Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Ма тури им курот и на Раниери и на сите пензионери што играа вечерва.Ако го имам како ник и ми е омилен играч,ама Снајдер !!! ако не ти се игра веке факај си путот,ке давал гол од центар.... оној па Нагатомо само за сечење дрва е !!! пиши пропало сезонава не се надевајте повеке од 10 место !

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Јасно беше дека второ полувреме јубе ке се повлече и ке лежат на терен 5 минути , ми се гади што гледам ваков Интер.Очекував по храбра игра и ја добив во првото полувреме но сепак не ги искористија повекето шанси за разлика од противничкиот тим. Единствено чаре е морати да вади кесето со кеш и во јануари да земе 2-3 големи имиња со нормално и асален тренер. Бар сезоната да се спаси.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Ние моментално ни за во Либијска лига не смее !!! ми се гади веке од овој моментален Интер на челооо со ПОПУЛАРНИОТ МОРАТИИИИИИИИИИИИ !!! :mad:

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Потегот на Раниери го пушта Кастињос или како и да се вика важно и Биамбиани е Марадона за него.
Нагатомо тешко дрво одамна ми е влезен во очи за ништо не го бива мува без глава.
Снајдер наместо да игра да се труди нешто нервози го фаќат како куче по судијата.Камбијасо желка.
Мајкон одличен и да игра со 10% пак е за прва постава.
Еј овој нинџата колку ме изнервира поима немаше како од Марс паднат одма Џонатан или Фараони да ги пробат таму или Киву нека си игра.

Заслужено Јуве си победи требаше уште некој гол да ни дадат луѓето многу повеќе ја посакуваа победата.
А наш Интер не знам на кај тргнал денес имаше изјава оделе на Скудето но одат сега засега во Сериа Б.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.379
Поени од реакции
113.815
Мите не зезај Камби денес беше перфект. 100 акции им пресече на умрениве.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.747
Поени од реакции
6.476
Одма се гледа разлика кога играат Алварез или Оби,со Оби имавме далеку подобра инцијатава и од коа искочи тапа утакмица,а кога влезе Алварез направи добри потези што со што покажа дека е за во прв тим ! Снајдер слаб беше денеска,а он кога е слаб тоа значи и на тимот нема да му оди,во зима мора да се купи ако сакаме да се бориме за ЛШ!

Член од
14 март 2010
Мислења
16.918
Поени од реакции
16.187
Одма се гледа разлика кога играат Алварез или Оби,со Оби имавме далеку подобра инцијатава и од коа искочи тапа утакмица,а кога влезе Алварез направи добри потези што со што покажа дека е за во прв тим ! Снајдер слаб беше денеска,а он кога е слаб тоа значи и на тимот нема да му оди,во зима мора да се купи ако сакаме да се бориме за ЛШ!
На зима мора да се купи, за да опстаниме во Серија А ;)
И преку ташак со Оби бе, што напраи детето до сеа во Интер што го величите толку?

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Со Станкович,Камбијасно и Занети во среден ред не се брка резултат.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.747
Поени од реакции
6.476
На зима мора да се купи, за да опстаниме во Серија А ;)
И преку ташак со Оби бе, што напраи детето до сеа во Интер што го величите толку?
Он кога искочи ни една шанса не направивме,барем детето трча и се труди,за мене он и Алварез се за во прв тим !

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Ајде сега нека сметат Морати и Бранка колку се во плус што го шитнаа Ето за разлика од Снајдер кога на тимот не му оди на Ето му одеше.А сега во напад се надеваме на Кастињиос:pos::tapp:.
Просечен тим сме нема што да се каже исцеден лимон потрошени играчи.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.918
Поени од реакции
16.187
Он кога искочи ни една шанса не направивме,барем детето трча и се труди,за мене он и Алварез се за во прв тим !
Трча и Нагатомо .. :)
Не е работата да трчаш, работата е да напраиш нешто добро за тимот, а тој ништо не направи.
Алварез за 5мин игра, направи повеќе од него.. мада мене ако некој ме прашува ни со овие не прајме ништо.. треба да се земат фудбалери докажани што може да придонесат за тимот.

Kajgana Shop

На врв Bottom