Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Епа сеа 5 години... Бевте у втора лига како да не праиме ремет на ваша сметка. Еве еден мој другар што навива за Јуве кога изгуби Интер против Катанија славеше како да освоил Лига на шампиони и јас што да му речам комплекс? Не бе си трпев јебига изгубивме од факинг Катанија и тоа е тоа. Треба да научи човек дека ако сака да ремети треба и да прима ремет на своја сметка. :)
--- надополнето: Oct 20, 2011 4:13 PM ---

Нема везе му фалат многу копчиња од тастатура. :D
Изгледа како да му фалат :pos:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.586
Тапа а? Талахасе почна да отвара теми во Љубов и секс, ИОсоно отиде да цепи дрва, Ф.А. почна у теретана да иде...
Ај ќе почнеме да победуваме па ќе се вратат сите, особено оној првион, ми фали :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.986
Поени од реакции
16.425
Тапа а? Талахасе почна да отвара теми во Љубов и секс, ИОсоно отиде да цепи дрва, Ф.А. почна у теретана да иде...
Ај ќе почнеме да победуваме па ќе се вратат сите, особено оној првион, ми фали :)
Се глеа дека се фанови од ерата кога Јуве отиде во Серија Б и кога Интер со Мурињо почна да гази низ Европа, не се научени на порази.:D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Па за да се пишува во оваа тема треба некој да напиши со кој играме наредно коло и какви ни се можностите за тој натпревар....мене искрено ме мрзи сега со тоа да се замарам:D

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Интер - Киево, во недела ваљда, 15:00.

Ќе ги тепаме магарињата. Надежно.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.971
Поени од реакции
15.228
Да не беа Јувенташине темава ке ни ја заклучеа.
Ми фалат времињата коа беше темата на Деко. Барем умирав од смеење.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Кој викаше Пандев да си оди? :)

Да беше он уште во Интер, мегабајт на стрим немаше да ми иде ни за Сериа А, нит за ЛШ.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Јес да Раниери е лузер што и на светско на лузери втор би завршил, ама не е тврдоглав како Гасперини барем.

Kajgana Shop

На врв Bottom