абре прост народ што сакаш паметно од глуп народ
Dude, srsly ...
По втор пат ... за тие што не гледале
aahahahahahahaahahahaahaha )))))))))))))))По втор пат ... за тие што не гледале
Реченичава преовладува често па затоа ќе те прашам каде тоа требал да се покаже и докаже Пеп ? Каде кога Барса му е прв и единствен клуб во кариерата, тоест поточно " втор" ако се рачуна и една година кога ја предводеше Барса Б во третата лига, каде што и станаа шампиони и каде само за една сезона со 17 годишни деца успеа да состави тим кој влезе у втората Шпанска лига.Колку и да му даде слобода Морати, јас ти гарантирам дека Интер пак ќе ги нема тие резултати што ги имаше со Мурињо. Мурињо е далеку пред Гвардиола, кој освен во Барса никаде друго се нема докажано.
Нели играчите не беа проблем, или пропуштив јас нешто у меѓувреме? А и сега не се, не може за 1 година да бидат сите проблем...Тогаш кога го пишуваше ти Бенитез беше No1 проблем па потоа играчите!
Well...It's All About You, Isn't it?
http://forum.kajgana.com/threads/Фан-Клуб-Интер.47602/page-208#post-4082168
Бест момент... 2:10, Vuoi anche questa !? шише трофеј!aahahahahahahaahahahaahaha )))))))))))))))
Па тоа ми беше муабетот, до кога ќе замараатDude, srsly ...
Ко до сега што им успеаа тужбите, им се смее цела Италија, Моџи ко спортски директор им е прогласен за виновен, они викаат немале никаква врска со тоа.
Смешно е зашто ретко кој знае за што всушност се теретел Моџи и за истото бил прогласен за виновен, али ок, они бараа и Интер да биде избацен од ЛШ оваа година, иако пази, за Интер не се водел никаков спор ниту пак биле под истрага, а они тоа ко основ го споменаа а заборавиле дека во минатото токму за Јувентус кога се водела истрага за допинг, они без проблем играле во ЛШ. Што значи, индикретно посочиле дека Јуве тогаш не требале да играат во ЛШ.
Па сеа види ти за какви луѓе станува збор.
Боби се е тоа ОК, не негирам што направил човекот со Барса, ама направил само со Барса. Потоа да не се лажеме, зборуваме за Барса, таја истата Барса која што ги извади едни од најголемите таленти на денешниот фудбал уште кога Гвардиола играше џамлии низ улиците на каталонија, и голем кур сеа што ги извадил Бускетс Пике и Педро, според мене просечни играчи. Да викаше за Чави, Иниеста или Меси, би те подржал ами за Бускетс и Пике, ти се молам.Реченичава преовладува често па затоа ќе те прашам каде тоа требал да се покаже и докаже Пеп ? Каде кога Барса му е прв и единствен клуб во кариерата, тоест поточно " втор" ако се рачуна и една година кога ја предводеше Барса Б во третата лига, каде што и станаа шампиони и каде само за една сезона со 17 годишни деца успеа да состави тим кој влезе у втората Шпанска лига.
Малце ли е за само една сезона да направиш репрезентативци на Шпанија од еден Бускетс, Пиќе и Педро, (значи пази, збориме за Шпанија, земја во која врие фудбалски таленти ).