ова и која е целта ама ми изгледа како чекор поблизу до нови газди.

Kajgana Shop

На врв Bottom