Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.565
- Поени од реакции
- 11.579
Јас се вратив од цепење дрва,а Деко уште нема фатено спортска...
Абе зборете вие што сакате, нека збори и Ибра што сака. Факт е, сакал тој или не, дека играше добро за Интер, и бар јас не приметував воопшто тие 3 сезони дека нешто му фали. Освоивме значајни титули со него. Негова беше одлуката да замине поради ЛШ, наша испадна титулата. Секогаш ќе го почитувам поради неговиот придонес за Интер. Сигурен сум дека 90% од нашиве се во добар контакт со Ибра. Остајте вие кланови едно друго...Абе нема гајле он за женаму,Мунтари да и го спопика!Повеќе ќе му биде тешко ако некој му го чепне Пике!
Вака јас тазен вратен од цепење дрва би ти пишал збор два.Абе зборете вие што сакате, нека збори и Ибра што сака. Факт е, сакал тој или не, дека играше добро за Интер, и бар јас не приметував воопшто тие 3 сезони дека нешто му фали. Освоивме значајни титули со него. Негова беше одлуката да замине поради ЛШ, наша испадна титулата. Секогаш ќе го почитувам поради неговиот придонес за Интер. Сигурен сум дека 90% од нашиве се во добар контакт со Ибра. Остајте вие кланови едно друго...
Да е само Деко...Јас се вратив од цепење дрва,а Деко уште нема фатено спортска...
Остајте го сега заљубен е пушта роматични песнички по ФБ... Има еден аватар вика ќе го сменел кога ќе фател во кладилница. Подобро да го смени кога ќе фати на лото.Да е само Деко...
Бене те бараат.
Остајте го сега заљубен е пушта роматични песнички по ФБ... Има еден аватар вика ќе го сменел кога ќе фател во кладилница. Подобро да го смени кога ќе фати на лото.
Само говЊа да се јадело ...Само гоВна да се јадело ...
Ја го заљубениот....Ако е точно тоа што го зборува ИоСоноСамо гоВна да се јадело ...
Штом ми избриша саркастичен коментар на песната, точно е. Сака да му е чист профилот и чупето да чита само фини работи за него. Сега му сметаат и тие што го „боцкале“ на ФБ. Друг рационален заклучок за ова немам. Посебно што песната е Could I Have This Kiss Forever, изведена од Енрике Иглесиас и Витни Хјустон на „Златно Славејче“ 90-и-некоја...Ја го заљубениот....Ако е точно тоа што го зборува ИоСоно
ај не иди офф топикДајте распоред на натпреварите на Интер вклучувајќи и ЛШ.. ?
Штом ми избриша саркастичен коментар на песната, точно е. Сака да му е чист профилот и чупето да чита само фини работи за него. Сега му сметаат и тие што го „боцкале“ на ФБ. Друг рационален заклучок за ова немам. Посебно што песната е Could I Have This Kiss Forever, изведена од Енрике Иглесиас и Витни Хјустон на „Златно Славејче“ 90-и-некоја...