Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.565
Поени од реакции
11.579
Јас се вратив од цепење дрва,а Деко уште нема фатено спортска...

Член од
11 декември 2010
Мислења
51
Поени од реакции
7
Абе нема гајле он за женаму,Мунтари да и го спопика!Повеќе ќе му биде тешко ако некој му го чепне Пике!
Абе зборете вие што сакате, нека збори и Ибра што сака. Факт е, сакал тој или не, дека играше добро за Интер, и бар јас не приметував воопшто тие 3 сезони дека нешто му фали. Освоивме значајни титули со него. Негова беше одлуката да замине поради ЛШ, наша испадна титулата. Секогаш ќе го почитувам поради неговиот придонес за Интер. Сигурен сум дека 90% од нашиве се во добар контакт со Ибра. Остајте вие кланови едно друго...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.565
Поени од реакции
11.579
Абе зборете вие што сакате, нека збори и Ибра што сака. Факт е, сакал тој или не, дека играше добро за Интер, и бар јас не приметував воопшто тие 3 сезони дека нешто му фали. Освоивме значајни титули со него. Негова беше одлуката да замине поради ЛШ, наша испадна титулата. Секогаш ќе го почитувам поради неговиот придонес за Интер. Сигурен сум дека 90% од нашиве се во добар контакт со Ибра. Остајте вие кланови едно друго...
Вака јас тазен вратен од цепење дрва би ти пишал збор два.
Види,во право си,освоиме титули со него,но тоа не е причина да јаде гомна за Интер дека го мрази.
Ако го мразеше Интер немаше да се поклонува пред Curva Nord,немаше да му лиже гз на Морати за покачување на платата и се друго.
Ако го мразеше Интер,можеше фино лепо да каже,не сакам да сум дел од Интер,го мразам од дното на душата,сакам нов клуб,се разбираме ?
А не од Интер отиде во Барса со цел да освои ЛШ,за негова несреќа таа титула ја зема Интер.
Така да,проклета личност е тоа,НЕКА СИ ЕБЕ МАЈКАТА не сакам веќе да се спомнува во фан клубов.
И Виери беше исто гомно како него,а од Интер изгради кариера исто како Ибра.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.705
Поени од реакции
59.927
Да е само Деко...
Остајте го сега заљубен е пушта роматични песнички по ФБ... Има еден аватар вика ќе го сменел кога ќе фател во кладилница. Подобро да го смени кога ќе фати на лото.
--- надополнето: Nov 9, 2011 10:30 PM ---
Бене те бараат.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.565
Поени од реакции
11.579
Остајте го сега заљубен е пушта роматични песнички по ФБ... Има еден аватар вика ќе го сменел кога ќе фател во кладилница. Подобро да го смени кога ќе фати на лото.
:pos::pos:

Ете бе кај отишла работава,а јас пак помислив дека бара дресови на попуст :icon_lol:

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Член од
23 август 2010
Мислења
40.001
Поени од реакции
116.757
А зашто и ја имам такво нешто на ФБ, а Иосоно? Телепатија не мава со Деко за спортскава. :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.705
Поени од реакции
59.927
Ја го заљубениот....Ако е точно тоа што го зборува ИоСоно
Штом ми избриша саркастичен коментар на песната, точно е. Сака да му е чист профилот и чупето да чита само фини работи за него. Сега му сметаат и тие што го „боцкале“ на ФБ. Друг рационален заклучок за ова немам. Посебно што песната е Could I Have This Kiss Forever, изведена од Енрике Иглесиас и Витни Хјустон на „Златно Славејче“ 90-и-некоја...

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Дајте распоред на натпреварите на Интер вклучувајќи и ЛШ.. ?

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
Штом ми избриша саркастичен коментар на песната, точно е. Сака да му е чист профилот и чупето да чита само фини работи за него. Сега му сметаат и тие што го „боцкале“ на ФБ. Друг рационален заклучок за ова немам. Посебно што песната е Could I Have This Kiss Forever, изведена од Енрике Иглесиас и Витни Хјустон на „Златно Славејче“ 90-и-некоја...

хехех Не му коментирај многу многу за да не те избрише од ФБ.​

Kajgana Shop

На врв Bottom